Yorkomanka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 o matko jaki długi ten warkol! [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020155.gif[/IMG][/URL]Ślicznie jej w nim Quote
*kleo* Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Pegaza']Ja jej zawsze tego tarasu zazdroscilam;) ale tez juz mam hehe a jeszcze bedzie wiekszy bo bedziemy taras powiekszac... a teraz czytam ze ma okno nad lozkiem i znow jej zazdroszcze hehe tyle ze okna takiego dachowego to nie mam gdzie se wstawic;) Mejsulka juz ma dlugie wlosiska:loveu:[/QUOTE] A ja mam u siebie okno dachowe ;) ale ja wiem czy ono takie fajne? Okno jak okno :eviltong: [URL]http://img198.imageshack.us/img198/8969/img9139y.jpg[/URL] też kiedyś Gracji plotłam warkoczyk, dłuższy był, ale cieńszy, taki mysi ogonek :evil_lol: Quote
Aga&Dakar Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć Ulcia. Przez ten caly czas myślałam o Tobie...czy Ciebie nie zalewa. Widzę jednak, że nie było tak bardzo źle ale tak mi szkoda tych ludzi co potracili cały dorobek życia :-( Mejsulka cudna. Quote
laurin Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć :) Ja często Fibi takie warkoczyk robię :) Nawet zdjęcia jakieś mam :) Wpadnij jutro na drożdżówki - w rekompenatę tych szaszłyków :D Quote
dysia-u Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć Ulcia. Przez ten caly czas myślałam o Tobie...czy Ciebie nie zalewa. Widzę jednak, że nie było tak bardzo źle ale tak mi szkoda tych ludzi co potracili cały dorobek życia :-( Mejsulka cudna.[/QUOTE] dzięki za troske.kiedy widziałam wode po kostki w garażu i prawie pod progiem domu miałam stracha. Ale kiedy ogladałam relacje z zalanego Sandomierza poczułam że mielismy "jak u Pana Boga za piecem". Na naszej rzeczce zerwało dwa mostki tak że ludzie maja okrężną droge. ale rano dzis widziałam w rzece koparke więc pewnie coś zaczynaja naprawiać Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='*kleo*']A ja mam u siebie okno dachowe ;) ale ja wiem czy ono takie fajne? Okno jak okno :eviltong: [/QUOTE] Yy tu chodzi o ten widok co widac znaczy o niebo;) cze Ula:) Quote
laurin Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ula a jak jest w zimie z takimi oknami? Jak śnieg zdejmujecie??? Cześć :) Quote
megi82 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 warkoczyk słodki ja mam sypialnie na poddaszu i okno dachowe,tej zminy pierwszy raz zdejmowałam snieg-tyle jego było Quote
dysia-u Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [URL=http://img691.imageshack.us/i/zdjcie0224y.jpg/][IMG]http://img691.imageshack.us/img691/944/zdjcie0224y.jpg[/IMG][/URL] zrobiłam sobie dzis wypad na Zarabie. Luuuuuudzie jak tam wygląda po powodzi. serce sie kroi. Moja mina jest niestosowna do okoliczności, wiem, ale fotograf mnie rozśmieszył. Ania pozna to miejsce bo kto by Zarabia nie znał. Quote
Doti1986 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja u mamy w domu też mam swój pokój z oknem w dachu ale szczerze to nie lubię tam spać podczas deszczu bo spać się nie da jak deszcz gra o szyby... Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Doti1986']Ja u mamy w domu też mam swój pokój z oknem w dachu ale szczerze to nie lubię tam spać podczas deszczu bo spać się nie da jak deszcz gra o szyby...[/QUOTE] Kochana jedni to lubia inni nie..ja mialam okap na balkonie i tez slyszalam jak deszcz odbija sie o niego..i mi to nie przeszkadzalo;) Ula Ty super wyszlas a okolica faktycznie niezle przez ta wode zniszczona:roll: Quote
laurin Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ale wypłukane brzegi... kurcze ciekawe jak te zwierzaki w mini zoo się uchowały:shake:... Ula włoski zapuszczasz:cool3: Quote
*Jot* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Doti1986']Ja u mamy w domu też mam swój pokój z oknem w dachu ale szczerze to nie lubię tam spać podczas deszczu bo spać się nie da jak deszcz gra o szyby...[/QUOTE] A ja uwielbiam jak tak słychać te spadające krople :lol: [url]http://img691.imageshack.us/img691/944/zdjcie0224y.jpg[/url] ładnie wyszłyście :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='jot11']A ja uwielbiam jak tak słychać te spadające krople :lol: [url]http://img691.imageshack.us/img691/944/zdjcie0224y.jpg[/url] ładnie wyszłyście :loveu:[/QUOTE] Ja też lubię jak podczas deszczu krople stukają o szyby:)lubię też taką lekką burzę takie tylko pomruki ale tylko taką tych większych się już boję!!! Bardzo ładnie wyszłyście na zdjęciu Ty i Mejsula:) Quote
