Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marzenuś napisał(a):
Ja o innych nie słyszałam niestety, a aviomarin podaje baaardzo sporadycznie, zresztą psica już przywykła do jazdy i nie mamy problemów.
To kiedy ten szczęśliwy wyjazd do domku?

agamika i AMIGA pojechaly juz kolo poludnia.Beda pewnie ok 21 dopiero jak nie lepiej.

Posted

uff przeprasza, ze dopiero dzić, ale troszkę miałam zamieszania

droga była pełna "atrakcji " :cool1:... jakieś objazdy, roboty drogowe , korki na drodze ekspresowej, deszcz ...

Ale Leonek był grzeczniutki, kochany :loveu:czyściutki
Słodki jest strasznie, juz jak podchodziłam do boksu to cieszył sie normalnie :loveu:, choć gwałtowniejszy ruch powodował jednak mały lęk u Niego jeszcze :shake:

W nowy,m domku już wszystko na Niego czekało :) , sąsiadka z maluchem tez przyszła zobaczyć co to za nowy psiak przyjeżdża :loveu:

Leon był bardzo wystraszony tym ze go do mieszkania prowadzimy :-(. bidus we wczesniejsyzm zyciu musiała byc przeganiany z domu , ale szybko sie nauczy i oswoi :razz:

Od razu dosał kolacje :) mieszkania zbyt nie zwiedzał, bo był zbyt onieśmielony :shake:, ale ma na to duzo czasu

nie moge doczekac se wieści co tam u Niego słychać :cool1:

na około ma piękne lasy do spacerowania :loveu:
ciepłych ludzi do głaskania :multi:

jechaliśmy dłuuuuuuugo więc mały przystanejk po drodze ;)

tym??ym dalej ?

czekam, jedzmy juz

o idzie :)

Posted

Biedny Leonek - trochę mu było w pandeczce przyciasnawo i trochę droga była niezbyt spokojna, ale wszystko dzielnie zniósł.
Teraz czekamy na wieści i na jakieś zdjęcia już uśmiechniętej mordencji :lol: