Peter Beny Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mój kolega znalazł sunie w sobotę 4.10 w okolicach zalewu Nowe Chechło koło Tarnowskich Gór , sunia cudowna , niestety nie może ją u siebie dłużej trzymać , ogłoszenia i poszukiwania właściciela do tej pory nic nie dają :shake: Wiec szukamy nowego kochanego domku dla ślicznej suni . Kontakt na mnie 604160699 GG 1592079 Quote
Charly Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 oj sliczna sunia. Biedna jaka smutna. napisze do dziewczyn z CK, moze mają jakies zgloszenie może tam komus w lesie uciekla na spacerku. oby się wlasciciel znalazł. ale może się ktos jej pozbyl:( Peter napisz w tytule ze Tarnowskie Gory. Rozumiem ze kolega oglaszal ją już? a moze jakis plakat się przyda lub cos- czy już teraz tylko nowego domu szuka? podnosze. wyslalam to wolontariuszek CK Plakat w sumie tez się przyda Quote
Charly Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tarnowskie Góry- kto zgubil??? wstawie ją na portal tarnogorski Quote
Charly Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Folen napisał(a):Zaznaczam sobie wątek, odezwę się jutro. DZiękuje Folen. Jaka szkoda ze nie miala adresówki. Jest taka sliczna. A tam są wspaniale tereny na spacery. Moze rzeczywiscie pobiegla za czyms Peter: ja ja wyslalam do dziewczyn z portalu tarnogorskiego i do paru znajomych no i oczywiscie do wolontariuszek z CK. Bardzo się martwie. przypomina mi mojego pierwszego psa:-(. Nie wiem jak kolega obeznany w sprawie. ale jak ktos zadzwoni niech sprawdzi reakcje suni na tych ludzi itd. Zeby nie wydawac komus, kto sie polasi na mala. Wiem, że Tobie nie musze mowic, ale martwie sie okropnie. Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wrzucam małą na forum spanielowe. ;) Z doświadczenia wiem też, że dużo dają ogłoszenia w internecie, Allegro, Allegatka. Czy sunia ma Allegro? W sumie mało czasu upłyneło od znalezienia, ja bym się jeszcze nie poddawała i szukała właścicieli. Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ogłoszenia na mieście i w okolicach rozwieszone? W lecznicach, sklepach zoo, wszędzie? Quote
Charly Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ogłoszenia na mieście i w okolicach rozwieszone? W lecznicach, sklepach zoo, wszędzie? nie wiemy wlasnie, bo Petera juz nie ma. Ale jutro bedzie plakat od Folen to powysylam plakaty do dziewczyn i znajomych zeby rozwiesili. na pewno sie zgubila. Tylko tam na Chechlo nie tylko ludzie z TG przyjezdzaja ale tez z okolic. no ale weci raczej w sumie w TG są. Quote
Peter Beny Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Jestem , ogłoszenia porobione (40 szt.) , wszystkie schroniska powiadomione , itd . Także C.Kąt , nie ma zainteresowania , niestety smutne ,tytuł wątku nie umiem zmienić , bo to pierwszy chyba wątek co założyłem ;) Kontakt do mnie podany a ja już przeświecę wszystkich :lol: Się nie martwcie :lol: Quote
emilia2280 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Piékna domowa suka. Jesli jest typowá cockerká, wcale nie liczylabym na znalezienie wlascicieli, bo najprawdopodobniej já wywalili, jak pokazala pazurki... Quote
Charly Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Super. Folen zrobi ladny plakacik. to bardziej rzuci sie w oczy.Ja powysylam do znajomych i wolontarisuzek z prośbą o rozwieszenie. U weta trzeba rozwiesic. Tytul zmienisz, jak wejdziesz w pierwszy post w "zaawansowaną edycje" i potem mozesz wejsc w tytul i go zmienic:) ps. ja nie wiem co to z tymi cockerami sie dzieje. moja sunia byla cacy. Quote
Peter Beny Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Trzeba napisać że ona jest trochę większa niż Koker :razz: Chyba trochę mieszana ze Seterem :lol: Dzięki za podpowiedź już zmieniłem tytuł :cool3: Quote
Charly Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No wlasnie:multi:. tak caly czas mysle, ze cos z nią nie tak:cool3::multi: Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Peter Beny napisał(a):Jestem , ogłoszenia porobione (40 szt.) , wszystkie schroniska powiadomione , itd . Także C.Kąt , nie ma zainteresowania , niestety smutne ,tytuł wątku nie umiem zmienić , bo to pierwszy chyba wątek co założyłem ;) Kontakt do mnie podany a ja już przeświecę wszystkich :lol: Się nie martwcie :lol: Super, ale przydało by się jeszcze Allegro, mogę zrobić jakby co. ;) A co się stanie z sunią, gdy właściciele nie znajdą się w najbliżym czasie? Peter, napisz proszę coś więcej o charakterze suni, jaka jest do ludzi, do psów, czy umie zostawać w domu, jeździć samochodem, itp. A tytuł wątku bardzo prosto zmienić: Klikasz przy pierwszym poście "Edycja", później "Zaawansowana edycja" i zmieniasz. ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Peter Beny napisał(a):Trzeba napisać że ona jest trochę większa niż Koker :razz: Chyba trochę mieszana ze Seterem :lol: Dzięki za podpowiedź już zmieniłem tytuł :cool3: Z sunią jak najbardziej wszystko w porządku, mieszańcem z seterem na pewno nie jest. Po prostu wśród nierasowych spanieli częstozdarzają się psiaki przerośnięte. Moja też jest za duża i to o 7 cm. ;) Zresztą Peter widziałeś moją bestyjkę jak nas wiozłeś na Zlot Dogomaniaków 2 lata temu. ;) Aha, i pisze się cocker spaniel. :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 emilia2280 napisał(a):Piékna domowa suka. Jesli jest typowá cockerká, wcale nie liczylabym na znalezienie wlascicieli, bo najprawdopodobniej já wywalili, jak pokazala pazurki... Emilia, typowy cocker to pies łagodny i milusiński, owszem wyjątki się zdarzają, ale nie dramatyzujmy. ;) Quote
Charly Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Emilia, typowy cocker to pies łagodny i milusiński, owszem wyjątki się zdarzają, ale nie dramatyzujmy. ;) sie podpisuję pod tym. moja i te, ktore znam to wszystkie calusne byly. nie chce robic reklamy. ale tak bezproblemowego psa wiecej nie mialam. Wspanialy na rower, na biegi. Super. A dalmatka tez jest przeciez wspaniala. lagodna i przyjazna, ale bardzo uparta, przyjaznie ale jednak. jak osiolek:loveu: Filipa nie licze, bo on ma schize po schronie;) Quote
emilia2280 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Emilia, typowy cocker to pies łagodny i milusiński, owszem wyjątki się zdarzają, ale nie dramatyzujmy. ;) Owszem owszem, ale poza tym ze lagodny i milusinski, to pies o mocnym charakterze ;) i stád te nieudane adopcje spanieli, bo ludzie myslá ze to mis puchatek... az wlozá mu lapy do miski, czy spróbujá cos na przekór psu zrobic. Quote
Charly Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 spanielowi łapy do miski?:smhair2::smhair2: tu się miluśnosc naszej konczyla. to fakt. Quote
Charly Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ja tez podrzucę sunieczkę. Ona chocby na szybko potrzebuje jakiegos DT czy nie? jak dlugo może zostac u tego pana? Quote
Recommended Posts