Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wszystko dobrze pójdzie, Pan po jamnisia będzie dziś ok 20 g.
Jednak jesli pojawia się komplikacje (Pan ma kawałek po pieska z Warszawy), zajmiemy się tym, żeby jamnisio trafił do Pana :D

Dzięki Danka:loveu: Fajnie brzmisz przez telefon :eviltong:

Posted

[quote name='Weronia']Jak wszystko dobrze pójdzie, Pan po jamnisia będzie dziś ok 20 g.
Jednak jesli pojawia się komplikacje (Pan ma kawałek po pieska z Warszawy), zajmiemy się tym, żeby jamnisio trafił do Pana

Super,przypilnujcie bardzo Was prosze bo miałam telefon od Pana że jest w drodze.Wyjechał o 15 to na 20 bedzie. Ma dac znac jak dojedzie.
Jamniś bedzie mieszkał z ta jamnisiowatą panienką.

Posted

Jamniś pojechał już z nowym Panem do swojego domku do Warszawy:multi:
Pan bardzo zadowolony że jamnis trafił do niego i oczywiście bedzie przesyłał foteczki i wiesci z zycia jamnisia w tym domku.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jamniś pojechał już z nowym Panem do swojego domku do Warszawy:multi:
Pan bardzo zadowolony że jamnis trafił do niego i oczywiście bedzie przesyłał foteczki i wiesci z zycia jamnisia w tym domku.

Hurrrraaa, super ale sie cieszę:multi::multi::multi::multi:

Posted

Czy to oznacza ze ten sliczy jamnis juz ma domek??Szkoda,, nie zdazylam sie odezwac bo internet wysiadl..i bylam w drodze juz blizej domu:( O ja glupia....:-( nie zdazylam zaklepac misiaka..

Posted

asienka001 napisał(a):
Czy to w 100% chodzi o tego psiaka??:placz: 1 dzien spoznienia

Tak to chodzi o tego jamnisia,rozumiem Twoje rozgoryczenie ale
niestety nie moglismy dłuzej czekac na odpowiedż od Ciebie i nie moglismy w tej sytuacji stracic dobrego domku,tymbardziej że Pan przyjechał po jamnisia aż z Warszawy a druga sprawa to nie było pewności że jamnis mógłby u Ciebie zamieszkać ze wzgledu na kota.
No przykro że tak wyszło,mam nadzieje ze rozumiesz maszą decyzje i nie bedziesz nam miała jej za złe bo najważniejsze ze jamnis ma juz domek.

Posted

asienka001 napisał(a):
Czy to oznacza ze ten sliczy jamnis juz ma domek??Szkoda,, nie zdazylam sie odezwac bo internet wysiadl..i bylam w drodze juz blizej domu:( O ja glupia....:-( nie zdazylam zaklepac misiaka..

Asiańka, nie matrw się!!! :)
będa jamniki!
W Przyborówku czeka jamnikowata sunia, która ma już wątek na dogo. zabrana ze strasznych warunków. Nikt jej nie chce, może Ty się skusisz.
W Swarzędzu jest kilka biedulków jamniczków:)
Tylko się odezwij, a my Ci już jamniczka z okolicy zaproponujemy:)

Posted

Pani Wanda zachwycona Panem, który się zjawił po jamniczka!!!
Będzie bardzo wdzięczna za zdjęcie z nowego domu (jak my wszyscy) :)

Dziękujemy wszystkim , którzy zaangazowali się w szukanie domu piekskowi!! :loveu:

Posted

Pierwsze foteczki z nowego domku już są,przyszły z samego rana.:loveu:
Państwo są zachwyceni jamnisiem.

Weroniu Pan mnie prosił bym przesłała te fotki do P Wandy ponieważ On nie ma jej maila ale ja też go nie znam,więc albo mi go podaj albo sama prześlij te fotki,mnie to nie robi róznicy,tylko odpisz bym wiedziała.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jak widzę tez ludzie wiedzą gdzie miejsce jamnika, jak ci od Majeczki :)

Jak widać wiedzą,ten super domek jest tez Twoją zasługą,:loveu:to dzięki temu że podałas mi link który ja umiejetnie wykorzystałam :eviltong::evil_lol:

Posted

Ciesze sie ze znalazl domek, zwlaszcza ze tam jest sliczna jamnisia i cieple lozeczko.Jednak smutno sie wczoraj troszeczke zrobilo, zwlaszcza ze kupilam juz pluszowe spanko, obrozke, zabawki, i miski :)Juz zdazylam go zaadoptowac.Niestety ja mialam 2 dni przerwy pokonywalam droge ok 1700-1800 mil i niestety nie moglam sie odezwac.Do tej pory nie odczytalam wiadomosci gg, korzystam z komputera obcych dla mnie ludzi.I tak juz chyba zostanie do konca mojego pobytu tutaj.Pozdrawiam serdecznie.Postaram sie przegladac forum tak czesto jak bedzie to mozliwe.Sliczne jest nowe, czarne cudenko z Lodzi :lol:

Posted

Ale się kochają!!!!! :loveu:
Danka, ja dziś nie dotarlam do Wandy i nie mam tych dokumentów:/
Może pojadę jutro. Będę pamiętać o dokumentach.

A zdjęcia to najlepiej pocztą do schroniska wysłać(nie raz ludzie tak robili po adopcji), Wanda się ucieszy :loveu:
(ja nie mam drukarki, więc lipa)

Posted

Pan jest poinformowany odnośnie dokumentów,tylko pamietaj :eviltong:
co do fotek,to wydrukuje pare i wyśle P.Wandzie na adres schroniska,juz tak robiłam przy adopcji Rudej/Muszki,do Holandi,więc ok.;)