Marzena* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='agamewa']Ja też lubię jak podczas deszczu krople stukają o szyby:)lubię też taką lekką burzę takie tylko pomruki ale tylko taką tych większych się już boję!!! Bardzo ładnie wyszłyście na zdjęciu Ty i Mejsula:)[/QUOTE] A ja lubie taką solidną burzę, aż się niebiesko w nocy robi :evil_lol: Cze Ulcia, jak dobrze że masz już za sobą te powodziowe atrakcje ;) Quote
*kleo* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja też uwielbiam burzę, najlepiej taką mocną z piorunami i w ogóle :diabloti: A deszcz to u mnie w pokoju słychać by było mocno i bez okna dachowego, bo na jednej całej ścianie mam skos, więc słychać jak wszystko o dach wali. Ale po oknie fajnie woda spływa, tylko śnieg mnie drażni, bo jak zasypie to światło zabiera :roll: Quote
dysia-u Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Doti1986']Ja u mamy w domu też mam swój pokój z oknem w dachu ale szczerze to nie lubię tam spać podczas deszczu bo spać się nie da jak deszcz gra o szyby...[/QUOTE] uuuu dla mnie to sama przyjemność. Quote
dysia-u Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='laurin']Ale wypłukane brzegi... kurcze ciekawe jak te zwierzaki w mini zoo się uchowały:shake:... Ula włoski zapuszczasz:cool3:[/QUOTE] Aniu tego zoo juz nie ma. Ogladałam to wszystko co zostało po "naszym starym dobrym Zarabiu" i serce mi sie kroiło. A jak zobaczyłam jakieś zwierze przywalone kamieniami , otulone błotem to uciekłam stamtąd. Nie ma boisk, nie ma ławek , plaży trawiastej. Niccccc tam nie ma!!!!! Quote
dysia-u Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 dziewczyny pierwszy rok w nowym domu i z oknem dachowym to był koszmar :shake: bałam sie że zaraz to wszystko spadnie mi na eb , że napewno ulewa spadnie na łóżko :evil_lol: ale teraz po 6 latach niejedno juz przeszło bezpiecznie nad naszą głową:multi:Dziś w nocy był mały deszczyk , tak delikatnie bił o szybke, frajda , mówie wam ;) Quote
laurin Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='dysia-u']Aniu tego zoo juz nie ma. Ogladałam to wszystko co zostało po "naszym starym dobrym Zarabiu" i serce mi sie kroiło. A jak zobaczyłam jakieś zwierze przywalone kamieniami , otulone błotem to uciekłam stamtąd. Nie ma boisk, nie ma ławek , plaży trawiastej. Niccccc tam nie ma!!!!![/QUOTE] o boże nie wierzę :-( straszne :-( [quote name='dysia-u']dziewczyny pierwszy rok w nowym domu i z oknem dachowym to był koszmar :shake: bałam sie że zaraz to wszystko spadnie mi na eb , że napewno ulewa spadnie na łóżko :evil_lol: ale teraz po 6 latach niejedno juz przeszło bezpiecznie nad naszą głową:multi:Dziś w nocy był mały deszczyk , tak delikatnie bił o szybke, frajda , mówie wam ;)[/QUOTE] Ech... jak w końcu dostaniemy pozwolenie na budowe dobudówki :roll: to chłopakom na poddaszu takie okienka wstawiamy :multi: napisz mi jak jest w zimie z odgarnianiem śniegu, czy otworzyć wystarczy czy jak... Quote
dysia-u Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 to okno mamy na południową stronę w związku z tym śnieg nie leży nigdy długo. Wystarczy że słoneczko przyświeci i on sie topi bo z sypialni też ciepło idzie. Quote
laurin Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='dysia-u']to okno mamy na południową stronę w związku z tym śnieg nie leży nigdy długo. Wystarczy że słoneczko przyświeci i on sie topi bo z sypialni też ciepło idzie.[/QUOTE] No fakt :) U nas też na południe będą. nie mogę uwierzyć że nic tam nie zostało :( a te zwierzątka biedne :( .... Quote
dysia-u Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Została tylko buda z piwem pana Rysia. Huśtawki troche dalej od jazzu, a reszta...reszty nie ma! Quote
Princess_York Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Najgorzej to z tymi zwierzakami .. :( . Pomyśleć jak cierpiały i wogóle .. Nie lubie takich tematów ... :( . * * * * Cześć w środęę :loveu: ! Quote
chrupcia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witam:) ja też w pokoju mam okno dachowe i bardzo lubie jak pada:) na początku się bałam, ale teraz jak tak sobie stuka to bardzo fajnie sie śpi:) Quote
Recommended Posts