Jump to content
Dogomania

Galeria Lady, Ineczki, Cessiego oraz również Afrodyty i Charlotty małej maltanki

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)A masz zdjęcie taty szczylków?

[SIZE=1]jak dla mnie moja też piękna, chociaż nie jest "prawdziwa"[/SIZE] :eviltong:[/QUOTE]

Chodziło mi o to ze prawdziwe nie w sęsie że musi być z rodowodem tylko w sęsie że wygląda jak york a nie jakieś "yorki po 10 kg lub 1,2kg:eviltong:

A tatuś śliczniutki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='...::Basia::...']
A tatuś śliczniutki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Wiem:eviltong: dlatego się modliłam by pani Grażyna zgodziła się nim pokryć moją sunie:lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Ładny tatuś :p chociaż ja chyba jednak jestem staroświecka, bo moją miłością są yorki na krótszych nóżkach, w starym typie ;)[/QUOTE]
to ja wtedy też jestem staroświecka :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Ładny tatuś :p chociaż ja chyba jednak jestem staroświecka, bo moją miłością są yorki na krótszych nóżkach, w starym typie ;)[/QUOTE]
No cóż ,każdy ma swoją wizję yorka jak sędziowie:loveu:;)

Posted

[quote name='...::Basia::...']Chodziło mi o to ze prawdziwe nie w sęsie że musi być z rodowodem tylko w sęsie że wygląda jak york a nie jakieś "yorki po 10 kg lub 1,2kg:eviltong:
[/QUOTE]
A to źle zrozumiałam :oops:

[url]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/amir2.jpg[/url]
A tatuś śliczniutki :loveu: mi się podoba - taki w kwadracie, ładny, zwarty, krótka kufa, błyszczący włos :loveu: :loveu::loveu: no i ciemniejszy :loveu:

Posted

[quote name='karkakarka']A to źle zrozumiałam :oops:

[URL]http://i527.photobucket.com/albums/cc354/fretki-yorki/amir2.jpg[/URL]
A tatuś śliczniutki :loveu: mi się podoba - taki w kwadracie, ładny, zwarty, krótka kufa, błyszczący włos :loveu: :loveu::loveu: no i ciemniejszy :loveu:[/QUOTE]

ja tam wole te jaśniejsze:eviltong: ale on ma b. ładny włos:loveu::roll: