Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Ula ja tam nie wiem czemu narzekasz :evil_lol:
taki basen miec darmowy na dzialce a Ty go wypompowalas :eviltong:

Nie ma to jak pocieszenie od naszej Darii :evil_lol:
Cześć Ulcia :multi:

Posted

Nooo Daria ma dryg do tego hihihi
Mam słoneczne ciepłe fotki zebyscie nie mówiły że moja galeria to taka ponura i pechowa

tak dziwnie wyglada ten śnieg kiedy juz trawka ma taki fajniejszy kolor

przesiadywanie na deskach werandy to nasza specjalnośc , tylko że Mejsi ma wiecej czasu hihi

pozycja prawie wystawowa
śnieg , woda ,słoneczko...czego dusza pragnie

Posted

Pozycje wystawowe z kazdej strony:)
fajne masz juz te wlosiska dlugie:loveu:

a ja chce deszczu bo mnie juz krew zalewa jak wnoszą mi psy piach z dworu, sypany przez panie sprzątaczki gdy snieg lezal na chodniku..

Posted

karkakarka napisał(a):
http://i47.tinypic.com/2roro2e.jpg Jaka zarośnięta :D

Piach piachem daria, mnie wkurza jak patrzę na trawniki a tam kupa na kupie kupę pogania... Nie to co u Ulci ładnie zielono, bez min...

Karina u nas bynajmniej w te miejsca gdzie ja chodze czyli w pola az tak tego nie widac..
choc dzis jak wlasnie wchodzilam w te pola to na jednym kawalku trawy tez tego sporo bylo a nawet przypuszczam od jakiego psa..sie niedawno sprowadzili z onkiem tyle co z klatki wyjda to pies wyskakuje na kope..obawiam sie ze juz nieduzo miejsca zostalo temu onkowi na te kopy haha
ale za to jaka trawa wyrosnie na takim nawozie ha

Posted

dysia-u napisał(a):
oooo bez min?? !!! Norek za soba nie zbiera hihi ja też za nim nie zbieram

A bynajmniej nie widać, u mnie to nawet na chodniku są wielkie kupy wrr człowiek musi uważać jak chodzi żeby w coś nie wleść
dzasta napisał(a):
http://i48.tinypic.com/vemzix.jpg

Ale fajniusio macie :)
Nawet chyba by mi ten brak wody nie dokuczał i powódź na podwórku ale u mnie już bliżej niż dalej do własnego podwóreczka i własnych min na trawniczku :D

No ja też marzę o własnym podwóreczku z własnymi minami, ale ja jeszcze dłuuugo będę czekać..... ciekawe czy się doczekam :evil_lol:

Posted

Cze Ula:)
no ja sie narazie dorobilam dzialki za miastem tez z trawa wlasną;)
a dalej sie zobaczy..w koncu taka stara nie jestem;) moze jeszcze zdaze dope pogrzac przy kominku w bujanym fotelu<fotel juz mam> hihi