Jump to content
Dogomania

Galeria Lady, Ineczki, Cessiego oraz również Afrodyty i Charlotty małej maltanki

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie nie mają, już dwóm osobom odmówiłam, bo miałąm wrażenie że chcą do psełdohodowli:angryy:,a chodziło o Atenke. Zresztą nie chce by poszły do byle kogo ,chce by miały dobrze;)

Posted

[quote name='ladyyork']Nie nie mają, już dwóm osobom odmówiłam, bo miałąm wrażenie że chcą do psełdohodowli:angryy:,a chodziło o Atenke. Zresztą nie chce by poszły do byle kogo ,chce by miały dobrze;)[/QUOTE]

Strasznie chce namówić męża na jeszcze jedno maleństwo:loveu:

Posted

[quote name='ladyyork']Nie nie mają, już dwóm osobom odmówiłam, bo miałąm wrażenie że chcą do psełdohodowli:angryy:,a chodziło o Atenke. Zresztą nie chce by poszły do byle kogo ,chce by miały dobrze;)[/QUOTE]

I słusznie:) ja to wogóle sobie nie wyobrażam oddać takie słodziutkie maleństwa:):)

Posted

[quote name='Doti1986']Strasznie chce namówić męża na jeszcze jedno maleństwo:loveu:[/QUOTE]
Pracuj, pracuj nad mężem ,a napewno się uda;), lub weź go podstępem:diabloti:

Posted

[quote name='ladyyork']Pracuj, pracuj nad mężem ,a napewno się uda;), lub weź go podstępem:diabloti:[/QUOTE]

Trochę ciężko będzie bo to on musi na maleństwo pieniążki wyłożyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Trochę ciężko będzie bo to on musi na maleństwo pieniążki wyłożyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No tak to już większy problem8-)

Posted

[quote name='karkakarka']a niedawno były jeszcze małymi kluskami :roll:[/QUOTE]
Masz racje niedawno je przyjmowałam n a ten świati wycierałam w ręcznik,a one już takie spore kluseczki:loveu:

[quote name='Doti1986']Nie wiem czy oddałabym takie małe szkraby jakbym miała w domu:roll::roll::roll:[/QUOTE]
Wiesz ja pewnie też będe płakać po oddaniu jednak trza być rozsądnym niestety:placz:, choć też nie całkiem bo zostawiam Afrodyte:evil_lol:

Posted

Witamy serdecznie i pozdrawiamy :multi:

Ja też bardzo dokładnie bym prześwietliła przyszłych właścicieli :multi:
Małe pięknotki muszą być w najlepszych domach :loveu::loveu: