bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Foxowa']Nie myślę że kłamiesz, tylko że nas mało osób odwiedza.... :placz::placz: On nie jest wiernym kibicem, on jest tylko ciałem w Polsce, ale resztą w Norwegii. Bo zła pani naopowiadała mu jak tam jest pięknie i teraz pies chce pojechać... :shake::shake: :lol:[/QUOTE] Że niby was mało osób odwiedza?! :mad: Co ja tu słyszę! Nas mało odwiedza.. Quote
Foxowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Dużo nas odwiedza jak polatam po galeriach i zaproszę na fotki, ale zwykle z tego co napisze to 1/3 przyjdzie. Quote
Cavalierkaa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Foxowa']Dużo nas odwiedza jak polatam po galeriach i zaproszę na fotki, ale zwykle z tego co napisze to 1/3 przyjdzie.[/QUOTE] mhm, u nas nie byłas a ja jestem :mad: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Foxowa']Dużo nas odwiedza jak polatam po galeriach i zaproszę na fotki, ale zwykle z tego co napisze to 1/3 przyjdzie.[/QUOTE] Ja odwiedzam regularnie ale czasami nic nie piszę :oops: Teraz sie poprawię :multi: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja tu jestem codziennie, ale nie piszę duzo, bo nie mam co, bo wszystko Ci napisze smsem :diabloti: Quote
Foxowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='CaneSs']mhm, u nas nie byłas a ja jestem :mad:[/QUOTE] Byłam na pewno, ale tyle galerii odwiedzam naraz że szok. Po 30 naraz otwieram więc czasem dwie niechcący zamknę. Ale już byłam :p [quote name='Ania!']Ja odwiedzam regularnie ale czasami nic nie piszę :oops: Teraz sie poprawię :multi:[/QUOTE] Trzymam za słowo :diabloti: Bleee. Mam dość tej historii :placz::placz:. Daty pamiętam już: pierwsze igrzyska olimpijskie - 776 r.p.n.e ostatnie - 393 r.p.n.e. Kurde całe igrzyska muszę się uczyć :shake::shake: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Foxowa'] Bleee. Mam dość tej historii :placz::placz:. Daty pamiętam już: pierwsze igrzyska olimpijskie - 776 r.p.n.e ostatnie - 393 r.p.n.e. Kurde całe igrzyska muszę się uczyć :shake::shake:[/QUOTE] Po co komu informacje o igrzyskach olimpijskich. bezsens. :shake: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='NATKA']To może jakieś foksowe fotki :cool3:[/QUOTE] Olka to leń i podejrzewam, że w tym miesiącu się już nie doczekamy, bo będzie sie wykręcać nauką. :evil_lol: :diabloti: Quote
Foxowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Cavy']Po co komu informacje o igrzyskach olimpijskich. bezsens. :shake:[/QUOTE] Historia... I pani Wójcik więc = nauuuka! [quote name='NATKA']To może jakieś foksowe fotki :cool3:[/QUOTE] [quote name='Cavy']Olka to leń i podejrzewam, że w tym miesiącu się już nie doczekamy, bo będzie sie wykręcać nauką. :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] Żebyś wiedziała że jutro będą. Czekają grzecznie na zrobienie :diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [QUOTE]Żebyś wiedziała że jutro będą[/QUOTE] czekam !!!!!!!!! :multi::multi: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Foxowa']Historia... I pani Wójcik więc = nauuuka! [/QUOTE] Ciebie też uczy pani Wójcik?! :mdleje: A jak ma na imię? :crazyeye: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Foxowa']Żebyś wiedziała że jutro będą. Czekają grzecznie na zrobienie :diabloti:[/QUOTE] Tylko, żeby się doczekały :diabloti: Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Przyszłam pooglądać zdjęcia, cofnęłam się kilka stron wstecz i co? Nic nie ma.:shake: Quote
Foxowa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='WeronikaM']czekam !!!!!!!!! :multi::multi:[/QUOTE] Wstawiam zaraz :p [quote name='Cavy']Ciebie też uczy pani Wójcik?! :mdleje: A jak ma na imię? :crazyeye:[/QUOTE] :O Wiesz że nie pamiętam? :lol: [quote name='Ania!']Tylko, żeby się doczekały :diabloti:[/QUOTE] Doczekacie się bo właśnie zgrywam na kompa :p [quote name='Infortune.']Przyszłam pooglądać zdjęcia, cofnęłam się kilka stron wstecz i co? Nic nie ma.:shake:[/QUOTE] Bo wcześniej za często dawałam to teraz oszczędzam :diabloti:. Ale jak tak bardzo pragniesz to jak Małpa pisze 207 albo za moment z przed sekundy, świerzuutkie :cool3: [quote name='Cavy']Spróbuj na 207 :cool3: :diabloti:[/QUOTE] :D:D Obeznana z mą galerią :lol::multi: To ja szybko zmniejszę i daje :D Quote
Foxowa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Musze was zmartwić że dużo nie wyszło, bo robiłam przy słabym świetle bez lampy. Mam jedno normalne, a resztę idę ratować.' [IMG]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8467.jpg[/IMG] Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [URL]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8467.jpg[/URL] Jeej, jaki śliczniusi :loveu: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mój dzieciak niedorozwinięty, z ADHD, który pcha sie do aparatu. :loveu: Quote
Foxowa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='wiki4'][URL]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8467.jpg[/URL] Jeej, jaki śliczniusi :loveu:[/QUOTE] Dzięki :loveu: [quote name='Cavy']Mój dzieciak niedorozwinięty, z ADHD, który pcha sie do aparatu. :loveu:[/QUOTE] :diabloti: I własna matka obraża syna... :shake::shake: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Foxowa']Dzięki :loveu: :diabloti: I własna matka obraża syna... :shake::shake:[/QUOTE] Prze bardzo :loveu: Ona chyba już tak ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszamy do nas na fotki ;) Quote
Ewcia38 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dzień doberek:multi::multi::multi::multi: Za czasów dzieciństwa miałam takiego pluszowego psa..poważnie...:crazyeye: [url]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8467.jpg[/url] Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jak ja daaaawno nie widziałam tej kochanej, baraniej mordeczki! Prześliczny. :loveu: Quote
Foxowa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='wiki4']Prze bardzo :loveu: Ona chyba już tak ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszamy do nas na fotki ;)[/QUOTE] Wpadniemy :p [quote name='Cavy']I w ogóle wyszedł jakby był naćpany. :p[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Ewcia38']Dzień doberek:multi::multi::multi::multi: Za czasów dzieciństwa miałam takiego pluszowego psa..poważnie...:crazyeye: [URL]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8467.jpg[/URL][/QUOTE] Hehe :lol: [quote name='Infortune.']Jak ja daaaawno nie widziałam tej kochanej, baraniej mordeczki! Prześliczny. :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Za jakieś 70 min wgra się filmik :evil_lol: Quote
Recommended Posts