dysia-u Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 witam wszystkich i donosze że łazienka jest zamykana. Wszyscy domownicy musieli wyrobic w sobie nawyk zamykania łazienki na klamke :mad: Byłam u lekarza ale wróciłam z leczeniem które sama sobie zaordynowałam dzień wcześniej :-o. Nie nadajje się na antybiotyk ale kuracje odczulającą bo stąd ta lekka/ tak powiedziała/niedrożność zatok. Pożyjemy , zobaczymy Quote
karkakarka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Hej Ula Oby się nic nie rozwinęło ;) Quote
Pegaza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 O to super w koncu widac juz poprawe :multi: Mejsi madra dziewczynka:loveu: cos pisalas o pchlach:cool1: moje podlapaly:mad: tylko gdzie i od kogo :crazyeye: nie wiem..narazie spryskane sprayem co mialam w domu zobaczymy czy beda efekty..:roll: Quote
megi82 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 witamy witamy Mejsi słodka-raz na jakiś czas możesz śmiało jej powiedzieć,że ją chwalimy i koniecznie całuski jej przekazuj odemnie Quote
ewa2909 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dysia-u']zapomniaam wam się pochwalić że Mejsi już 4 !!! dzień sika tylko w ogrodzie. :multi::multi:No z jednym tylko ale ; podkład służy do siknięcia wczesnym rankiem bo o 6 nie wiem jeszcze o świecie . Ale przez cały dzien jak chce " coś" to siedzi pod drzwiami albo wącha w miejscu gdzie leżał podkład.:multi: Pies mądry tylko ja byłam niekonsekwentna. :mad: Po tym co pisałiście na forum o załatwianiu potrzeb fizjol. postanowiłam dobrać jej się do skóry :mad: i przypilnowałam w jakich porach "węszy " przy podkładzie i dlatego od razu była akcja WYJŚĆIE !!![/QUOTE] Brawo dla dzielnej Mejsi i dla wytrwałej panci:bigcool::bigcool::bigcool: [quote name='Pegaza']O to super w koncu widac juz poprawe :multi: Mejsi madra dziewczynka:loveu: cos pisalas o pchlach:cool1: moje podlapaly:mad: tylko gdzie i od kogo :crazyeye: nie wiem..narazie spryskane sprayem co mialam w domu zobaczymy czy beda efekty..:roll:[/QUOTE] Jakie pchły ja o niczym nie wiem:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Lece dobrze poczytać:oops: Quote
dysia-u Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Jaka grzeczna dziewczynka z niej :lol: sikanko w ogródku :lol: a po wieczornym spacerku pod prysznic /wg wskazań Ewci/ a nie chlapanie na wszystkie strony w umywalce. Pańcia dzieki wam też się szkoli. Przytulanka z Mejsi straszna , zawsze znajdzie jelenia co bedzie ja miział i drapał :evil_lol: [URL="http://img69.imageshack.us/i/img8544.jpg/"][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/8213/img8544.jpg[/IMG][/URL] Quote
ewa2909 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jacy wstydliwi:mad::mad::mad: Ja tylko Tośka podmywam w umywalce pryśnicem bo w wannie to bym musiała go szukać:eviltong: Quote
dysia-u Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='ewa2909']Jacy wstydliwi:mad::mad::mad: Ja tylko Tośka podmywam w umywalce pryśnicem bo w wannie to bym musiała go szukać:eviltong:[/QUOTE] :loveu: Tośko kruszynka Quote
ewa2909 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dysia-u']:loveu: Tośko kruszynka[/QUOTE] A jaka niedobra ta kruszynka:mad::mad::mad: Quote
megi82 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jaka śłodzinka-minke zrobiła jakby się zawstydziła,że przyłapano ja na pieszczotach Quote
dysia-u Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='ewa2909']A jaka niedobra ta kruszynka:mad::mad::mad:[/QUOTE] to mi go daj :eviltong: Quote
ewa2909 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dysia-u']to mi go daj :eviltong:[/QUOTE] Co Ty on by sie za mną zapłakał:eviltong:Jeszcze szybciej byś go przywoziła niż go byś zabrała:eviltong: Quote
tigrunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dysia-u']zapomniaam wam się pochwalić że Mejsi już 4 !!! dzień sika tylko w ogrodzie. :multi::multi:No z jednym tylko ale ; podkład służy do siknięcia wczesnym rankiem bo o 6 nie wiem jeszcze o świecie . Ale przez cały dzien jak chce " coś" to siedzi pod drzwiami albo wącha w miejscu gdzie leżał podkład.:multi: Pies mądry tylko ja byłam niekonsekwentna. :mad: Po tym co pisałiście na forum o załatwianiu potrzeb fizjol. postanowiłam dobrać jej się do skóry :mad: i przypilnowałam w jakich porach "węszy " przy podkładzie i dlatego od razu była akcja WYJŚĆIE !!![/QUOTE] No brawoooo!!! :multi: A jednak się dało :loveu: Gratulacje dla Mejsuni i Pańci :loveu: :evil_lol: Quote
iwa63 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Witamy Mądrą Mejsunie No to fajnie że Mejsi załapała o co chodzi,mój Toffiś też jak jest na dworze to się załatwia na trawce a poniewaz długo wytrzymuje to na podkład załatwia się tylko rano i późnym wieczorkiem:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Cześć wam wtorkowo:) Mizianko dla Mejsuni Quote
Yoko2009 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [URL]http://img69.imageshack.us/img69/8213/img8544.jpg[/URL] Witamy piękną damę w różowej kokardce. ja ostatnio idę na łatwiznę i zakładam tylko Yoko gumki, muszę wrócić do kokardek:) Całuski dla Księżniczki:) Quote
FREDZIU Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 A co robisz codziennie pod prysznicem????????? Kąpiesz Mejsulę, czy tylko dupkę myjesz???????? jak kąpiesz Mejsi jak jej spłukujesz pyszczek? bo Fredziula walczy ze mną strasznie, boi sie myc pyszczek, musiała sie kiedys wystraszyć. Quote
dysia-u Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 ale sie pozmieniało na dg !!! trudno się połapac Quote
*Jot* Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Witamy serdecznie w środę :multi::multi::multi: Quote
dysia-u Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 poradżcie mi jak wstawia sie emotikony?? A tak było fajnie na dg!!! kurna jak was szybko odnależć??!! pogubiona jestem w tych galeriach Quote
Nati28 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Witam :) Emotikonki masz w opcjach zaawansowanych w opowiedzi tam na dole ;) Quote
Recommended Posts