Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, DONka to dlugowlosa onka. Moja kuzynka w Wawie ma dwie takie, ciutke dluzsze maja wlosy, ale doslownie 1-2 cm, ogon taki sam. DONki wygladaja tak bardziej miśkowato, wlasnie jak Kaja :loveu:

A jak Kaja w kąpieli? Grzeczna była? U mnie kąpiel to zawsze pobojowisko, szczególnie jak się kapie Kostaryka :evil_lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Tak, DONka to dlugowlosa onka. Moja kuzynka w Wawie ma dwie takie, ciutke dluzsze maja wlosy, ale doslownie 1-2 cm, ogon taki sam. DONki wygladaja tak bardziej miśkowato, wlasnie jak Kaja :loveu:

A jak Kaja w kąpieli? Grzeczna była? U mnie kąpiel to zawsze pobojowisko, szczególnie jak się kapie Kostaryka :evil_lol:

Grzeczna jak zawsze. ;). Troche zapomniałam jak to jest kąpać onka i łazienka zalana...:mdrmed:

Posted

Nom, ja tez kiedys mialam 2 psy w wariancie jak Ty Cortezik, malego Gargusia ok. 7 kg oraz kolaczke Wenus ok. 30 kg. Gargusia bralo sie pod pache i siup do wanny, a z Wenus to juz bylo roboty na godzine, nie wspomne o zalanej lazience, schlapanych scianach, lustrach, mokrej panci, itd.
Straszna glupawke maja moje psy po kąpieli, ciekawe czy Kajunia też :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Dziewczynki.

Kaja się przypomina:p. Chciałam powiedzieć, że Kaja ma się świetnie. Bawi sie i szaleje. Nawet inne pieski zaczęła obszczekiwać;). Niestety przytyła 65dg, ale pracujemy nad jej figurą:grins:.
Założyłam psiakom galerie na dogo więc jeśli miałybyście chwilke czasu to zapraszam.
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Cortezik, dla sterylizowanych suk zdecydowanie polecam karmy odchudzające, które można kupić w sklepie wysyłkowym Krakwet, w dziale karma na otyłość. Po swoim psie wiem, że tej karmy trzeba podawać niewiele, zwłaszcza jeśli pupil ma zdolności żebracze i my temu ulegamy! A nie ma nic gorszego niż upasiony pies, niestety:(
Poproszę link do galerii!

Posted

Matko, co ta idealny pies, ze nie żebrze :crazyeye: moje obydwie dziadują, ile tylko mogą ;) Sterylizowane suczki rzeczywiscie powinny miec w ciagu 3-4 miesiecy po sterylce wiele ruchu i malokaloryczne jedzenie, bo wtedy przebudowuje sie ich gospodarka i moga przytyc. Ale Kai to nie grozi, bo widac, ze uwielbia biegac :cool3:

Posted

Ale to zlecialo :crazyeye: dopiero co kombinowalismy wszyscy jak tutaj Kajunie dotransportowac, a tu prosze miesiac juz w domu :multi::multi::multi: Dobrze sie stalo, ze trafila do mieleckiego schroniska, bo w poprzednim 'domu' na pewno nie miala tak dobrze jak u Cortezikow.

Kajunia jest taka szczesliwa i ma tak wspaniala Rodzinke :iloveyou:
Oraz przyjaciela malutkiego Koreczka :loveu:

:laola: :laola: