karusiap Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Marzenuś napisał(a):Ja o innych nie słyszałam niestety, a aviomarin podaje baaardzo sporadycznie, zresztą psica już przywykła do jazdy i nie mamy problemów. To kiedy ten szczęśliwy wyjazd do domku? agamika i AMIGA pojechaly juz kolo poludnia.Beda pewnie ok 21 dopiero jak nie lepiej. Quote
agamika Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 uff przeprasza, ze dopiero dzić, ale troszkę miałam zamieszania droga była pełna "atrakcji " :cool1:... jakieś objazdy, roboty drogowe , korki na drodze ekspresowej, deszcz ... Ale Leonek był grzeczniutki, kochany :loveu:czyściutki Słodki jest strasznie, juz jak podchodziłam do boksu to cieszył sie normalnie :loveu:, choć gwałtowniejszy ruch powodował jednak mały lęk u Niego jeszcze :shake: W nowy,m domku już wszystko na Niego czekało :) , sąsiadka z maluchem tez przyszła zobaczyć co to za nowy psiak przyjeżdża :loveu: Leon był bardzo wystraszony tym ze go do mieszkania prowadzimy :-(. bidus we wczesniejsyzm zyciu musiała byc przeganiany z domu , ale szybko sie nauczy i oswoi :razz: Od razu dosał kolacje :) mieszkania zbyt nie zwiedzał, bo był zbyt onieśmielony :shake:, ale ma na to duzo czasu nie moge doczekac se wieści co tam u Niego słychać :cool1: na około ma piękne lasy do spacerowania :loveu: ciepłych ludzi do głaskania :multi: jechaliśmy dłuuuuuuugo więc mały przystanejk po drodze ;) tym??ym dalej ? czekam, jedzmy juz o idzie :) Quote
agamika Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo jeszcze ? i juz w nowym domku :loveu: Quote
agamika Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AMIGA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Biedny Leonek - trochę mu było w pandeczce przyciasnawo i trochę droga była niezbyt spokojna, ale wszystko dzielnie zniósł. Teraz czekamy na wieści i na jakieś zdjęcia już uśmiechniętej mordencji :lol: Quote
Jagienka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Wspaniale :loveu: Na tym drugim samochodowym zdjęciu wygląda jakby chciał zrobić to co w pandeczce psy lubią robic najbardziej :eviltong: Quote
AMIGA Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Tego się też obawiałysmy, ale jakoś biedak wytrzymał :p Quote
Recommended Posts