Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Domka_Czika'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/szkielecik-dudus-wady-wrodzone-nie-tylko-lapy-456-gr-na-ds-u-mnie-124696/[/URL]

Przepraszam za offa ale może znasz kogoś , kto chce czarną kulkę radosci ?[/quote]
Jaka śliczna bida:-(:-(:-(

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='slawi']Gdybym bliżej mieszkała to spółę byśmy zrobiły :evil_lol:. Może mój żarłok szybciej by schudł :evil_lol:.[/quote] kurcze , lepiej nie dokarmić niż potem odchudzać. yorusie to drobne pieski:-o Po długim spacerze każe się nosić a nie rozumie że jet za ciężka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Moze znasz kogoś kto by chciał ....
Z tego co widziałam na filmach z małym jest lepiej....[/quote]
Raczej nie,a co mu tak wogóle jest bo nie mam czasu nawet poczytać.
[COLOR=lemonchiffon](nie udaje mi się wstawić banerka,muszę chyba poczekać na córcie żeby mi wstawila)[/COLOR]

Posted

[quote name='ewa2909']Jaka śliczna bida:-(:-(:-([/quote]

Moze znasz kogoś kto by chciał ....
Z tego co widziałam na filmach z małym jest lepiej....

Posted

[quote name='Domka_Czika']Moze znasz kogoś kto by chciał ....
Z tego co widziałam na filmach z małym jest lepiej....[/quote]
A czytałaś chociaż wątek? Oktawia wyraźnie napisała w paru postach, że mały zostaje u niej

Posted

[quote name='tigrunia']A czytałaś chociaż wątek? Oktawia wyraźnie napisała w paru postach, że mały zostaje u niej[/quote]

Ale gapa ze mnie:placz:
Ale dobrze , że mały zostaje u niej:loveu:
Tam będzie miał najlepiej:loveu:

Posted

:lol: jestem jestem. Pojechaliśmy do Krakowa do kina na film 33 sceny z.....
i wyobrażcie sobie że nie było seansu. :placz: No jasna ch... nie było. W gazecie pisało jak wół że ma być a w kinie się okazało że oni nie autoryzują programu w gazecie bo maja strone int.:angryy::angryy::angryy: no wiecie co!!!!! pierwszy raz się z tym spotkałam. To po jakie licho kupować gazety:placz::placz:

Posted

do mnie to już nikt nie zagląda :placz: ale jesteście paskudy :shake: ja bez waszych galeryjek pypcia dostaje a wy o mnie nie myślicie:placz:
No , ale mi ulżyło:eviltong:

Posted

[quote name='ewa2909']OJJJJJJJJJJJJ nie płacz bekso:evil_lol:.
OBIECUJEMY POPRAWE:evil_lol:
Przecież nas tyz prawie tu nie ma:eviltong:
Daj no jakąś fotke swojej piękności:loveu:[/quote]

Ależ :buzi: myślimy o Tobie nieustannie.

Posted

[quote name='dysia-u']do mnie to już nikt nie zagląda :placz: ale jesteście paskudy :shake: ja bez waszych galeryjek pypcia dostaje a wy o mnie nie myślicie:placz:
No , ale mi ulżyło:eviltong:[/quote]
OJJJJJJJJJJJJ nie płacz bekso:evil_lol:.
OBIECUJEMY POPRAWE:evil_lol:
Przecież nas tyz prawie tu nie ma:eviltong:
Daj no jakąś fotke swojej piękności:loveu:

Posted

[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Wróć![/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Nie zostawiaj[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Kwiatów, które[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Wzrastały[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Z twoich[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Dłoni...[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Podlewaj żyzną[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Glebę -[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Konewkami pięknych[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Uśmiechów[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Mów co wieczór[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Do gwiazd[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial] [/FONT][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Najskrytsze marzenia...

[COLOR=Black]No wracaaaj[/COLOR] :mad: [COLOR=Black]tak ładnie prosimy :lol:[/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='slawi'][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Wróć![/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Nie zostawiaj[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Kwiatów, które[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Wzrastały[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Z twoich[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Dłoni...[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Podlewaj żyzną[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Glebę -[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Konewkami pięknych[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Uśmiechów[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Mów co wieczór[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Do gwiazd[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Najskrytsze marzenia...[/FONT][/COLOR]

[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][COLOR=black]No wracaaaj[/COLOR] :mad: [COLOR=black]tak ładnie prosimy :lol:[/COLOR][/COLOR][/FONT][COLOR=sienna]
[/COLOR][/FONT][/quote]
No widzisz Iwonka nawet do Ciebie wierszem pisze:evil_lol:
A Ty nic,jesteś niewzruszona:mad:

Posted

:crazyeye: nie , dla mnie wiersz??!!!:multi::multi::multi: moje chłopaki mówią że ciągle tylko ta dogo i dogo a wy mówicie że mnie nie ma?!:shake:
Dziś mam doła bo jutro dentysta i rwanie więc ten wiersz to balsam na dusze:loveu: Ale mam pietra mówie wam:placz:

Posted

[quote name='dysia-u']:crazyeye: nie , dla mnie wiersz??!!!:multi::multi::multi: moje chłopaki mówią że ciągle tylko ta dogo i dogo a wy mówicie że mnie nie ma?!:shake:
Dziś mam doła bo jutro dentysta i rwanie więc ten wiersz to balsam na dusze:loveu: Ale mam pietra mówie wam:placz:[/quote]
Cześć Ula.
[B][COLOR=#ff0000]JESTEM,WIDZISZ MNIE.:eviltong:[/COLOR][/B]
[COLOR=black]Oj współczuje Ci bo ja się rownież boje dentysty:shake:[/COLOR]

Posted

[quote name='dysia-u']:multi::multi::multi: moje chłopaki mówią że ciągle tylko ta dogo i dogo a wy mówicie że mnie nie ma?!:shake:
[/quote]

Witaj kobieto jednak pracująca :loveu:.(bo w domu to nie praca tylko tyranie :eviltong:)
A co te nasze dzieciaczki takie monotematyczne :cool3:?
Patrz, moje mówią dokładnie to samo :mad:.

Posted

[quote name='slawi']Witaj kobieto jednak pracująca :loveu:.(bo w domu to nie praca tylko tyranie :eviltong:)
A co te nasze dzieciaczki takie monotematyczne :cool3:?
Patrz, moje mówią dokładnie to samo :mad:.[/quote]
A ja mam spokuj każdy w swoim pokoju ma kompa i siedza cicho:eviltong:.
Staruszek od czasu do czasu każe mi udostępnić kompa żeby mógł coś sprawdzic:evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']A ja mam spokuj każdy w swoim pokoju ma kompa i siedza cicho:eviltong:.
Staruszek od czasu do czasu każe mi udostępnić kompa żeby mógł coś sprawdzic:evil_lol:[/quote]
Dobrze masz, z tym kompem na własność .
A u nas bardziej życie stadne prowadzimy :loveu:, dzieci jak sie nie uczą to raczej nie siedzą w swoich pokojach.

Posted

[quote name='slawi']Dobrze masz, z tym kompem na własność .
A u nas bardziej życie stadne prowadzimy :loveu:, dzieci jak sie nie uczą to raczej nie siedzą w swoich pokojach.[/quote]
Nasze też dużo czasu spędzają z nami w pokoju ale gdzieś koło 20-tej każdy zmyka do siebie.