danka1234 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jamnis już w swoim domku w Warszawie.:multi::multi: W Przyborówku koło Poznania czeka na domek młodziutki jamniczek Piesek nie ma więcej niż 3 lata, jest bardzo wesoły, ciągle biega, bawi się z pieskami. Jest bardzo ruchliwy. Toleruje bez problemu inne pieski i suczki. Miły, kochany, zabawny Quote
Weronia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jak tylko dorwę kompa koleżanki- wkleję zdjęcia:) prosze się uzbroić w cierpliwość. Danka, dziękujemy za watek:* Quote
Isadora7 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Danusiu super że jesteś - dzieki tobie jamniczki bardziej widoczne Quote
danka1234 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Podnosze w oczekiwaniu na informacje i wiecej fotek.:lol: Quote
Weronia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 zdjęcia jamniczka: Piesek nie ma więcej niż 3 lata, jest bardzo wesoły, ciągle biega, bawi się z pieskami. Jest bardzo ruchliwy. Toleruje bez problemu inne pieski i suczki. Miły, kochany, zabawny ... Quote
danka1234 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mamy fotki itroszkę informacji wiec możemy ruszyć z ogłoszeniami. Weroniu,nic nie piszesz o kastracji,wiec rozumiem ze nie jest kastrowany? Quote
Weronia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 o kastracji nic nie wiem, ale sie dowiem niebawem :) Bardzo miła Pani napisała do mnie na gg w sprawie jamniczka.:) Pani jest teraz w USA i wraca za 20 dni. Jednak ma kota- a ja nie wiem jak jamniś reaguje na kotki:/ Pani jest z Poznania, także w razie adopcji ewentualnej nie będzie problemów z transportami itp. Quote
danka1234 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 O byłoby super ale w tej sytuacji co mamy robic,wstrzymac się z ogłoszeniami do czasu aż sprawdzisz go na koty? Quote
asienka001 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 To ja jestem ta Pania od jamnisia :) Mysle, ze czas najwyzszy sie pokazac na forum. Obserwuje stronki dogo, milosnikow jamnikow, przegladam strony schronisk. Komputer jest wlaczony 24 godziny na dobe, czytam stare watki, przegladam strone po stronie, czekam na Wasze kolejne apele, analizuje..Kilka dni temu dowiedzialam sie ze moj 11 letni jamnis-Macius ma guza w wielkosci 8 cm, dostal wodobrzusze, jego stan sie pogorsza z dnia na dzien.Podobno nie ma zadnych szans na wyleczenie go.Macius dostaje srodki przeciwbolowe, spi, a jak sie buszi zaczyna plakac..Serducho peka zwlaszcza ze ja jestem na drugim koncu swiata i w zaden sposob pomoc nie moge..Wyjezdzalam z domu, czul sie dobrze, warczal bo go obudzilam, a jak wiadomo jamnikowi przeszkadzac nie wolno:angryy: beczalam..teraz becze znow bo jestem bezradna..Teraz mysle o adopcji pieska, zwlaszcza jamnisia bo to one wladaja moim sercem..Jamnis z powyzszego zdjecia strasznie mnie zainteresowal, jedynie nad czym sie zastanawiam to to jak potraktuje mojego 12 letniego kotka.Kocurek jest spokojny, przyzwyczajony do jamnisich humorow..Mieszkam w duzym domu gdzie zwierzaki by sobie raczej nie przeszkadzaly, ale nigdy nic nie wiadomo.Zwlaszcza ze nie mieszkam sama..Rodzice czuwaja nad Mackiem, widza jak wygasa,wszyscy go kochamy i teraz ciezko jest podjac dezycje zwiazana z wyborem pieska..Pozdrawiam i bede wdzieczna za wszelkie informacje i zdjatka..Od dzisiaj stala uzytkowniczka forum..Wasza praca i zaangazowanie w celu pomocy zwierzakom jest jedna z najpiekniejszych rzeczy z jakimi mialam do czynienia, pozdrawiam serdecznie Quote
Isadora7 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Asienka001 witamy serdecznie w gronie jamniczych fanatyczek :) :Rose::Rose::Rose: Quote
danka1234 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Isadora7']Asienka001 witamy serdecznie w gronie jamniczych fanatyczek :) :Rose::Rose::Rose: Tak,tak,serdecznie witamy i juz cieszymy się na wspólprace :lol: Co do jamnisia to skoro taki prztulaśny słodziak to raczej kota nie powiniem ganiac ale niech lepiej Weronia to sprawdzi,napewno znajdzie na to jakis sposób.;) Przykro z powodu chorego jamnisia Maciusia.:shake: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Witamy Jamniczą Cioteczkę :multi:Jamniś jest śliczniutki.:loveu: Quote
danka1234 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 JamniczaRodzina. napisał(a):Witamy Jamniczą Cioteczkę :multi:Jamniś jest śliczniutki.:loveu: I śliczniutki i kochaniutki,słodziaczek do zacałowania.:loveu: Quote
Weronia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 danka1234 napisał(a):Co do jamnisia to skoro taki prztulaśny słodziak to raczej kota nie powiniem ganiac ale niech lepiej Weronia to sprawdzi,napewno znajdzie na to jakis sposób.;) Moje drogie, nie każcie mi wpuszczać jamnika do kociarni. Quote
danka1234 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Weronia napisał(a):Moje drogie, nie każcie mi wpuszczać jamnika do kociarni. Do kociarni lepiej nie ryzykować,jeszcze jamnisiowi krzywde zrobią:eviltong: może da sie jeden na jednego w jakims pomieszczeniu :evil_lol: Quote
Weronia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 danka1234 napisał(a):Do kociarni lepiej nie ryzykować,jeszcze jamnisiowi krzywde zrobią:eviltong: może da sie jeden na jednego w jakims pomieszczeniu :evil_lol: no właśnie tak nie bardzo.. W przytulisku jest teraz cieżki okres, będziemy tam jutro, ale tylko na karmienie psów i wozenie suczek na sterylkę:/ więc chyba nie będzie czasu:/ Myślę, że jak asienka001 przyjedzie z usa, zawita do nas, do przytuliska, będziemy rozmawiać na temat pieska i jego ewentualnego zachowania w stosunku do kotów.. Quote
danka1234 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 To co robimy w jego sprawie?czekamy na asienke,jak przyjedzie i podejmie decyzję? bo jeszcze nie ogłaszaliśmy go nigdzie. Quote
Weronia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Napisałam do Asi. Jeśli sie zdecyduje i zaklepie jamniorka, to może powstrzymamy się od ogłoszeń..? Poczekamy na odp. Quote
danka1234 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Weronia napisał(a):Napisałam do Asi. Jeśli sie zdecyduje i zaklepie jamniorka, to może powstrzymamy się od ogłoszeń..? Poczekamy na odp. Jasne,czekamy. Quote
Weronia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 aaaaa! zapomniałam: Jamniś jest wykastrowany :) Quote
danka1234 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Jamniś dzisiaj ma pojechac do swojego domku do Warszawy,Pan ma być po niego o 20. Quote
Isadora7 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 To czekamy na potwierdzenie. Tym bardziej zę jest wysyp jamników :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts