Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Bo sama tak często pisałam, haha :evil_lol:. W dodatku fotki tutaj to od święta :D Quote
aina155 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 No nie przesadzaj, az tak zadko ro ich nie ma :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ostatnio zdjęcia są bardzo często, aż sama nie wiem co o tym myśleć :evil_lol: Quote
aina155 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Podlizuje sie wam przed wyjazdem :eviltong: Quote
Ewcia38 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ale laptop zabiera ze sobą ,więc nie ma co się podlizywać :multi::multi::multi: Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Przed moim wyjazdem :diabloti: - za 2 tyg. wyjezdzam. Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A gdzie to się wyjeżdża, bo chyba znowu nie doczytałam? :evil_lol: Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Ja nie mowilam gdzie jade :diabloti: A jade do Lublina. A raczej jedziemy- z Fionka :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ha, skoro nie napisałaś, gdzie jedziesz, to przynajmniej mam pocieszenie, że jednak czytam tą galerię ze zrozumieniem :evil_lol:. A jedziecie z aparatem? :D Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Na pewno, w koncu co to za wyjazd bez fotek? :razz: Licze na to, ze poznam troche lublinskich psiarzy (moze jakis dogomaniak sie chce ze mna zapoznac? ;)). Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Każdy mówi, że wyjazd bez fotek jest niczym, a potem ojej... Nie zabiera się aparatu i klapa :evil_lol:. No to życzę powodzenia w zawieraniu nowych znajomości. Ja nie kojarzę żadnego Dogomaniaka z Lublina (może dlatego, że w ogóle nie patrzę na miejscowości)... ;) Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Ja patrze, ale zadko :p No ale musze kogos znalesc, bo Lublina nie znam zupelnie (bylam tam tylko raz przez dwa dni) i nie wiem, gdzie mam szukac psich laczek. Niech sie choc raz ktos ze mna umowi i pokaze miejsce, to potem juz dam sobie rade. Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Zawsze możesz popytać miejscową ludność, już tam na miejscu :p Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Pierwszego psiarza jakiego spotkam :diabloti: Ale wiesz jak to jest- ja potrzebuje w miare odludnego miejsca i nie o wymiarach 10 mX 10 m. Takiej typowej laki jak mam u sibie. Zebym co krok nie musiala suki na smycz brac. I najlepiej zeby to nie bylo aleko od miejsca, gdzie bede nocowac. Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Z kolezanka w jej wynajmowanym mieszkaniu. Ale jak pytalam, gdzie to jest to kolezanka nie wie. Nie zna nazwy osiedla. No i ogolnie fajnie :shake: Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 To może w sąsiedztwie będzie jakiś uprzejmy psiarz, który pokieruje na odpowiednią łączkę... Ale czasami trudno znaleźć taki mało ruchliwy skrawek :cool1: Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Oby, bo mi suka przez ograniczenie biegania zwariuje :evil_lol: No wlasnie. To juz nawet nie chodzi o to, ze Fiona reaguje na psy, bo nie reaguje. Jej poza pilkami nic nie obchodzi. No, ale wlasnie, pilki. Wiekszosc psow (chodzi mi o te niepilnowane) je nam kradnie :angryy: I o ile, Fionie nie przeszkadza, ze pies ja wacha, zaczepia i bawi sie z nia, to jak ukradnie pilke to jest awantura :diabloti: Po czesci sluszna, no bo to w koncu jej zabawka i nie musi sie nia dzielic z innym psem. Ale mi sie tez niechce z psiarzami klocic, bo czasem nie dociera prosba o zabranie psa. No bo przeciez piesek musi sie pobawic zabawka mojej suki :angryy::angryy::angryy: Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 No, niektóre psy jak widzą latającą piłkę to same zaczynają latać :evil_lol:. A może znajdzie się jakiś duży park, gdzie będą pojedyncze skrawki? U nas właśnie tak jest, każdy wybiera sobie odosobnione miejsce, gdzie chce ;) Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Wiem, ze tak maja. Mam taki przyklad w domu :diabloti: Dlatego wlasnie pilki mam zawsze ze soba. Zeby Fiony nie kusilo isc komus jego ukrasc i mi przyniesc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oby- musze popatrzec w internecie na plan Lublina (myslisz, ze gdzies, cos takiego znajde?) i popatrzec, gdzie jest ajblizszy park. Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Plan Lublina? Jeśli już, to odnajdziesz nazwy ulic, ale może się mylę - nie wiem, nie próbowałam ;). Może wpisz coś w stylu parki Lublina? Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Jest plan Lublina w necie :crazyeye: Tylko gdzie szukac tej ulicy jak miasto jest takie na wielkosc? [URL="http://www.lublin.plan.pl/"]Lublin, plan Lublina, mapa Lublina - aktualny plan Lublina, katalog firm, ogłoszenia[/URL] Nie jest zle- jakas lake widze jakies 800 metrow od tego mieszkania. No to moze nie bedzie zle. Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A znasz w ogóle ulicę, na której mieści się mieszkanie twojej koleżanki? Eh, coś myślę, że najlepiej zapytać o to jakiegoś Dogomaniaka... Tylko gdzie go znaleźć :roll: Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Chodzki- to jest przstanek, na ktorym mam wysiasc. I tyle wiem :evil_lol: Teraz patrze na mape, ale to jest na obrzezach Lublina. Podoba mi sie :multi: Quote
Recommended Posts