ewa2909 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Domka_Czika'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/szkielecik-dudus-wady-wrodzone-nie-tylko-lapy-456-gr-na-ds-u-mnie-124696/[/URL] Przepraszam za offa ale może znasz kogoś , kto chce czarną kulkę radosci ?[/quote] Jaka śliczna bida:-(:-(:-( Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='slawi']Gdybym bliżej mieszkała to spółę byśmy zrobiły :evil_lol:. Może mój żarłok szybciej by schudł :evil_lol:.[/quote] kurcze , lepiej nie dokarmić niż potem odchudzać. yorusie to drobne pieski:-o Po długim spacerze każe się nosić a nie rozumie że jet za ciężka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Domka_Czika']Moze znasz kogoś kto by chciał .... Z tego co widziałam na filmach z małym jest lepiej....[/quote] Raczej nie,a co mu tak wogóle jest bo nie mam czasu nawet poczytać. [COLOR=lemonchiffon](nie udaje mi się wstawić banerka,muszę chyba poczekać na córcie żeby mi wstawila)[/COLOR] Quote
C&B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='ewa2909']Jaka śliczna bida:-(:-(:-([/quote] Moze znasz kogoś kto by chciał .... Z tego co widziałam na filmach z małym jest lepiej.... Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Domka_Czika']Moze znasz kogoś kto by chciał .... Z tego co widziałam na filmach z małym jest lepiej....[/quote] A czytałaś chociaż wątek? Oktawia wyraźnie napisała w paru postach, że mały zostaje u niej Quote
C&B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='tigrunia']A czytałaś chociaż wątek? Oktawia wyraźnie napisała w paru postach, że mały zostaje u niej[/quote] Ale gapa ze mnie:placz: Ale dobrze , że mały zostaje u niej:loveu: Tam będzie miał najlepiej:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kobieto gdzie Ty się podziewasz cały dzień??????????????:mad: Quote
dysia-u Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 :lol: jestem jestem. Pojechaliśmy do Krakowa do kina na film 33 sceny z..... i wyobrażcie sobie że nie było seansu. :placz: No jasna ch... nie było. W gazecie pisało jak wół że ma być a w kinie się okazało że oni nie autoryzują programu w gazecie bo maja strone int.:angryy::angryy::angryy: no wiecie co!!!!! pierwszy raz się z tym spotkałam. To po jakie licho kupować gazety:placz::placz: Quote
dysia-u Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 do mnie to już nikt nie zagląda :placz: ale jesteście paskudy :shake: ja bez waszych galeryjek pypcia dostaje a wy o mnie nie myślicie:placz: No , ale mi ulżyło:eviltong: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='ewa2909']OJJJJJJJJJJJJ nie płacz bekso:evil_lol:. OBIECUJEMY POPRAWE:evil_lol: Przecież nas tyz prawie tu nie ma:eviltong: Daj no jakąś fotke swojej piękności:loveu:[/quote] Ależ :buzi: myślimy o Tobie nieustannie. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='dysia-u']do mnie to już nikt nie zagląda :placz: ale jesteście paskudy :shake: ja bez waszych galeryjek pypcia dostaje a wy o mnie nie myślicie:placz: No , ale mi ulżyło:eviltong:[/quote] OJJJJJJJJJJJJ nie płacz bekso:evil_lol:. OBIECUJEMY POPRAWE:evil_lol: Przecież nas tyz prawie tu nie ma:eviltong: Daj no jakąś fotke swojej piękności:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='slawi']Ulaaaa wracaj !!!!!!!![/quote] Cała Ula!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Przyszła nakrzyczała na nas i se poszła:eviltong::mad::mad: Quote
C&B Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ładnie to tak ?:mad: Pierwszo nas opi......a , a później idzie ?:mad: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Wróć![/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Nie zostawiaj[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Kwiatów, które[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Wzrastały[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Z twoich[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Dłoni...