...::Basia::... Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='karkakarka']Hej :)A masz zdjęcie taty szczylków? [SIZE=1]jak dla mnie moja też piękna, chociaż nie jest "prawdziwa"[/SIZE] :eviltong:[/QUOTE] Chodziło mi o to ze prawdziwe nie w sęsie że musi być z rodowodem tylko w sęsie że wygląda jak york a nie jakieś "yorki po 10 kg lub 1,2kg:eviltong: A tatuś śliczniutki:loveu::loveu::loveu: Quote
ladyyork Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='...::Basia::...'] A tatuś śliczniutki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Wiem:eviltong: dlatego się modliłam by pani Grażyna zgodziła się nim pokryć moją sunie:lol: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się wieczorowo i mkniemy dalej:loveu: Quote
*kleo* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ładny tatuś :p chociaż ja chyba jednak jestem staroświecka, bo moją miłością są yorki na krótszych nóżkach, w starym typie ;) Quote
Estera Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='*kleo*']Ładny tatuś :p chociaż ja chyba jednak jestem staroświecka, bo moją miłością są yorki na krótszych nóżkach, w starym typie ;)[/QUOTE] to ja wtedy też jestem staroświecka :eviltong: Quote
ladyyork Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='*kleo*']Ładny tatuś :p chociaż ja chyba jednak jestem staroświecka, bo moją miłością są yorki na krótszych nóżkach, w starym typie ;)[/QUOTE] No cóż ,każdy ma swoją wizję yorka jak sędziowie:loveu:;) Quote
karkakarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='...::Basia::...']Chodziło mi o to ze prawdziwe nie w sęsie że musi być z rodowodem tylko w sęsie że wygląda jak york a nie jakieś "yorki po 10 kg lub 1,2kg:eviltong: [/QUOTE] A to źle zrozumiałam :oops: [url]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/amir2.jpg[/url] A tatuś śliczniutki :loveu: mi się podoba - taki w kwadracie, ładny, zwarty, krótka kufa, błyszczący włos :loveu: :loveu::loveu: no i ciemniejszy :loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='karkakarka']A to źle zrozumiałam :oops: [URL]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/amir2.jpg[/URL] A tatuś śliczniutki :loveu: mi się podoba - taki w kwadracie, ładny, zwarty, krótka kufa, błyszczący włos :loveu: :loveu::loveu: no i ciemniejszy :loveu:[/QUOTE] ja tam wole te jaśniejsze:eviltong: ale on ma b. ładny włos:loveu::roll: Quote
ladyyork Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='...::Basia::...']ja tam wole te jaśniejsze:eviltong: ale on ma b. ładny włos:loveu::roll:[/QUOTE] Mnie się on strasznie podoba:loveu: Quote
*Jot* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy porannie czwartkowo:multi::multi: Quote
...::Basia::... Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Hej:loveu: [quote name='ladyyork']Mnie się on strasznie podoba:loveu:[/QUOTE] Nic dziwnego:eviltong: komu on by sie niepodobał:loveu: Quote
ladyyork Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Wesoły piątek nie tylko dla mnie ale i dla Apolla:loveu: Quote
karkakarka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Czyżby Apollo znalazł nowy domek?:cool3: Quote
iwa63 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witamy wieczornie Trochę nas tu nie było a tu takie duże psiaczki,śliczne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a tatuś też piękny Quote
ladyyork Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='karkakarka']Czyżby Apollo znalazł nowy domek?:cool3:[/QUOTE] Ależ oczywiści znalaz na dogo:loveu: Quote
Katie Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ale fajowo :sweetCyb: chyba nawet wiem, kto wezmie Apolla :eviltong: a no i hej wam :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ja też już chyba wiem:evil_lol: A tak poza tym to witamy:cool3: Quote
*Jot* Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cześć sobotnio :multi: Powodzenia :loveu: Quote
Recommended Posts