Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Foxowa']Ha ha ha :D:D Ogólnie to posiedziałam i pokrzyczałam (czyt. pogadałam xD) z Majką i z innymi dziewczynami. 6 piosenek z Majką przetańczyłam i to było by na tyle xD. Mam zdjęcie jak wyglądałam ale nie mam czasu dziś ( lekcje, RYSUNEK EGIPCJANINA FARBAMI!) idzie się powiesić. Chcę już weekend!! Nie wiem jak tego egipciora narysować :/ Musze szukać w necie bo łeb mnie napitala, a nie mam pomysłu jak nie iść na pierwszą lekcję (plasta)...[/QUOTE] Egipcjanina? O ja xDD Współczuję. A jak nie iść na 1st. lekcje? Spóźnij sie poprostu :P Zaśpij ;p Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Taatek :diabloti: Właziaj do mojej galerii :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Taatek :diabloti: Właziaj do mojej galerii :evil_lol:[/QUOTE] Taatek xD A gdzie szacun dla ojca? :eviltong: Quote
Foxowa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Czuje się obrażona, za brak szacunku. :shake: A zaspać nie mogę bo rodzice mnie budzą cały czas, po 7.... Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Foxowa']Czuje się obrażona, za brak szacunku. :shake: A zaspać nie mogę bo rodzice mnie budzą cały czas, po 7....[/QUOTE] Jeździsz sama do szkoły? Czy cię wożą? Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Foxowa']Czuje się obrażona, za brak szacunku. :shake: A zaspać nie mogę bo rodzice mnie budzą cały czas, po 7....[/QUOTE] Dlaczego obrażona ? :roll: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Dlaczego obrażona ? :roll:[/QUOTE] za brak szacunku :P Quote
Foxowa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Chodze na piechte bo mam 5 ulic i kilkanaście bloków... Więc wiesz. Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Foxowa']Chodze na piechte bo mam 5 ulic i kilkanaście bloków... Więc wiesz.[/QUOTE] No to nie wiem... idź wolnym tempem xD Albo udaj, ze jesteś chora :) Ból głowy, gorączka czy cos :0 Quote
Foxowa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Nie przejdzie bo ja chorowitka jestem... Quote
iwcza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Foxowa']Chodze na piechte bo mam 5 ulic i kilkanaście bloków... Więc wiesz.[/QUOTE] A ja zapindalam 3,5 kilometra -.-' Quote
Cavalierkaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A ja mam nie wiem może z 2 km :P I Sobie pięknie Autobusikiem jeżdżę :) Quote
Foxowa Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Hej :) Ja po wywiadówce, oceny w miarę. I tylko kazanko czy je poprawię :D:D Teraz się popłakałam, bo przeczytałam że Presto Darianny za TM [*], a dopiero z Przemyśla pamiętam jego szczęśliwy pysiu... Ehh... to życie jest nie fair. Quote
Cavalierkaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 U nas też po wywiadówce. I to samo o poprawy gadanko xDD :) Quote
Foxowa Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Z histy mam: 2, 3, 3, 1 xD A tak to ładnie :D:D Quote
wiki4 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Foxowa']Hej :) Ja po wywiadówce, oceny w miarę. I tylko kazanko czy je poprawię :D:D Teraz się popłakałam, bo przeczytałam że Presto Darianny za TM [*], a dopiero z Przemyśla pamiętam jego szczęśliwy pysiu... Ehh... to życie jest nie fair.[/QUOTE] [*] Ja dopiero będę miała wywiadófffkę i już się boję :evil_lol: Quote
Shel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja miałam dzień otwarty, moi rodzice nie poszli, ale dostałam kartkę z ocenami do podpisania i tam z bioli mam jeszcze 2/3 a jest już 4 no i boję się dać im podpisać :evil_lol::lol: Quote
Shel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Foxowa']Hehe. A ja mam to za sobą :D:D[/QUOTE] Menda :diabloti: :evil_lol: Quote
Foxowa Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Wiesz, zawsze jest ten luzz xD A dziś było przyjęcie klas pierwszych XD O boż, co za śmianie było. Po kolei może, więc tak: 1. dostawało się pytania (dziwne lub podstępne) i trzeba było odpowiedzieć w 3 osoby 2. pisanie usprawiedliwienia (śmiesznego i głupiego xD) - pisałam ja z Majką xD 3. kalambury 4.rysowanie z zasłoniętymi oczami 5. chodzenie na ślepo niby między przeszkodami, a tak naprawdę podczas przejścia osoby były przesuwane na bok xD 6. karmienie siebie nawzajem z zasłoniętymi oczami :D 7. czytanie zdań dziwnych i pokręconych bez jąknięcia W sumie brałam w jednym udział, a Majka w 4 :D:D ( w końcu przewodniczące, nie? XD) I tak minął dzień. Z angla dostałam 3 i 4 :D. I ogólnie było nieźle, ale ostatnią lekcje zapamiętam na długoo :D:D:D Quote
mimi_91 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 witam po przerwie;) Fuksio jak zawsze śliczny :loveu::loveu::loveu: o ile się nie mylę to widziałam go w środę jak na spacerku był;) PS. wywiadówki nie są takie straszne:lol::lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Foxowa']Z histy mam: 2, 3, 3, 1 xD A tak to ładnie :D:D[/QUOTE] ja nie wiem dokładnie jakie mam oceny bo my mamy (zjeb....) system punktowy tzn. nie normalne oceny tylkop punkty ;/ Oceny mamy tylko na Religi, Filozofii, Muzyce i chyba,.... nie wiem na czymś jeszcze :) ale z Histori o dziwo mam narazie czwóre mocną :p Quote
Foxowa Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='mimi_91']witam po przerwie;) Fuksio jak zawsze śliczny :loveu::loveu::loveu: o ile się nie mylę to widziałam go w środę jak na spacerku był;) PS. wywiadówki nie są takie straszne:lol::lol:[/QUOTE] A z kim był? ;) [quote name='WeronikaM']odnośnie ocen ja mam 4,0 :P[/QUOTE] Tej to dobrze :D:D [quote name='CaneSs']ja nie wiem dokładnie jakie mam oceny bo my mamy (zjeb....) system punktowy tzn. nie normalne oceny tylkop punkty ;/ Oceny mamy tylko na Religi, Filozofii, Muzyce i chyba,.... nie wiem na czymś jeszcze :) ale z Histori o dziwo mam narazie czwóre mocną :p[/QUOTE] Heh :) Quote
mimi_91 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Foxowa']A z kim był? ;)[/QUOTE] nie jestem pewna ale chyba z Tobą;) choć mogę się mylić bo ostatnio foxterrierów trochę w mielcu widziałam:lol: Quote
Recommended Posts