pumcia02 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Malinka i Jagódka mają 7 tyg. Urodziła je bezdomna suka. Mama wraz z dziećmi trafiła do schroniska. Sunia jest mała (wielkości jamnika). A szczeniaki będą prawdopodobnie troszkę większe. Są przeurocze i przekochane. Straszliwie łobuzują i łatwo odnajdują się w nowych warunkach. Jagódka jest odważna, zaczepna. Bawi się dosłownie wszystkim co złapie. Malinka jest troszkę większa, ciapowata, nieco strachliwa. Razem tworzą idealny uzupełniający się duet :) Są u mnie na tymczasie ;) Jagódka Malinka Kontakt w sprawie adopcji: 500-493-942, [email protected] 501-258-303 Quote
pumcia02 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 moja sunia już zaczeła uciekać od tych łobuzów :) nie chce wchodzic do pokoju :cool3: wczoraj caly wieczor je zaczepiała zeby sie bawiły, a dzis one ją męczą i w nocy nie dawały spać. teraz zjadły, pobawily sie i padły :) maja zrobione allegro i gumtree Quote
pumcia02 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 bylismy w lecznicy. okreslone są na "cacy" :) odpchlilismy, odrobaczylismy i jest git :) a ciotkom się nie podobaja! :mad: Quote
siekowa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mariola Ty jeszcze żyjesz? :-o Mi się podobają szafkowe zdjęcia. :evil_lol: Słodziutkie maleństwa :loveu: Wstaw jeszcze zdjęcie mamusi. Quote
pidzej Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 dałam jeszcze tu, pewnie szybko się rozejdą http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1707316_dwa_7tyg_malutkie_szczeniaki_szukaja.html http://www.eoferty.com.pl/id92695.html Quote
pumcia02 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 te małe mnie wykanczają :) fajnie byloby jakby poszly razem, choc juz momentami klada sie oddzielnie nawet :cool3: no i jeszcze nikt nie dzwonil w ich sprawie Quote
pumcia02 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 do góry moje wstretne dziewczyny, które się budza o 3 w nocy i zaczynaja bawić :) Quote
pumcia02 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 dzisiaj w ciagu 10min straciłam nową ładowarkę do telefonu, który mi wczoraj przyslali... niedługo powinna przyjechać pani która jest zainteresowana Jagódką, trzymajcie kciuki Quote
pumcia02 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 pani ZASPAŁA :angryy: ma duuuzego minusa, ma przyjechac jutro rano, ale.. zobaczymy, wkurzylam się :/ a ladowarke już mam nową :cool3: Quote
pumcia02 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 odkrycie swoejgo drugiego ja cud Malina łobuzujemy cud Jagoda takie grzeczniutkie jesteśmy adoptuj mnie dajcie w końcu spać Quote
tifet Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ojć masz wesoło w domku :diabloti: ale psów szafowych to jeszcze nie widziałam :eviltong: Quote
pumcia02 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 zdjęcia w szafie robilysmy jeszcze w azylu :cool3: kurde jutro i w sobote jestem od 8 do 20 na uczelni i nie wiem co z nimi zrobic :shake: Quote
pumcia02 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Jagódka adoptowana :multi::multi::multi: W domu jest moja siostra ale ona nie chce zostac caly dzien sama z dzieciakiem. bede kombinowac. ale mam już ewentualne wyjscie :D co nie siekowa :razz: a jutro nie ide na wyklady :cool3: wiec nie bedzie mnie tu ze 4 -5 godz Quote
pumcia02 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 fajna rodzinka, do mieszkania w bloku. jest juz pies, wiec malej sie nie bedzie nudzilo ;) praktycznie caly czas ktos w domu, bo pracuja na zmiany. wczesniej pies umarl na raka Quote
tifet Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 oby było jej tam jak najlepiej... a co z siostrzyczką?? pytał ktoś o nią?? Quote
pumcia02 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 pytac pytał. do domu z ogrodem z trojka dzieci. pies nigdy nie byl w domu, zawsze byly podworkowe. ten niby do domu, ale obawiam się, że jak zobacza co to szczeniak to tez wyladuje na dworzu, no i ta trojka dzieci, ktora bedzie zameczała... odesłałam do azylu po starszego psa, ale pani chce takiego "malego" inni do bloku, ale za miesiac jak im sie remont skonczy :lol: inny telefon tez byl, ze jak ma 3 kg to to wielki pies bedzie Quote
pumcia02 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 nie bylo mnie dwa dni, a potwor cud malinka zjadla 3 buty, zameczyla moje psy, sama nie chce jesc karmy. musze ogarnac i bedziemy kombinowac. jak jutro bedzie kupa ok i reszta ok to idziemy na szczepienie. mialam tez kolejny tel od Jagódki :cool3: jest rownie "niedobra" jak siostra, zamecza psa, wszystko zjada i jest baardzo szczekliwa :) rowniez jutro idzie na szczepienie i mam nadzieje ze dom sie znajdzie do piatku, poniewaz praktycznie 3 dni nie bedzie mnie w domu, a nie moge znowu malej zostawic z rodzina... Quote
tifet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 mój psiak(Lord) wrócił mi na DT i jest chory... bardzo słaby że nie mogę Ci pomóc biorąc małą... :shake: a ktoś z sąsiadów co siedzi w domu nie mógłby na dzień od Ciebie ją zabierać i na noc Ci oddawać?? Quote
pumcia02 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 sasiadow to ja mam takich którzy chetnie by takiego pieska sprzedali w najlepszym wypadku. na moim pietrze nie ma zadnego psa prócz moich, bo psy to sie trzyma na podwórkach! w piatek jestem caly dzien na Ursynowie a sobota, niedziela w azylu. ma sie ze mną skontaktowac babka ktora dzwonila kilka dni temu do azylu po Malinke. zobaczymy czy sie odezwie.. dzisiaj byl telefon, ale ze tak powiem panie miały "taką maleńką sznaucerkę i chca malenka, slodka psineczkę" i się jeszcze zastanowią, bo tamta to nic nie gryzła.. Quote
pixie Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 mariolka napisał(a):fajna rodzinka, do mieszkania w bloku. jest juz pies, wiec malej sie nie bedzie nudzilo ;) praktycznie caly czas ktos w domu, bo pracuja na zmiany. wczesniej pies umarl na raka jest juz pies..swietnie ale jak rozumiem to samiec...a sunka hmmm czy temat sterylizacji im nieobcy? Quote
Recommended Posts