flashka-g Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Nie wiem czy doszly was sluchy ale niedzielny konkurs na Europejskiej oraz na klubowej wystawie 9 grupy w Budapeszcie wygrala Patrycja Woźniak z Opola, uwazam ze to ogromny sukces.:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Szkoda tylko ze polski regulamin jest taki do dupy za przeproszeniem ze za taki sukces dostaje tylko 5 punktow- wychodzi na to ze lepiej wygrac konkurs w wiosce na końcu polski bez konkurencji:roll: BRAWO PATI!!! tak trzymaj!! Quote
Agasia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Brawo brawo brawo brawo... i jeszcze raz brawo!!! :) :) Przegladajcac wyniki z Budapesztu widzialam zdjecie i informacje o osiagnieciu Pati i bylam zdziwiona ze nigdzie na dogomani tego jeszcze nie ma! [quote]Szkoda tylko ze polski regulamin jest taki do dupy za przeproszeniem ze za taki sukces dostaje tylko 5 punktow- wychodzi na to ze lepiej wygrac konkurs w wiosce na końcu polski bez konkurencji:roll:[/quote]Jak to ?! Tylko w Polsce tak potrafia! Quote
lonka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dziękujemy bardzo w imeniu Pati za gratulacji!!! Niestety nawet tych punktow jej nie zaliczą bo nie mamy tego na piśmie:-(,tylko niby gdzie i jak wzionść jakieś papier w czasie trwania takiej wystawy:diabloti: Więc Pata rezygnuje z dosyłania pozostałych kart do punktacji skoro wygrana na takiej wystawie sie nie liczy. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i pilnujcie papierkow bo to jest ważne a nie to że cała europa widzi wyniki na stronie internetowej.:evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Już na gg gratulowałam Patrycji, ale nie wiem czy doszło więc powtarzam! Gratuluje Gwiazdko! :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ode mnie też wielkie gratulacje takiego sukcesu. Quote
Impresja&Simarilion Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Serdeczne gratulacje!! Macie może jakieś foty? Quote
flashka-g Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 europejska [IMG]http://img77.imageshack.us/img77/9471/patafb0.jpg[/IMG] Quote
lonka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Bałagam nawet w wynikach na stronce Budapesztu:mad: nie dopisane Pati Zw.Dnia:-o Quote
Codik&Toffik Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [B]Patka jeszcze tutaj napiszę[/B] - [SIZE=7][COLOR=red][B][I][U]OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!![/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red][B][I][U]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red][B][I][U]!!!!!!!!!!!!!!!![/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE] [B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B] [B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]WSPANIAŁY SUKCES !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B] Quote
Recommended Posts