Weronia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jak wszystko dobrze pójdzie, Pan po jamnisia będzie dziś ok 20 g. Jednak jesli pojawia się komplikacje (Pan ma kawałek po pieska z Warszawy), zajmiemy się tym, żeby jamnisio trafił do Pana :D Dzięki Danka:loveu: Fajnie brzmisz przez telefon :eviltong: Quote
danka1234 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Weronia']Jak wszystko dobrze pójdzie, Pan po jamnisia będzie dziś ok 20 g. Jednak jesli pojawia się komplikacje (Pan ma kawałek po pieska z Warszawy), zajmiemy się tym, żeby jamnisio trafił do Pana Super,przypilnujcie bardzo Was prosze bo miałam telefon od Pana że jest w drodze.Wyjechał o 15 to na 20 bedzie. Ma dac znac jak dojedzie. Jamniś bedzie mieszkał z ta jamnisiowatą panienką. Quote
Weronia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jak będzie na 20, to super!! w takim łóżku będzie spał, z takimi pannami jamnikowy??? mmmmmmm miodzio :cool3: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ooooooo widać ,ze to super jamniczy domeczek.:loveu: Quote
danka1234 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Jamniś pojechał już z nowym Panem do swojego domku do Warszawy:multi: Pan bardzo zadowolony że jamnis trafił do niego i oczywiście bedzie przesyłał foteczki i wiesci z zycia jamnisia w tym domku. Quote
Isadora7 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 danka1234 napisał(a):Jamniś pojechał już z nowym Panem do swojego domku do Warszawy:multi: Pan bardzo zadowolony że jamnis trafił do niego i oczywiście bedzie przesyłał foteczki i wiesci z zycia jamnisia w tym domku. Hurrrraaa, super ale sie cieszę:multi::multi::multi::multi: Quote
asienka001 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czy to oznacza ze ten sliczy jamnis juz ma domek??Szkoda,, nie zdazylam sie odezwac bo internet wysiadl..i bylam w drodze juz blizej domu:( O ja glupia....:-( nie zdazylam zaklepac misiaka.. Quote
asienka001 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czy to w 100% chodzi o tego psiaka??:placz: 1 dzien spoznienia Quote
danka1234 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 asienka001 napisał(a):Czy to w 100% chodzi o tego psiaka??:placz: 1 dzien spoznienia Tak to chodzi o tego jamnisia,rozumiem Twoje rozgoryczenie ale niestety nie moglismy dłuzej czekac na odpowiedż od Ciebie i nie moglismy w tej sytuacji stracic dobrego domku,tymbardziej że Pan przyjechał po jamnisia aż z Warszawy a druga sprawa to nie było pewności że jamnis mógłby u Ciebie zamieszkać ze wzgledu na kota. No przykro że tak wyszło,mam nadzieje ze rozumiesz maszą decyzje i nie bedziesz nam miała jej za złe bo najważniejsze ze jamnis ma juz domek. Quote
Weronia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 asienka001 napisał(a):Czy to oznacza ze ten sliczy jamnis juz ma domek??Szkoda,, nie zdazylam sie odezwac bo internet wysiadl..i bylam w drodze juz blizej domu:( O ja glupia....:-( nie zdazylam zaklepac misiaka.. Asiańka, nie matrw się!!! :) będa jamniki! W Przyborówku czeka jamnikowata sunia, która ma już wątek na dogo. zabrana ze strasznych warunków. Nikt jej nie chce, może Ty się skusisz. W Swarzędzu jest kilka biedulków jamniczków:) Tylko się odezwij, a my Ci już jamniczka z okolicy zaproponujemy:) Quote
Weronia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Pani Wanda zachwycona Panem, który się zjawił po jamniczka!!! Będzie bardzo wdzięczna za zdjęcie z nowego domu (jak my wszyscy) :) Dziękujemy wszystkim , którzy zaangazowali się w szukanie domu piekskowi!! :loveu: Quote
danka1234 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Pierwsze foteczki z nowego domku już są,przyszły z samego rana.:loveu: Państwo są zachwyceni jamnisiem. Weroniu Pan mnie prosił bym przesłała te fotki do P Wandy ponieważ On nie ma jej maila ale ja też go nie znam,więc albo mi go podaj albo sama prześlij te fotki,mnie to nie robi róznicy,tylko odpisz bym wiedziała. Quote
Isadora7 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jak widzę tez ludzie wiedzą gdzie miejsce jamnika, jak ci od Majeczki :) Quote
danka1234 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Isadora7 napisał(a):Jak widzę tez ludzie wiedzą gdzie miejsce jamnika, jak ci od Majeczki :) Jak widać wiedzą,ten super domek jest tez Twoją zasługą,:loveu:to dzięki temu że podałas mi link który ja umiejetnie wykorzystałam :eviltong::evil_lol: Quote
asienka001 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ciesze sie ze znalazl domek, zwlaszcza ze tam jest sliczna jamnisia i cieple lozeczko.Jednak smutno sie wczoraj troszeczke zrobilo, zwlaszcza ze kupilam juz pluszowe spanko, obrozke, zabawki, i miski :)Juz zdazylam go zaadoptowac.Niestety ja mialam 2 dni przerwy pokonywalam droge ok 1700-1800 mil i niestety nie moglam sie odezwac.Do tej pory nie odczytalam wiadomosci gg, korzystam z komputera obcych dla mnie ludzi.I tak juz chyba zostanie do konca mojego pobytu tutaj.Pozdrawiam serdecznie.Postaram sie przegladac forum tak czesto jak bedzie to mozliwe.Sliczne jest nowe, czarne cudenko z Lodzi :lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Asiu napewno wypatrzysz dla siebie jamnisia.:smile:Isadorka ma szczęśliwą rączkę do adopcji.:loveu: Quote
danka1234 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Wieści z nowego domku jamnisia. Jamnis nazywa się teraz Filip i bardzo sie polubili z Felą :loveu: Fela jest teraz przeszczęsliwa mając takiego kompana. Quote
JamniczaRodzina. Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No proszę jak sie zadomowił.Widać ,że jamnisi przydał sie kolega.:evil_lol: Quote
danka1234 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Kolejne fotki z zycia Filipka i Feli :loveu: Quote
Weronia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ale się kochają!!!!! :loveu: Danka, ja dziś nie dotarlam do Wandy i nie mam tych dokumentów:/ Może pojadę jutro. Będę pamiętać o dokumentach. A zdjęcia to najlepiej pocztą do schroniska wysłać(nie raz ludzie tak robili po adopcji), Wanda się ucieszy :loveu: (ja nie mam drukarki, więc lipa) Quote
danka1234 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Pan jest poinformowany odnośnie dokumentów,tylko pamietaj :eviltong: co do fotek,to wydrukuje pare i wyśle P.Wandzie na adres schroniska,juz tak robiłam przy adopcji Rudej/Muszki,do Holandi,więc ok.;) Quote
Isadora7 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jak ja widzę takie fotki to zawze łezka wzruszenia się w oku kręci Quote
danka1234 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Kolejne fotki z nowego domku Filipka, Felki po kapieli:lol: Quote
Recommended Posts