psiara95 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Moj pies jest b. wybredny jesli chodzi o smakolyki.Probowalam mu dawac prawie wszystkie jakie sa w sklepach zoologocznych w mojej miejscowosci ale on wybral sobie jedne ktore rzadko sprowadzaja (takie srednie kosteczki o roznych nadzieniach ,np.zielonym,brazowym).Jesli znacie psie smakolyki za ktorymi nawet wybredne psy przepadaja to podajcie ich nazwe albo chociaz opiszcze jak wygladaja. Z gory dziekuje Quote
zmierzchnica Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A takich bardziej domowych, jak ser twarogowy albo żółty nie lubi? Wiadomo, wtedy nie można psu dawać ogromnych ilości takich smakołyków, ale można je też używać :) Quote
psiara95 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Lubi sery,lubi.Ale serowych smakolykow w najblizszym sklepie zoologicznym nie ma.Ale dzieki za podpowiedz.Poszukam takich w innym sklepie. Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Mój pies bardzo lubi patyczki zrobione z naturalnej wołowiny, inne smaki też są dostępne, np. baranina, drób (nie chodzi mi o takie różnokolorowe, barwione tylko o te ze zmielonego mięsa w naturalnym kolorze). Dzielę je na malutkie porcje i wykorzystuję z powodzeniem w szkoleniu. On też potrafi grymasić, ale zawsze staram się szukać przysmaków zrobionych z naturalnych składników, bez konserwantów lub, gdy mam trochę czasu daję mu kawałeczki ugotowanej marchewki albo tak, jak napisała koleżanka wyżej odrobinę sera. Może Twój pupil też się skusi. ;) Quote
Śnieżynka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='psiara95']Lubi sery,lubi.Ale serowych smakolykow w najblizszym sklepie zoologicznym nie ma.Ale dzieki za podpowiedz.Poszukam takich w innym sklepie.[/quote] nie szukaj w zoologach chemicznych dziadostw.... kup zwykł ser żółty dla ludzi i pokrój w małe kosteczki... dobre smaki takie lepsze są z Bozity, ewentualnie z Macei sa takie paluszki baranie drobiowe... mój nie jadek je uwielbia... Quote
psiara95 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Aha.Dzieki.Sprobuje tych drobiowych paluszkow mu dac ale jeszcze nie wiem gdzie mozna ich kupic. Quote
psiara95 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Nie wiem czego nie dodalo calego zdania tylko ucielo.Powinno byc tak: Aha.Dzieki.Sprobuje tych drobiowych paluszkow mu dac ale jeszcze nie wiem gdzie mozna ich kupic u mnie w miescie.Musze pochodzic i poszukac. Quote
Agnes Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='.::Blue_Lagoon::.']Mój pies bardzo lubi patyczki zrobione z naturalnej wołowiny, inne smaki też są dostępne, np. baranina, drób (nie chodzi mi o takie różnokolorowe, barwione tylko o te ze zmielonego mięsa w naturalnym kolorze). ;)[/quote] mozesz znalezc w siecie takie i podrzucic? ciekawa jestem co to takiego;) Quote
michau Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 coś takiego chyba: [url=http://www.krakvet.pl/maced-przysmak-paluszki-miesne-kurczakiem-50szt-p-7377.html]MACED Przysmak dla psa - paluszki mi Quote
michau Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 coś takiego chyba: [URL="http://www.krakvet.pl/maced-przysmak-paluszki-miesne-kurczakiem-50szt-p-7377.html"]MACED Przysmak dla psa - paluszki mi�sne z kurczakiem 50szt.[/URL] lub [URL="http://www.krakvet.pl/maced-kabanosy-naturalne-100szt-p-7350.html"]MACED Kabanosy dla psa naturalne 100szt.[/URL] Quote
psiara95 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Dzieki ze ktos dal linka do tych paluszkow z kurczaka.Zamowie ich przez neta.A wie ktos ile moze kosztowac przesylka?Bo same paluszki 15zl (nie cale). Quote
Agnes Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='psiara95']Dzieki ze ktos dal linka do tych paluszkow z kurczaka.Zamowie ich przez neta.A wie ktos ile moze kosztowac przesylka?Bo same paluszki 15zl (nie cale).[/quote] a to ceny podanej nie ma?? na allegro patrzylam na paluszki 100 szt to przesylka droga (ok 6-8 i wiecej zl) co przebija sporo cene paluszkow Quote
La Loba Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja również kupuję wszystko dla swoich zwierzaków w sklepach internetowych, jest to wygodniejsze i wychodzi taniej. Mój pies również jest bardzo wybredny, jak coś mu nie smakuje, to wypluwa to i jeszcze się obraża. Ostatnio udało mi się w końcu trafić w jego upodobania smakowe:)) W sklepie Zoomania.pl kupiłam mu ciasteczka[U] [/U][URL="http://www.zoomania.pl/product_info.php/products_id/4010"]Eukanuba All Breeds[/URL], może nie są najtańsze (700 gram kosztuje 28,90 zł), ale za to są bardzo zdrowe (bez dodatku barwników i środków aromatyczno-smakowych). Co najważniejsze, mój pies przepada za nimi i mam dzięki temu dodatkową "kartę przetargowa":)) Pozdrawiam Quote
berrymay Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Smokołyki dla psa, które sprawdzają się u nas to np. Mr.Bandit Cubes to takie fajne kostki z łososia / paski o smaku kurczaka i mintaja z Trixie / wilgotne kostki Alpha Spirit snacks (85% mięsa). https://unizoo.pl/pol_m_Dla-psa_Przysmaki-179.html Quote
Recommended Posts