Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Fiona ma cos z uszami :angryy::mad: Zatluke malpe :mad:Uszy sa w strupach cale z wierzchu. Nie wiem czy osbi rozdraal czy cos jej sie tam dzieje. Zobacze jak w srodku wygladaj gdy kupiem waciki

Posted

No wlasnie, a uszyska lepiej wygladaly wczoraj niz dzisiaj. Nie podoba mi sie to. Zwlaszcza ze strupy sa w obydwu :mad:

I co? Zmowu mam gada ciagnac do lekarza? Zastrzele :mad:

Posted

[quote name='aina155'] Albo ze za duzo czasu poswiecam pracy lic., a nie niej i to dlatego?[/quote]

Biedna, zaniedbana Fionka :diabloti: Muszisz się chyba pospieszyć z tym drugim psem to będzie miała towarzystwo.
Gorzej jak obie będą się w ten sposób domagać uwagi :evil_lol:

Posted

Oby nie, bo ja udusze chyba albo zastrzele :2gunfire:

Ale zmeczona jestem dzisiaj. A Fiona jest dzis wrecz nieznosna- caly czas chodzi i piszczy, a z dworu wrocilysmy pol godziny temu, wiec o co kaman? :hmmmm:

Posted

[quote name='aina155']
Ale zmeczona jestem dzisiaj. A Fiona jest dzis wrecz nieznosna- caly czas chodzi i piszczy, a z dworu wrocilysmy pol godziny temu, wiec o co kaman? :hmmmm:[/quote]

No jak to o co? O jeszcze jeden spacerek :eviltong:

Posted

Tzn tu sie zaczyna problem. Fiona nie wyjdzie na spacer jesli ja wezme parasolke- ona sie boi takich przedmiotow. Boi sie: parasolek (nie da jej sie wytlumaczyc, ze to rzecz nie grozna), rur od odkurzacza (no tu juz zaczyna tolerowac powoli), patykow (to juz je sie dawno wyleczylo- od kiedy zaczela aportowac :evil_lol:), a kiedys mi uciekla z chodnika jak pan niosl listwy przypodlogowe.

No i taki maly problem z nia mamy :roll: