tigrunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Faktycznie banerek masz Ulka przepiękny :loveu: Zdjęcia Mejuski też superaśne :multi: Quote
Aga&Dakar Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Banerek piekny. Zdjecia tez. Oj mnie dzisiaj nagle dopadl bol glowy jak mialam gosci. Nie wiedzialam co mam zrobic, bo az mi sie na torsje zbieralo. Moje dziecko poszlo do sasiadki dyskretnie po tabletki i jakos pomoglo. Quote
dysia-u Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 mówiłam synowi że wam sie baner podoba , miał ucieche. Ale u nas leje , ja z cebra. No i wieje Quote
Aga&Dakar Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='dysia-u']mówiłam synowi że wam sie baner podoba , miał ucieche. Ale u nas leje , ja z cebra. No i wieje[/QUOTE] To przez ten Wasz wiatr mnie ta glowa tak nasuwala...:eviltong: Quote
iwa63 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Witamy niedzielnie śliczne focie Mejsi, wie gdzie najlepiej,będzie po dworze chodziła jak tak wieje U nas tez wiało ale było ciepło a teraz pada ,kiedy to się skończy ,biedne te nasze psiaki po każdym spacerku do wanny łapiny trzeba myć :( A cha banerek śliczny ,synuś może być dumny Quote
Pegaza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ula halny Cie nie wywial gdzies pod lasy?:eviltong: fotki Mejsule tez mi sie podobają wiecej fot !!! Quote
*Jot* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ulcia dla Ciebie u mnie ruda sesyjka.A ja czekam na Norka :loveu: Quote
dysia-u Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 ide zaraz zobaczyć. Naszemu rudemu udało sie wieczorem zwiać. Wiatr furtke uchylił. Wrócił dopiero o 2 w nocy wrrrr i szczekał pod oknem żeby go wpuścic. Kurna , kawaler sie nalazł. Dziewczyny mam takie dziwne pytanko. Mierze wczoraj młodemu temp bo mówił że boli go głowa i słabowity , ma 35,4. Sobie mierze dziś dla sprawdzenia termometru i mam 35.6.Skontrolujcie swoją dla mojej ciekawości plisssss Quote
dzasta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja akurat teraz mam gorączkę z powodu zapalenia kolana ale generalnie już słyszałam od koleżanki że też ma taką gorączkę może to ta pogoda i przesilenie heh A to miałaś fajną noc ja bym umarła ze strachu czy wróci czy mu się nic nie stanie ehhh Quote
Pegaza Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 To w zasadzie nie goraczka kochana tylko oslabienie... no to Ci Norek brzydki sie wyszalal i do domu..hehe Quote
Yoko2009 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [URL]http://i45.tinypic.com/25s7xc3.jpg[/URL] Wiem, że sie powtarzam ale Mejsunia jak zawsze:):) Nie wiem jak nasza temperatura ale cisnienie przez ostatnie kilka dni miałam nizutkie a głowa to mi pękała. W niedzielę miałam cisnienie 102/60 to prze te wiatry pewnie. Myslałąm, ze nas wywieje a jak Yoko szła po podwórku to jej długie włosy super falowały na wietrze hihih fajny był widok:) Quote
Yoko2009 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Aaaaaa zapomniałam.....masz cudny wiosenny banerek:) Quote
*Jot* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='dzasta'] A to miałaś fajną noc ja bym umarła ze strachu czy wróci czy mu się nic nie stanie ehhh[/QUOTE] A ja znając siebie wziełabym latarkę i poszłabym szukać psa.Dobrze,że Rubin już tak nie ucieka.Kiedyś tak biegał,ale tak 2-3godz.to najdłużej go nie było :cool3: Cześć Ulka ! Quote
*kleo* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja też, toż by mnie chyba zawał trzasnął, jakby mi pies uciekł. Quote
Pegaza Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Tez kiedys mialam takiego psa uciekiniera..na poczatku tez go szukalam ale jak zrobil to po raz enty dalam se spokoj i tak zawsze wracal..w koncu moi nie wytrzymali i psa wydali znajomemu na ogrod..i nie uwierzycie stamtad tez nawiewal..az kiedys juz nie wrocil.. Quote
dysia-u Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ooo ileż to razy myśmy go szukali. Po nocy z latarkami jak matołki chodziliśmy po wsi. Dzieci nie chciały spac ze strachu o niego. Ale teraz odpuściłam . Dośc nerwów mi zjadł to trudno. Może wróci. Nawet chcieliśmy go oddac znajomym , juz z M mieliśmy plan co powiemy chłopcom ale mój M ma za miękkie serce i to on zawsze rezygnował Dziś słonecznie , ale okropnie zimno. Tak się ta pogoda miesza że nie wiadomo jak się odziać hihi Cieszę się że banerek wam sie podoba. Syn nabrał ochoty i już chciał mi robić nowy. hihi a czasem to nie można go doprosic. Oj przewrotna naturo nastolatka Quote
*Jot* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Te spaniele tak mają,że biegną i nic ich nie obchodzi.Ile Norek ma lat? Cześć Ulka :multi: Quote
dysia-u Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='jot11']Te spaniele tak mają,że biegną i nic ich nie obchodzi.Ile Norek ma lat? Cześć Ulka :multi:[/QUOTE] Norek zaczął 6 rok. Od zawsze był taki. Nawet jak go wołam to tylko popatrzy i robi co chce Quote
dzasta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 O qrcze jak tak czytam o waszych spanielkach to mam przed oczami spaniele sąsiadów które zawsze uciekały i to w parze bo mieli ich dwa hehe Ale na dłuższą metę to musi być uciążliwe taki uciekający psiak... Quote
Pegaza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No kolezanka tez takiego miala spaniela, ze uciekal to nic ale jak przyszedl wyszmodrany smierdzacy to dopiero bylo..u nas na polu scieki w jednym miejscu wyplywają to zawsze tam smigal hehe Quote
dzasta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 O to to właśnie Daria kiedyś mnie spanielki dopadły jak wracałam ze szkoły bo akurat tam grasowały i postanowiły ze mną wrócić do domu ale były tak umazane w qpie że aż się ludzie odwracali za nami jak szliśmy :D Quote
Pegaza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 O fujj nie przypominaj mi bo moja Soma w latach mlodzienczych tez mi takie wyskoki robila..sie wymazala i paradowala zadowolona ja mniej bo akurat mielismy remont lazienki i ani kabiny ani wanny..pozostala miska na balkonie fuuu heheh Quote
karkakarka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 feee ale macie opowieści śmierdzące :p Cze Ulcia :) Quote
Recommended Posts