Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każdy mówi, że wyjazd bez fotek jest niczym, a potem ojej... Nie zabiera się aparatu i klapa :evil_lol:. No to życzę powodzenia w zawieraniu nowych znajomości. Ja nie kojarzę żadnego Dogomaniaka z Lublina (może dlatego, że w ogóle nie patrzę na miejscowości)... ;)

Posted

Ja patrze, ale zadko :p

No ale musze kogos znalesc, bo Lublina nie znam zupelnie (bylam tam tylko raz przez dwa dni) i nie wiem, gdzie mam szukac psich laczek. Niech sie choc raz ktos ze mna umowi i pokaze miejsce, to potem juz dam sobie rade.

Posted

Pierwszego psiarza jakiego spotkam :diabloti:

Ale wiesz jak to jest- ja potrzebuje w miare odludnego miejsca i nie o wymiarach 10 mX 10 m. Takiej typowej laki jak mam u sibie. Zebym co krok nie musiala suki na smycz brac. I najlepiej zeby to nie bylo aleko od miejsca, gdzie bede nocowac.

Posted

Oby, bo mi suka przez ograniczenie biegania zwariuje :evil_lol: No wlasnie.

To juz nawet nie chodzi o to, ze Fiona reaguje na psy, bo nie reaguje. Jej poza pilkami nic nie obchodzi. No, ale wlasnie, pilki. Wiekszosc psow (chodzi mi o te niepilnowane) je nam kradnie :angryy:

I o ile, Fionie nie przeszkadza, ze pies ja wacha, zaczepia i bawi sie z nia, to jak ukradnie pilke to jest awantura :diabloti: Po czesci sluszna, no bo to w koncu jej zabawka i nie musi sie nia dzielic z innym psem. Ale mi sie tez niechce z psiarzami klocic, bo czasem nie dociera prosba o zabranie psa. No bo przeciez piesek musi sie pobawic zabawka mojej suki :angryy::angryy::angryy:

Posted

No, niektóre psy jak widzą latającą piłkę to same zaczynają latać :evil_lol:.
A może znajdzie się jakiś duży park, gdzie będą pojedyncze skrawki? U nas właśnie tak jest, każdy wybiera sobie odosobnione miejsce, gdzie chce ;)

Posted

Wiem, ze tak maja. Mam taki przyklad w domu :diabloti: Dlatego wlasnie pilki mam zawsze ze soba. Zeby Fiony nie kusilo isc komus jego ukrasc i mi przyniesc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oby- musze popatrzec w internecie na plan Lublina (myslisz, ze gdzies, cos takiego znajde?) i popatrzec, gdzie jest ajblizszy park.

Posted

Jest plan Lublina w necie :crazyeye: Tylko gdzie szukac tej ulicy jak miasto jest takie na wielkosc? [URL="http://www.lublin.plan.pl/"]Lublin, plan Lublina, mapa Lublina - aktualny plan Lublina, katalog firm, ogłoszenia[/URL]

Nie jest zle- jakas lake widze jakies 800 metrow od tego mieszkania. No to moze nie bedzie zle.