Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aina155']

No ja wlasnie tez w kolko wszystko zmieniam i jeszcze pare rzeczy musze dodac.[/quote]

A najgorsze jest jak już oddasz wszystko, a tu nagle jakiś wspaniały pomysł wpada do głowy ale już jest za późno :diabloti:

I potem a mogłam to zrobić tak, a to jakoś inaczej, koszmar :shake:

Najcudowniejszy moment to ten, kiedy wychodzisz po obronie :multi:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MOja rozmowa z wykladowca (o potrzebach):

Wykladowca: "Co robi kot jak sie naje?"
Ja: "Idzie spac"
W: "A co pani robi jak sie naje?"
J: "Tez ide spac." :diabloti: [SIZE=1]do kolezanki: [/SIZE][SIZE=2]Razem z kotem :evil_lol:[/SIZE]

Wykladowcy chyba rece do mnie opadly :evil_lol:

Posted

Eee :shake: Nie obrazi. Nic jej nie powiedzialam ;)

Wujka chyba mi sie udao przekonac zeby psa ze schronu wzial :multi: bo mial dostac ratlerka od pani ktora ma suczke. Z tego co sie zorientowalam ta pani ja rozmnaza dosyc czesto :angryy: (z tego co wiem pani ma teraz szczeniaki a nstepne maja byc jesienia). Przeraza mnie "milosc" ludzi do ich wlasnych psow

Posted

Tylko skad ja wytzrasne ratlerka ze shcronu? :hmmmm:

W Falenicy byl psiak podobny do ratlerka, ale chyba juz go ktos przygarnal. No i zaczyna sie porblem.

Moze napisac w dziale, ze damy dom? A jak wujek sie rozmysli i na razie stwierdzi ze wstrzyma sie do jesieni? Same kloport z tym wujkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania!']Napisz i zaznacz, że wstępnie szukasz. Może jak zobaczy to od razu weźmie :cool3:[/quote]

To jest mysl :multi:

No wlansie tak mowil, ze moz wezmie teraz jak cos mu w oko wpadnie. Mam nadzieje ze to bedzie psiak ze schronu

Posted

Niestety,ludzie sa nieslychanie odpowiedialni :angryy: Mam nadzieje ze kiedys nasze dzieci lub wnuki doczewkaja syt. ze pies to bedzie towar luksusowy.

Posted

witam wszystkich jestem tutaj nowa nie wiem czy dobrze trafilam bo ostatnio weszlam na czyjas galerie i bylo niemilo :-(
Jestem szczesliwa wlascicielka 4 miesiecznego pieska yorki nazywa sie Dyzio jest cudownym psiakiem i napewno taki wspanialy jak wasze psiaki pozdrawiam wszystkich i zycze zeby wasze pieski rosły zdrowo i byly szczesliwe :loveu:

Posted

Ja niby tez- zapowiedzialam mamsui ze nie widze sie w roli matki. Prawie sie pogniewala :evil_lol:

No chyba ze mi calkiem juz odbije, czego na razie nie przewiduje i mi sie zmieni zyciowa optyka

O wlasnie, skoro o optyce mowa, ja jakos w tym tyg. do okulisty mam isc :evil_lol: Tylko na kiedy ja mam termin? :hmmmm: Na 12 chyba

Posted

[url=http://www.dogomania.pl/forum/members/92254-albums587-picture1286.html]Dogomania Forum - paulina15's Album: Dyzio - Picture[/url]

a oto moj kochany Dyzio :loveu:

Posted

[quote name='paulina15']witam wszystkich jestem tutaj nowa nie wiem czy dobrze trafilam bo ostatnio weszlam na czyjas galerie i bylo niemilo :-(
Jestem szczesliwa wlascicielka 4 miesiecznego pieska yorki nazywa sie Dyzio jest cudownym psiakiem i napewno taki wspanialy jak wasze psiaki pozdrawiam wszystkich i zycze zeby wasze pieski rosły zdrowo i byly szczesliwe :loveu:[/quote]

Witamy i my. Osobiscie to mam nadzieje ze moj pies juz nie urosnie (a zwlaszcza wszerz bo i tak jest za gruba) :evil_lol:

Posted

[quote name='paulina15']nie, nie o to mi chodzi wiesz ja nie upase swojego psinki tylko nie ma zanczenia czy przekroczy norme czy nie. Wiesz do 4 kg nie pozwole go doprowadzic hehe :mad:[/quote]

Moja waży prawie 40 kg.

Ale na temat wagi yorków to niewiele Ci powiemy, bo Fionka to basseto-jamnik :evil_lol: , a Lenka briard.
Ale jak wejdziesz w grupę do której yorki należą to tam jest wątek o wadze

Posted

[quote name='Ania!']Paulina, a dlaczego było niemiło?

Dyzio fantastyczny :loveu:[/quote]

oj bo powiedzieli ze to prywatna galeria i ze ja zasmiecam ale przeprosila mnie dziewczyna bo troche po chamsku do mnie napisala.
Mialam po prostu pytanie czy moj dyzio nie wazy za duzo jak na 4 miesiace a wazy rowno 2 kg i nie wiem czy wazy dobrze czy za duzo to moj pierwszy york tak wiec nie znam sie na tym ale w gruncie rzeczy nie przejmuje sie jaki bedzie ale martwie sie czy duza waga nie wplynie na jego zdrowie

Posted

[quote name='aina155']Szczesliwy to nie znaczy upasiony :eviltong:[/quote]

nie, nie o to mi chodzi wiesz ja nie upase swojego psinki tylko nie ma zanczenia czy przekroczy norme czy nie. Wiesz do 4 kg nie pozwole go doprowadzic hehe :mad: