Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na samym początku wolontariatu w schronisku dostałam na spacer małego, starszego już pieska Leosia. Od pierwszej chwili zakochałam się w nim. To nie był pies, który ciągnął na smyczy jak wariat, rzucał się na inne psy, czy nie dał się dotknąć.
Leoś to piesek, który zachowuje się jak na dojrzałego mężczyznę przystało. Dumnie kroczy na smyczy, a kiedy znudzi mu się zwiedzanie okolicy siada przy człowieku i domaga się głaskania.
Niektórych zraża do niego zdeformowana łapka (końcówka czyt. stopa bezwiednie mu zwisa - ale staje na niej i nie sprawia mu to bólu) czy brak sierści na grzbiecie. Ale przecież nie wygląd zewnętrzny się liczy tylko wnętrze. A jego serducho jest wielkie i zdolne by pokochać bezgranicznie człowieka.
Leonek tak bardzo pragnie mieć swojego człowieka, tak bardzo pragnie być głaskanym i kochanym - w zamian za ciepły kąt odda Ci swoje serce !!

Jeśli jesteś zainteresowany/na adopcją dzwoń: 504470635

Spójrz w jego oczy ....

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ktoś mi psa podmienił !!!
To nie ten sam Leonek ze schroniska. Tamten był chudszy :diabloti:, i nie kleił się aż tak do człowieka. Ten Leoś chodzi za człowiekiem krok w krok :lol: Jest bardzo fajny, przytulaśny. Dawał mi brzuszek do głaskania :loveu:

Posted

Ank@2 napisał(a):
ktoś mi psa podmienił !!!
To nie ten sam Leonek ze schroniska. Tamten był chudszy :diabloti:, i nie kleił się aż tak do człowieka. Ten Leoś chodzi za człowiekiem krok w krok :lol: Jest bardzo fajny, przytulaśny. Dawał mi brzuszek do głaskania :loveu:

I chcial sie na rekach nosic :lol:
Zaraz przesylam nowe zdjecia.:loveu:

Posted

j3nny napisał(a):
a może będę już jutro:)

ja tez bede jutro bo niestety dzisiaj jade na sprawdzenie domku i musze z moja suczka jechac do wet,bo cos chora jest.:shake:
dzisjaj bedzie Ania wiec beda z czlowiekiem ,a jutro razem sie nimi zajmiemy ,super:loveu:

Posted

Leonek to taka przytulanka :loveu: Włazi mi na kolana i czeka na głaskanko. Dzisiaj dostał paróweczkę, z tabletką na odrobaczanie. Wypuściłam go na wybieg, z myślą że sobie pochodzi, a ruch mu nie zaszkodzi. Wchodzę po 20 min a on jak siedział 20min wcześniej, tak siedzi teraz :mad:

Posted

:diabloti: no bo co sam będzie chodził ... czekał na Twoje towarzystwo

Aniu , jak dasz mi treść , i foty (na meila bo tu jest ta szarym paskiem) to mu zrobię allegro, niestety nie wyróżnione :oops: ..bo moich finansów starczyło mi na Axela i Amika

Posted

bede dzisiaj pewnie w okolicach 17, zalezy kiedy wyjde z pracy, bo jestem dzis pierwszy dzien i mam zaleglosci w diably
wzielam aparat moze uda mi sie pstryknac kilka zdjec Korze, wzielabym ja na wybieg, ale wole sama nie ryzykowac - nie mam doswiadczenia z duzymi psami, za to Leosia pewnie wezme i sie zapoznamy:)
wieczorem pooglaszam i Leosia i Kore

Posted

j3nny napisał(a):
bede dzisiaj pewnie w okolicach 17, zalezy kiedy wyjde z pracy, bo jestem dzis pierwszy dzien i mam zaleglosci w diably
wzielam aparat moze uda mi sie pstryknac kilka zdjec Korze, wzielabym ja na wybieg, ale wole sama nie ryzykowac - nie mam doswiadczenia z duzymi psami, za to Leosia pewnie wezme i sie zapoznamy:)
wieczorem pooglaszam i Leosia i Kore

Kasiu Kory nie masz sie co obwaiac ona jest potulna jak baranek ,niejeden maly piesek by ci dal popalic ale nie Kora;)

Posted

Dzisiaj pani Marta byla w odwiedzinach u leonka ale skonczylo by sie o maly wlos tak żeby wyszla nie poprzytulawszy go bo zostala potraktowana jak intruz przez wiadomo kogo:angryy: Prosilam żeby dla dobra psa zostala ,a ja sobie juz porozmawilam ale zobaczymy co to da ,bo jak grochem o ziemie.:diabloti:

Posted

Jak ktoś zakłada hotel dla psów to nie może zakładać, że będzie miał spokój. To normalne że ludzie przychodzą do psa ... a tu takie traktowanie :shake:

Kasi dzięki za ogłoszenia w imieniu Leonka :p