Connected Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Fajnie że kurs się podoba;) zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć . Jak nic za chwilę się z Ciebie zrobili światowej sławy groomerka:cool3::lol: Quote
*Jot* Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Karolina.']Jak jesteś chętna, to ja Lakiego oddaję pod Twoją opiekę i możesz go obciąć :lol: Bo przydałoby się mu takie profesjonalniejsze strzyżenie :p[/QUOTE] Ja też oddam Ci Rubina pod opiekę :multi: Także Ulcia ucz się bo my tutaj liczymy na Ciebie :loveu: Quote
Nati28 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 hej Ula :) widze ze kurs chyba dobrze Ci idzie, przynajmniej jestes z niego zadowolona a to najwazniejsze ;) a na czym zdajesz egzamin jezeli moge wiedziec??:cool3: Quote
Yoko2009 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 u nas są nowe fotki co Ty Ula na to???? Pozdrawiam Quote
Pegaza Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Yoko2009']hej hej Uleczko, jakbyśmy mogły o Tobie zapomnieć:) Cieszę się, że jesteś zadowolona i jestem pewna , że egzamin zdasz na 6:):) a potem jako ekspertka będziesz sie wypawiadała na naszym forum co do fryzurek naszych pociech:):)[/QUOTE] Asia i juz sie boje bo moje dziewczyny ciagle chodza potargane cos czuje ze Ula mi wyklad szczeli hehe Ula trzymam dalej kciukasy i pokaz na co Cie stac !!! Quote
*Jot* Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Cześć Ulka !! Rude fotki już dla Ciebie zrobione.Jak będziesz na dg to je wstawie :p Quote
chrupcia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ula pewnie dopiero w weekend się pojawi .. ;) to przyszłam trochę przewietrzyć :) Quote
tigrunia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dotarłam i do kursantki Ulki :multi: Fajno, że nowy fach Ci się trafi :cool3: Zawsze można coś tam dorobić :multi: Quote
dysia-u Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 dziewczynki wpadłam żeby się pochwalić /okropna jetem , co?/ bo wiem że trzymacie kciuki wczoraj część teoretyczną zaliczyłam na +5 haaaahahahahhahahaha kurna , a z praktyki to będzie dramat no ale pocieszam się że teoria też ważna bo dziewczyny pisały że niektóre fryzjerki strzygą wszystkie psy na jedną modłe prosze nie puszczajcie kciukasów, jeszcze 3 dni!!!! ciekawość mnie zżera co u was w galeriach ale w weekend sobie tej przyjemności nie odmówie i nadrobie braki miło że o mnie pamiętacie i wpadacie do galerii mimo że mnie nie ma Quote
dagos1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Gratulacje, tzn. za 3 dni praktyczny??? A jakiego zwierza będziesz cięła? Quote
*Agnieszka* Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja trzymam kciuki na bank:)kto jak kto ale Ty Ula pójdziesz jak burza z tym egzaminem więc dobrze będzie.Gratulacje ogromniaste. Quote
tigrunia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ojej gratulacje Uleńka tej pięknej piąteczki :multi: :multi: Da rade jakieś zdjęcia zobaczyć z kursu? :cool3: Quote
chrupcia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ula trzymam kciuki juz prawie dwa tygodnie i już mnie bolą, ale co tam wytrzymam te kilka dni ;) Gratuluje takiej dobrej oceny ! świetni Ci poszło ! :cool3: z praktyki też pójdzie Ci nieźle :kciuki: czekamy na Ciebie tutaj :) Quote
*kleo* Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ula, moje ogromne gratulacje!!! :multi::multi::multi: Kciuki oczywiście będę trzymać do samego końca :p Quote
Yoko2009 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Gratulujemy piąteczki i oczywiście będziemy trzymać kciuki za drugą część egzaminu:) Pozodzenia Ula:):):) Quote
Connected Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Gratulujemy ! :multi: ale to było oczywiste że piąteczkę dostaniesz :evil_lol: ok, kciuki będę trzymać :lol: ale nie wiem czy jest sens, bo i tak na pewno Ci dobrze pójdzie ;) Quote
Pegaza Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ula jakas Ty zdolna nono teoria zdana wiec teraz praktyczny:) sluchaj a jak zle cos pojdzie ptfu ptfu to potem masz poprawkowy? jak to wyglada? na takim kursie za ktorego sama placisz? Quote
*Jot* Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cześć Ulka !! Gratulacje :multi: Już weekend więc będziesz na dg :multi: Quote
Recommended Posts