Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :) Jestem tutaj pierwszyraz i nie wiem czy pisze na odpowiednim forum,ale prosze adminow o wybaczenie jesli cos zrobilam nie tak :) Chodzi mi mianowicie o zakup szczeniaka rasy AMERICAN sTAFFORD z rodowodem.Gdzie mam ich szukac na tej stronie??na ktore forum wejsc??Pozdrawiam i dziekuje z góry za pomoc :)

Posted

W sumie to jest mi to obojetne czy bedzie z polski czy z Holandii,pojade po niego.Nie zalezy mi na tym,aby byl to piesek,ktory moze jezdzic na wystawy,wazne jest dla mnie to,aby psiak posiadal rodowod ZK.Apropo:dlaczego wlasnie tak..Powiem,ze ja nie potrzebuje tak na prawde psiaka wystawowego czy tez z rodowodem,ale niestety w tym kraju-Holandii,jest on wlasnie wymagany.Psiaki,ktore nie posiadaja rodowodu zostaja zabierane wlascicielom i usypiane :(

Posted

[quote name='magda0510']W sumie to jest mi to obojetne czy bedzie z polski czy z Holandii,pojade po niego.Nie zalezy mi na tym,aby byl to piesek,ktory moze jezdzic na wystawy,wazne jest dla mnie to,aby psiak posiadal rodowod ZK.Apropo:dlaczego wlasnie tak..Powiem,ze ja nie potrzebuje tak na prawde psiaka wystawowego czy tez z rodowodem,ale niestety w tym kraju-Holandii,jest on wlasnie wymagany.Psiaki,ktore nie posiadaja rodowodu zostaja zabierane wlascicielom i usypiane :([/quote]
[I][B]Czyli w Holandii nie ma kundelków?same rasowce? z jednej strony fajnie...bo to zapobiega przepsieniu....w sumie bardzo fajnie,bo przynajmniej pseudo nie zarabiają :p[/B][/I]

Posted

Sa rowniez kundelki :) Rodowody z tego co sie orientuje sa wymagane dla psiakow,ktore naleza do "grożnych ras".A tak na marginesie...Mozesz mi powiedziec,gdzie na tym forum moge poszukac jakis ogloszen danych przez hodowcow American Staffordow??Pozdrawiam ;)

Posted

Zakaz jest w Holandii,to fakt,ale jesli chodzi o PIT BULLE.One w ogole nie moga przebywac na terenie tego kraju.Gdy posiadacz takiego psiaka zostanie skontrolowany...pies zostaje zabierany do uspienia,a wlasciciel dostaje wezwanie na sprawe...

Posted

Witaj,
podaję link do forum ,gdzie znajdziesz wielu hodowców astów.
[url]http://amstaff-civ.home.pl/forum[/url]
Znajdziesz tam dział :"Szczenięta,zapowiedzi miotów."

Posted

Podajecie linki do innych for... jakby dogo to nie było dogo :cool1:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f40/linkownia-3302/[/url] - tutaj są adresy hodowli TTB, m.in. AST'ów :p

• 2 months later...
Posted

mam do sprzedania amstaffy rodowodowe z bardzo dobrą psychiką i łagodnym charakterze, są bardzo przyjacielskie i towarzyskie, kochają wszystkich ludzi i zwierzęta. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to polecam.