Ulka18 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wg mnie Kaja to typowa DONka, moja kuzynka ma 2 takie suczki, sa identyczne jak kaja :loveu: tez maja takie puszyste ogony. Zdjecia przepieeeeeeeeekne, napatrzec sie nie mozna :loveu::p:loveu: Ale to zdjecie rozklada na łopatki :Iloveyou: http://img228.imageshack.us/img228/2017/dsc07775ws3.jpg Quote
Cortezik_82 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja tu chciałam sobie dochodzenie zrobić:oops: Quote
agusiazet Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ulka18, a co to znaczy Donka, mieszanka czego? Quote
Cortezik_82 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pewnie chodzi o owczarka niemieckiego długowłosego Quote
Reno2001 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Pewnie chodzi o owczarka niemieckiego długowłosego DOKŁADNIE TAK :p Kaja wygląda po prostu bossssko!!! Quote
Ulka18 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Tak, DONka to dlugowlosa onka. Moja kuzynka w Wawie ma dwie takie, ciutke dluzsze maja wlosy, ale doslownie 1-2 cm, ogon taki sam. DONki wygladaja tak bardziej miśkowato, wlasnie jak Kaja :loveu: A jak Kaja w kąpieli? Grzeczna była? U mnie kąpiel to zawsze pobojowisko, szczególnie jak się kapie Kostaryka :evil_lol: Quote
Cortezik_82 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Przepraszam za nie domalowane ściany, ale jesteśmy w trakcie malowania:oops: Fotki po kąpieli:p Quote
Cortezik_82 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ulka18 napisał(a):Tak, DONka to dlugowlosa onka. Moja kuzynka w Wawie ma dwie takie, ciutke dluzsze maja wlosy, ale doslownie 1-2 cm, ogon taki sam. DONki wygladaja tak bardziej miśkowato, wlasnie jak Kaja :loveu: A jak Kaja w kąpieli? Grzeczna była? U mnie kąpiel to zawsze pobojowisko, szczególnie jak się kapie Kostaryka :evil_lol: Grzeczna jak zawsze. ;). Troche zapomniałam jak to jest kąpać onka i łazienka zalana...:mdrmed: Quote
Ulka18 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nom, ja tez kiedys mialam 2 psy w wariancie jak Ty Cortezik, malego Gargusia ok. 7 kg oraz kolaczke Wenus ok. 30 kg. Gargusia bralo sie pod pache i siup do wanny, a z Wenus to juz bylo roboty na godzine, nie wspomne o zalanej lazience, schlapanych scianach, lustrach, mokrej panci, itd. Straszna glupawke maja moje psy po kąpieli, ciekawe czy Kajunia też :lol: Quote
Cortezik_82 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 U mnie to Cortez ma głupawke, biega, wyciera sie o koce, rzuca zabawkami:lol:. Kaja nawet nie próbowała wyskakiwać, dopóki nie zaczęłam jej płukać;) Quote
Cortezik_82 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cześć Dziewczynki. Kaja się przypomina:p. Chciałam powiedzieć, że Kaja ma się świetnie. Bawi sie i szaleje. Nawet inne pieski zaczęła obszczekiwać;). Niestety przytyła 65dg, ale pracujemy nad jej figurą:grins:. Założyłam psiakom galerie na dogo więc jeśli miałybyście chwilke czasu to zapraszam. Pozdrawiamy:loveu: Quote
agusiazet Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cortezik, dla sterylizowanych suk zdecydowanie polecam karmy odchudzające, które można kupić w sklepie wysyłkowym Krakwet, w dziale karma na otyłość. Po swoim psie wiem, że tej karmy trzeba podawać niewiele, zwłaszcza jeśli pupil ma zdolności żebracze i my temu ulegamy! A nie ma nic gorszego niż upasiony pies, niestety:( Poproszę link do galerii! Quote
Cortezik_82 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 My mamy karme Happy Dog Leicht-Croq N dietetyczną, chociaż może czasami podbiera Corkowi jak nie widzę:roll:. Ja mam to szczęście, że Kaja nie żebrze;). http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-kai-cortezika-130690/ Quote
Ulka18 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Matko, co ta idealny pies, ze nie żebrze :crazyeye: moje obydwie dziadują, ile tylko mogą ;) Sterylizowane suczki rzeczywiscie powinny miec w ciagu 3-4 miesiecy po sterylce wiele ruchu i malokaloryczne jedzenie, bo wtedy przebudowuje sie ich gospodarka i moga przytyc. Ale Kai to nie grozi, bo widac, ze uwielbia biegac :cool3: Quote
Cortezik_82 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witam:multi: Do galerii dodałam 2 krótkie filmiki z Kaja:loveu: Quote
Cortezik_82 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Kaja jest już z nami miesiąc:bigcool:. Dziewczynki świętujemy:drinking: Quote
Reno2001 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ależ to minęło :crazyeye:. Nie wiadomo po prostu kiedy. Faktycznie, jest co świętowac :loveu: :laola: Quote
Cortezik_82 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jest tak kochana:loveu::loveu:, że czas z nią tak szybko leci. :BIG: Quote
Ulka18 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ale to zlecialo :crazyeye: dopiero co kombinowalismy wszyscy jak tutaj Kajunie dotransportowac, a tu prosze miesiac juz w domu :multi::multi::multi: Dobrze sie stalo, ze trafila do mieleckiego schroniska, bo w poprzednim 'domu' na pewno nie miala tak dobrze jak u Cortezikow. Kajunia jest taka szczesliwa i ma tak wspaniala Rodzinke :iloveyou: Oraz przyjaciela malutkiego Koreczka :loveu: :laola: :laola: Quote
agusiazet Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Cortezik_82']Kaja jest już z nami miesiąc:bigcool:. Dziewczynki świętujemy:drinking: Wszystkiego najlepszego z okazji miesięcznicy!!!:loveu: Quote
Recommended Posts