Pegaza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='dysia-u']a uczesać się nie chcesz ? hihihi[/QUOTE] Wiesz co a mozesz Ula hihih tylko chce ladna bombke z kokardka jak ten pan z reklamy princepolo hihih Quote
Paulinka10 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No bombka konieczna,ja bez bombki z domu nie wychodze hihi...tylko kokardki nie nosze Witamy sie słonecznie ale zimno;) Quote
*Jot* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Pegaza']Wiesz co a mozesz Ula hihih tylko chce ladna bombke z kokardka jak ten pan z reklamy princepolo hihih[/QUOTE] He he...Daria chcę Cię zobaczyć w tej fryzurce :evil_lol: Ulka a principolem też częstujesz ? Bo mam ochotę :cool1: Śliczny ten Twój salonik.Dlaczego Ty na końcu świata mieszkasz ??? :angryy: Cześć :multi: Quote
FREDZIU Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Cześć Ulka, jak Mejsi miała ciazę urojoną to poradziłas sobie czy musiałaś dawać jej leki?:shake::shake:. Pozdrawiamy:p Quote
dysia-u Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Paulinka10']No bombka konieczna,ja bez bombki z domu nie wychodze hihi...tylko kokardki nie nosze Witamy sie słonecznie ale zimno;)[/QUOTE] Paula dlaczego nie masz kokardki? swoim pieszczoszkom oddałaś? Quote
dysia-u Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Jolciaaaa , ja na koncu świata ??!! no właściwie to chyba coś w tym jest bo nigdy na wystawe do Krakowa nie przyjedziecie buuuuu Batoniki są , a jakże,ale jak sie nie pospieszysz to sama zjem bo też lubie Quote
dysia-u Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='FREDZIU']Cześć Ulka, jak Mejsi miała ciazę urojoną to poradziłas sobie czy musiałaś dawać jej leki?:shake::shake:. Pozdrawiamy:p[/QUOTE] smarowałam jej podbrzusze altacetem i ograniczałam jedzonko, na szczęscie to wystarczyło. Quote
Paulinka10 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='dysia-u']Paula dlaczego nie masz kokardki? swoim pieszczoszkom oddałaś?[/QUOTE] Bo ja nie modna jestem,ale widze że jak bombka to i kokardka musi być:) Quote
FREDZIU Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ulka altacetem? a w jakim celu? Miała obrzęknięte sutki?:roll:. A jak poznałas ze to juz po? i ile u was to trwało? Fredzia nie ma (narazie) obrzęku:roll: Quote
*Jot* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='dysia-u']Jolciaaaa , ja na koncu świata ??!! [/QUOTE] Tak Ulcia..jak patrzę z mojej strony to u Ciebie jest koniec świata :evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 ale asfaltu nie zwijają , może sie w droge wybrać Quote
dysia-u Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='FREDZIU']Ulka altacetem? a w jakim celu? Miała obrzęknięte sutki?:roll:. A jak poznałas ze to juz po? i ile u was to trwało? Fredzia nie ma (narazie) obrzęku:roll:[/QUOTE] byłam u weta bo podbrzusze wyglądało na opuchnięte. Bałam się poznasz łatwo bo pies na nowo robi sie przyjazny , wesoły. Przynajmniej u nas tak było. a czy długo to trwało...nie, nie pamiętam dobrze Quote
Pegaza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ula to daj no po batoniku jak tak zachecasz :eviltong: Quote
dysia-u Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 zostało jeszcze tylko pół ,uuuuu tak długo żeście sie namyślały , a ja nie namyslając sie zeżarłam a dziś co na OSTATKI zajadacie? nie balujesz nigdzie? Quote
Pegaza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='dysia-u']zostało jeszcze tylko pół ,uuuuu tak długo żeście sie namyślały , a ja nie namyslając sie zeżarłam a dziś co na OSTATKI zajadacie? nie balujesz nigdzie?[/QUOTE] Nie baluje bo mnie leb boli ..i slaba dzis bylam;) Quote
Paulinka10 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja dzisiaj w sklepie od pana szefa dostałam princepolo na dzien kobiet:pa pobalowałam w sobote i na dzień kobiet i na ostatki i do dziś nietomna chodze... Quote
dysia-u Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 eee ale to takie hmhm przyjemne zamotanie , nie? Quote
*Jot* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Przyszłam bez słodzenia :mad: Urszulo !! Gdzie jest Norek co ? :mad::mad: Quote
*Agnieszka* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Cześć Ulencja:)a ja dziś zjadłam jednego pączka....tylko.... Quote
kiniaaa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 hej Ula:) a ja dziś myślałam że Twój Norek popędził do Joli hehehe :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='*Jot*']Przyszłam bez słodzenia :mad: Urszulo !! Gdzie jest Norek co ? :mad::mad:[/QUOTE] Jak to gdzie pewnie znow uciekl hihih mam racje Ula?;) Quote
*Agnieszka* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cześć Ula,przyszłam z takim ładnym słoneczkiem,zaraz na spacerek wyruszamy. Quote
dysia-u Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 cześć dziewczynki Norek....hmhm niewyczesany więc nie fotografowany U nas też słonko aż sie dusza raduje opowiem wam dowcip dzis zasłyszany wiecie czym sie rózni żona od muchy? mucha wkur....tylko pół roku. pasowało by jakie okno umyc ale tak sie nie chce, oj jak sie nie chce Quote
Recommended Posts