[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Podlewaj żyzną[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Glebę -[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Konewkami pięknych[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Uśmiechów[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Mów co wieczór[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Do gwiazd[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][FONT=Arial] [/FONT][/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=Sienna][FONT=Arial]Najskrytsze marzenia... [COLOR=Black]No wracaaaj[/COLOR] :mad: [COLOR=Black]tak ładnie prosimy :lol:[/COLOR] [/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='slawi'][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Wróć![/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Nie zostawiaj[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Kwiatów, które[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Wzrastały[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Z twoich[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Dłoni...[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Podlewaj żyzną[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Glebę -[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Konewkami pięknych[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Uśmiechów[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Mów co wieczór[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Do gwiazd[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][FONT=Arial]Najskrytsze marzenia...[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=sienna][COLOR=black]No wracaaaj[/COLOR] :mad: [COLOR=black]tak ładnie prosimy :lol:[/COLOR][/COLOR][/FONT][COLOR=sienna] [/COLOR][/FONT][/quote] No widzisz Iwonka nawet do Ciebie wierszem pisze:evil_lol: A Ty nic,jesteś niewzruszona:mad: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='ewa2909']No widzisz Iwonka nawet do Ciebie wierszem pisze:evil_lol: A Ty nic,jesteś niewzruszona:mad:[/quote] Autor nieznany :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 :crazyeye: nie , dla mnie wiersz??!!!:multi::multi::multi: moje chłopaki mówią że ciągle tylko ta dogo i dogo a wy mówicie że mnie nie ma?!:shake: Dziś mam doła bo jutro dentysta i rwanie więc ten wiersz to balsam na dusze:loveu: Ale mam pietra mówie wam:placz: Quote
ewa2909 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='dysia-u']:crazyeye: nie , dla mnie wiersz??!!!:multi::multi::multi: moje chłopaki mówią że ciągle tylko ta dogo i dogo a wy mówicie że mnie nie ma?!:shake: Dziś mam doła bo jutro dentysta i rwanie więc ten wiersz to balsam na dusze:loveu: Ale mam pietra mówie wam:placz:[/quote] Cześć Ula. [B][COLOR=#ff0000]JESTEM,WIDZISZ MNIE.:eviltong:[/COLOR][/B] [COLOR=black]Oj współczuje Ci bo ja się rownież boje dentysty:shake:[/COLOR] Quote
slawi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='dysia-u']:multi::multi::multi: moje chłopaki mówią że ciągle tylko ta dogo i dogo a wy mówicie że mnie nie ma?!:shake: [/quote] Witaj kobieto jednak pracująca :loveu:.(bo w domu to nie praca tylko tyranie :eviltong:) A co te nasze dzieciaczki takie monotematyczne :cool3:? Patrz, moje mówią dokładnie to samo :mad:. Quote
ewa2909 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='slawi']Witaj kobieto jednak pracująca :loveu:.(bo w domu to nie praca tylko tyranie :eviltong:) A co te nasze dzieciaczki takie monotematyczne :cool3:? Patrz, moje mówią dokładnie to samo :mad:.[/quote] A ja mam spokuj każdy w swoim pokoju ma kompa i siedza cicho:eviltong:. Staruszek od czasu do czasu każe mi udostępnić kompa żeby mógł coś sprawdzic:evil_lol: Quote
slawi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='ewa2909']A ja mam spokuj każdy w swoim pokoju ma kompa i siedza cicho:eviltong:. Staruszek od czasu do czasu każe mi udostępnić kompa żeby mógł coś sprawdzic:evil_lol:[/quote] Dobrze masz, z tym kompem na własność . A u nas bardziej życie stadne prowadzimy :loveu:, dzieci jak sie nie uczą to raczej nie siedzą w swoich pokojach. Quote
ewa2909 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='slawi']Dobrze masz, z tym kompem na własność . A u nas bardziej życie stadne prowadzimy :loveu:, dzieci jak sie nie uczą to raczej nie siedzą w swoich pokojach.[/quote] Nasze też dużo czasu spędzają z nami w pokoju ale gdzieś koło 20-tej każdy zmyka do siebie. Quote
dysia-u Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 :crazyeye: a ja już jestem i czekam na was. Szczęśliwym trafem dentysta głowy mi nie urwał więc poplotkujemy dziś:loveu: Quote
Recommended Posts