Jump to content
Dogomania

Starszy jamnik Elwis - nie radzi sobie w schronisku!!!MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani z Gdańska chce przygarnac 2 jamniki starsze:
1-jedzie do tej Pani z Wroclawia
2-go szuka jakiegos

pytanie brzmi: czy 2 samce by sie pogryzly? bo Elwisek jest potrzebujacy
a wiem ze jamniki sa dosc zadziorne

Posted

Elwisek dobrze dogaduje się z psami z boksu. Mieszka z dwoma samcami i sunią. Niestety nie ma pewności czy w nowym domku nie stanie się zaborczy. Moja koleżanka ma 3 jamniczki w tym dwóch chłopaków i wszyscy dogadują siew świetnie.
A jak drugi jamniś reaguje na psy?

Posted

xmartix napisał(a):
a sunię też nie akceptuje ten Miki 11-letni? bo nie doczytalam chyba...

Słuchajcie ja z Panią bede jutro rozmawiałą. Moja propozycja jest taka. Pani bierze Miekiego dla ktorego morbital juz był na weekend naszykowany. Za powiedzmy miesiac wróce do tematu jak Miki ułozy sie w nowym domu a pani go pozna. Jeżeli się okaże ze jednak moze przyjąc drugiewgo to na bank za miesiac bedzie bida. Bądźmy rozsądni. Pani jest sprawna, sensowna, przytomna. Ale to my mamy do czynienia z trudnymi psami. A jamnik nie jest łatwy. Alfik ktory był ideałem w Olsztyńskim schronie jak poczuł sie w domu to pokazał rózki. Zarówno u mnie jak i w Holandii.

Posted

Isadoro, dzięki. Sama nie wiedzialam jak do tego podejsc, zawsze chce robić "wszytsko na raz, od razu". Ok. Jakby nie bylo transportu później (ale dużo później), to moja kolezanka przeprowadza sie do Wroclawia, i jak bedzie zjeżdżać na Święta do siebie do Gdynii to może wziąć 1 psa ze sobą (pkp)

Posted

Właśnie te jamnisiowate ... biedaki :shake:
Wysoko Elwis :*
[FONT=Microsoft Sans Serif]...ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...[/FONT]

Posted

Elwisek już zaczal wchodzic do budynku,wczesniej niestety lezal trzesac sie w dole wykopanym w rogu boksu..nie chcial podchodzic do nikogo,teraz jak widzialam juz nawet poszczekuje,stara sie chodzic po caly boksie,ale wiaodmo dla nieg najlepszy bylby cieply domek:roll:

Posted

Ja zaglądam, ale dzisiaj mój jamolek miał padaczkowy dzień. Jeden atak ponad kwadrans go trzymał i był najsilniejszy z dotychczasowych jakie miał. I jestem skapcaniała. Nic nie jestem w stanie z siebie wyrzeźbić.