Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina.']Jak jesteś chętna, to ja Lakiego oddaję pod Twoją opiekę i możesz go obciąć :lol: Bo przydałoby się mu takie profesjonalniejsze strzyżenie :p[/QUOTE]

Ja też oddam Ci Rubina pod opiekę :multi:
Także Ulcia ucz się bo my tutaj liczymy na Ciebie :loveu:

Posted

hej Ula :) widze ze kurs chyba dobrze Ci idzie, przynajmniej jestes z niego zadowolona a to najwazniejsze ;) a na czym zdajesz egzamin jezeli moge wiedziec??:cool3:

Posted

[quote name='Yoko2009']hej hej Uleczko, jakbyśmy mogły o Tobie zapomnieć:)
Cieszę się, że jesteś zadowolona i jestem pewna , że egzamin zdasz na 6:):) a potem jako ekspertka będziesz sie wypawiadała na naszym forum co do fryzurek naszych pociech:):)[/QUOTE]

Asia i juz sie boje bo moje dziewczyny ciagle chodza potargane cos czuje ze Ula mi wyklad szczeli hehe
Ula trzymam dalej kciukasy i pokaz na co Cie stac !!!

Posted

dziewczynki wpadłam żeby się pochwalić /okropna jetem , co?/ bo wiem że trzymacie kciuki
wczoraj część teoretyczną zaliczyłam na +5 haaaahahahahhahahaha
kurna , a z praktyki to będzie dramat
no ale pocieszam się że teoria też ważna bo dziewczyny pisały że niektóre fryzjerki strzygą wszystkie psy na jedną modłe
prosze nie puszczajcie kciukasów, jeszcze 3 dni!!!!
ciekawość mnie zżera co u was w galeriach ale w weekend sobie tej przyjemności nie odmówie i nadrobie braki
miło że o mnie pamiętacie i wpadacie do galerii mimo że mnie nie ma

Posted

Ula trzymam kciuki juz prawie dwa tygodnie i już mnie bolą, ale co tam wytrzymam te kilka dni ;)
Gratuluje takiej dobrej oceny ! świetni Ci poszło ! :cool3: z praktyki też pójdzie Ci nieźle :kciuki:
czekamy na Ciebie tutaj :)

Posted

Ula jakas Ty zdolna nono teoria zdana wiec teraz praktyczny:)
sluchaj a jak zle cos pojdzie ptfu ptfu to potem masz poprawkowy? jak to wyglada? na takim kursie za ktorego sama placisz?