Nati28 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witam z rana i zycze milego dnia :loveu: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A ja znow na siedzaco nie umialabym obierac...:evil_lol: cze wtorkowe:multi: Quote
megi82 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dzień dobry,dzień dobry jak wtoreczek mija? Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Pegaza']A ja znow na siedzaco nie umialabym obierac...:evil_lol: cze wtorkowe:multi:[/QUOTE] ja zaś prasować na siedząco nie umie :shake: [quote name='megi82']dzień dobry,dzień dobry jak wtoreczek mija?[/QUOTE] hej hej :lol: czytałam o was dobre nowiny. Super dziewczynki :lol: u nas taka cudna pogoda. Mamy w planie poobiedni spacer a potem...kapanko Jak juz chłopaki nie chcą ją do wyra wpuszczać to znaczy że capi :diabloti: Dziś dostaliśmy przesyłke z kosmetykami to przetestujemy.Julpesa zamówiłam:lol: Quote
Marzena* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy serdecznie :loveu:. U nas też dziś kąpanko, wczoraj wykąpałam Viky a na Carmen nie miałam już siły więc muszę dziś. Trochę jestem zła bo za mocno spryskałam Viky olejkiem i jest trochę "tłusta" - w dotyku nie, ale wizualnie to już gorzej :angryy: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 chciała bys moja powąchac? :roll: jak z obory!!! Quote
...::Basia::... Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']ja zaś prasować na siedząco nie umie :shake: hej hej :lol: czytałam o was dobre nowiny. Super dziewczynki :lol: u nas taka cudna pogoda. Mamy w planie poobiedni spacer a potem...kapanko Jak juz chłopaki nie chcą ją do wyra wpuszczać to znaczy że capi :diabloti: Dziś dostaliśmy przesyłke z kosmetykami to przetestujemy.Julpesa zamówiłam:lol:[/QUOTE] I co? już po kąpieli? :roll: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='...::Basia::...']I co? już po kąpieli? :roll:[/QUOTE] przymierzamy się :roll: ale czekam na wskazówki Ewci jak ona to rozcieńcza:lol: Quote
Yoko2009 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej hej, w takim razie czekamy na wieczorne fotki pokąpielowe pięknej Mejsi:) Quote
ewa2909 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']przymierzamy się :roll: ale czekam na wskazówki Ewci jak ona to rozcieńcza:lol:[/QUOTE] Cze Uluś:loveu: Wskazówki zostały już wysłane na gg:eviltong: Czekamy na opinie i oczywiście foteczki:mad: Quote
FREDZIU Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cześć Uluś, witamy się ładnie.;) Jesteśy ciekawe jak Mejsi po Vulpesie, pisz szybciutko:p Quote
eve86 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy w ten wtorkowy zimny wieczór... brrr jak pomyśle ze jeszcze musze wyjsc dzisiaj raz z Rikim to mnie ciarki przechodzą :roll: Pozdrowionka :p Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Ula :multi: U mnie też zaraz dziś kąpiel będzie :loveu: Quote
iwa63 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy wtorkowo piekną Mejsunię i czekamy na fotki :loveu: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Ula :multi: U mnie też zaraz dziś kąpiel będzie :loveu:[/QUOTE] Ja dzis tez Liv kapalam:cool1: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy :lol: Gracka wczoraj się prała, ale zdjęć nie chciała, ciągle mi się odwracała tyłkiem :diabloti: Quote
dysia-u Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Gosia2406']Cześć,przyszłyśmy się przywitać.[/QUOTE] :multi::multi: Gosia wróciła :multi: co z wami się działo?! Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 i jak wrażenia po kąpieli w nowych kosmetykach? Quote
megi82 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 dzień dobry ja na śpiąco oglądam galerie-ale jakoś daję radę czy ja nie doczytałam czy ty jeszcze nie napisałaś?-jak wrażenia po nowych kosmetykach? Quote
Recommended Posts