bunia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Bardzo pilnie potrzebna jest pomoc dla przyniesionego w dniu dzisiejszym do Lecznicy psiaka. Podobno został podrzucony i w ogóle tralala :mad: Piesek ma około 6-7 tygodni. Jest zdrowy,dzisiaj został zaszczepiony i odrobaczony. Ze względu na względy tzn.ja ledwie się już toczę i nie jestem w stanie zająć się dodatkowym zwierzakiem :oops:,piesek powinien już dzisiaj pojechać do schroniska. Poprosiłam o pomoc kilka osób i jest szansa na płatny hotelik. Wiadomo co oznacza dla takiego psiaka schronisko :-( Nie czytam już dogo,nie zauważam błąkających się psów mimo wszystko los i tak płata mi figle. Dopóki mogłam pomagałam ile mogłam i jak mogłam. Teraz muszę prosić o pomoc innych... Wierzę ,że pomożecie ocalić to psie istnienie. Potrzebne będą ogłoszenia oraz koniecznie Dt lub hotelik. Piesek nie może u mnie zostać . Potrzebne będą pieniądze na utrzymanie biedaka w hotelu lub DT :oops: Placek ma 6-7 tygodni. Ma bardzo mądre i bardzo ufne oczy. Boi się wyciągniętej ręki... Będzie duuużym psem. PLACEK POTRZEBUJE POMOCY Quote
ciapuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ooooooo mamy drugiego placka Jeden jest już w hoteliku ,mam nadzieję że damy radę zebrać pieniądze i dla tego malucha Pieniądze podobno szczęścia nie dają ale ich brak niektóre stworzenia może kosztować życie Quote
Ayia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [LEFT]Bunia jak mozesz zrob zdjecie psiaka.. :roll: [/LEFT] Quote
justynavege Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 będzie dobrze buniu :) maluchy mają duze szanse na szybką adopcje to kto ogłoszenia zrobi? zdjecia pilnie potrzebne Quote
bunia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Oto Placek I te oczy... Placek nie może trafić do schroniska Mam tylko takie :roll: Quote
ciapuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 on jest śliczny i na pewno szybko znajdzie dom ale trzeba go gdzieś przetrzymać Quote
Kar0la Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Oj Buniu dobra dusza z Ciebie i przyciągasz takie bidulki. Jaki misio.:loveu: A to na pewno pies nie niedźwiadek? ;) Quote
Niewiasta_21 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ale śliczny,bedzie fajnym psem. Oby cos szybko sie znalazło!!! Moze ktos pomóc w DT? Quote
Ayia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jaki puchaty Placek :loveu: Oby szybciutko znalazl domek... Quote
Reno2001 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Buniu, nie damy Placuszka do schroniska. W ostatecznosci wyląduje u mnie na DT. Najwyżej najeździ się ze mną samochodem ;). Allegro malucha Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=461570640 Quote
beka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [Cudny ten Palcek, taki do schrupania :) Napewno szybko znajdzie dom :) Quote
justynavege Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Drodzy Łodzianie potrzebna pomoc w złąpaniu wystraszonego psa http://www.dogomania.pl/forum/f96/pomocy-jak-zlapac-przerazonego-psa-122796/ Quote
ciapuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Placek a raczej ? bo placka już jednego mamy pod opieką więc będą sie mylić jedzie dzisiaj do DT ,niestety płatnego więc bardzo proszę NIE ZAPOMINAJCIE O NIM Quote
bunia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Bardzo dziękuję Reno 2001 za allegro dla malucha :loveu::loveu::loveu: Trzeba ładniejsze zdjęcia maluchowi zrobić. Mam pełna bakterię w aparacie. Quote
justynavege Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 na tych nowych zdjęciach jest przecudny Quote
*Gajowa* Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Czy Placek ma już dom ? Wysłałam go pani z Konstancina /domu jeszcze nie sprawdzałam/ i bylaby zainteresowana jego adopcją. Proszę o nr na PW osoby odpowiedzialnej za jego adopcję . Quote
ciapuś Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Placek jest już zaklepany :crazyeye: więc proszę nie umawiać już nikogo. Dzisiaj od 7.10 non stop ktoś do mnie dzwoni Szkoda że inne nie mają takiego wzięcia Quote
beka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 to super :) Jak byłby jakis chętny z okolic szczecina to jest tam 3-4 mczna cudna sunia . zaraz wkleje linka. O tu jest http://www.dogomania.pl/forum/f28/zora-szuka-domu-123002/ Quote
justynavege Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ciapuś napisał(a):Placek jest już zaklepany :crazyeye: więc proszę nie umawiać już nikogo. Dzisiaj od 7.10 non stop ktoś do mnie dzwoni Szkoda że inne nie mają takiego wzięcia ciapuś jak dzwonią wypytuj czy może być np troszkę starszy i nieco " inny " moze jakaś inna bida znajdzie dom... Quote
Recommended Posts