DG32 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Czy jamniś jest wykastrowany? i jak dogaduje się z innymi psami? Quote
danka1234 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dodałam jamnisia tutaj; Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Trójmiasto Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Interpress Og�oszenia www.znajda.org.pl - beta - Og�oszenia - ogłoszenia drobne > ojej.pl Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Quote
Ania_i_Kropka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 DG32 napisał(a):Czy jamniś jest wykastrowany? i jak dogaduje się z innymi psami? Jamniś dzisiaj stracił swoje klejnoty. Z psami dogaduje się dobrze. Quote
xmartix Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Pani z Gdańska chce przygarnac 2 jamniki starsze: 1-jedzie do tej Pani z Wroclawia 2-go szuka jakiegos pytanie brzmi: czy 2 samce by sie pogryzly? bo Elwisek jest potrzebujacy a wiem ze jamniki sa dosc zadziorne Quote
Ania_i_Kropka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Elwisek dobrze dogaduje się z psami z boksu. Mieszka z dwoma samcami i sunią. Niestety nie ma pewności czy w nowym domku nie stanie się zaborczy. Moja koleżanka ma 3 jamniczki w tym dwóch chłopaków i wszyscy dogadują siew świetnie. A jak drugi jamniś reaguje na psy? Quote
xmartix Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 nie wiadomo, ten piesek jedzie do tej Pani dopiero w czwartek Quote
danka1234 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 xmartix napisał(a):nie wiadomo, ten piesek jedzie do tej Pani dopiero w czwartek To chyba chodzi o tego czarnego długowłosego jamnisia,to pisze ze on nie lubi psów. Quote
Isadora7 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ten któy jedzie jest typowym jamolem, nie toleruje innych panów. Quote
danka1234 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Isadora7 napisał(a):Ten któy jedzie jest typowym jamolem, nie toleruje innych panów. To lepiej by ta Pani nie dobierała mu innego jamnika bo bedzie tylko kłopot z tego. Quote
xmartix Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 a sunię też nie akceptuje ten Miki 11-letni? bo nie doczytalam chyba... Quote
Isadora7 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 xmartix napisał(a):a sunię też nie akceptuje ten Miki 11-letni? bo nie doczytalam chyba... Słuchajcie ja z Panią bede jutro rozmawiałą. Moja propozycja jest taka. Pani bierze Miekiego dla ktorego morbital juz był na weekend naszykowany. Za powiedzmy miesiac wróce do tematu jak Miki ułozy sie w nowym domu a pani go pozna. Jeżeli się okaże ze jednak moze przyjąc drugiewgo to na bank za miesiac bedzie bida. Bądźmy rozsądni. Pani jest sprawna, sensowna, przytomna. Ale to my mamy do czynienia z trudnymi psami. A jamnik nie jest łatwy. Alfik ktory był ideałem w Olsztyńskim schronie jak poczuł sie w domu to pokazał rózki. Zarówno u mnie jak i w Holandii. Quote
xmartix Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Isadoro, dzięki. Sama nie wiedzialam jak do tego podejsc, zawsze chce robić "wszytsko na raz, od razu". Ok. Jakby nie bylo transportu później (ale dużo później), to moja kolezanka przeprowadza sie do Wroclawia, i jak bedzie zjeżdżać na Święta do siebie do Gdynii to może wziąć 1 psa ze sobą (pkp) Quote
Ania_i_Kropka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 U nas robi się co raz zimniej:-( Quote
phase Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Kto da ciepły domek dla Elwiska ??? Pokazuj się wszytskim jamniczku !!! Quote
danka1234 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):U nas robi się co raz zimniej:-( To i domek pilnie potrzebny ale skad go wziążć, tyle tych bid jamnisiowych ostatnio.:shake: Quote
phase Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Właśnie te jamnisiowate ... biedaki :shake: Wysoko Elwis :* [FONT=Microsoft Sans Serif]...ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...[/FONT] Quote
danka1234 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Co u jamnisia ,ktos sie nim interesuje? Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Elwisku co u ciebie też jestem ciekawa Quote
anetek100 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Elwisek już zaczal wchodzic do budynku,wczesniej niestety lezal trzesac sie w dole wykopanym w rogu boksu..nie chcial podchodzic do nikogo,teraz jak widzialam juz nawet poszczekuje,stara sie chodzic po caly boksie,ale wiaodmo dla nieg najlepszy bylby cieply domek:roll: Quote
Jagoda1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Nikt nie interesuje się jamnisiem...:shake: Wczoraj miał dłuuugi spacer. Quote
Isadora7 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ja zaglądam, ale dzisiaj mój jamolek miał padaczkowy dzień. Jeden atak ponad kwadrans go trzymał i był najsilniejszy z dotychczasowych jakie miał. I jestem skapcaniała. Nic nie jestem w stanie z siebie wyrzeźbić. Quote
danka1234 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Same niedobre wiesci:shake: mało ze Elwiskiem nikt się nie interesuje,chodzi pewnie o adoptujacych to jeszcze Rambuniowi sie tak pogorszyło. Quote
Recommended Posts