Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malinka i Jagódka mają 7 tyg. Urodziła je bezdomna suka. Mama wraz z dziećmi trafiła do schroniska. Sunia jest mała (wielkości jamnika). A szczeniaki będą prawdopodobnie troszkę większe.
Są przeurocze i przekochane. Straszliwie łobuzują i łatwo odnajdują się w nowych warunkach.
Jagódka jest odważna, zaczepna. Bawi się dosłownie wszystkim co złapie.
Malinka jest troszkę większa, ciapowata, nieco strachliwa.
Razem tworzą idealny uzupełniający się duet :)

Są u mnie na tymczasie ;)

Jagódka

Malinka

Kontakt w sprawie adopcji:
500-493-942, [email protected]
501-258-303

Posted

moja sunia już zaczeła uciekać od tych łobuzów :) nie chce wchodzic do pokoju :cool3:
wczoraj caly wieczor je zaczepiała zeby sie bawiły, a dzis one ją męczą i w nocy nie dawały spać.
teraz zjadły, pobawily sie i padły :)

maja zrobione allegro i gumtree

Posted

dzisiaj w ciagu 10min straciłam nową ładowarkę do telefonu, który mi wczoraj przyslali...

niedługo powinna przyjechać pani która jest zainteresowana Jagódką, trzymajcie kciuki

Posted

Jagódka adoptowana :multi::multi::multi:

W domu jest moja siostra ale ona nie chce zostac caly dzien sama z dzieciakiem.
bede kombinowac. ale mam już ewentualne wyjscie :D co nie siekowa :razz:

a jutro nie ide na wyklady :cool3: wiec nie bedzie mnie tu ze 4 -5 godz

Posted

fajna rodzinka, do mieszkania w bloku. jest juz pies, wiec malej sie nie bedzie nudzilo ;) praktycznie caly czas ktos w domu, bo pracuja na zmiany.
wczesniej pies umarl na raka

Posted

pytac pytał. do domu z ogrodem z trojka dzieci. pies nigdy nie byl w domu, zawsze byly podworkowe. ten niby do domu, ale obawiam się, że jak zobacza co to szczeniak to tez wyladuje na dworzu, no i ta trojka dzieci, ktora bedzie zameczała...
odesłałam do azylu po starszego psa, ale pani chce takiego "malego"

inni do bloku, ale za miesiac jak im sie remont skonczy
:lol:

inny telefon tez byl, ze jak ma 3 kg to to wielki pies bedzie

Posted

nie bylo mnie dwa dni, a potwor cud malinka zjadla 3 buty, zameczyla moje psy, sama nie chce jesc karmy. musze ogarnac i bedziemy kombinowac. jak jutro bedzie kupa ok i reszta ok to idziemy na szczepienie.

mialam tez kolejny tel od Jagódki :cool3:
jest rownie "niedobra" jak siostra, zamecza psa, wszystko zjada i jest baardzo szczekliwa :)
rowniez jutro idzie na szczepienie

i mam nadzieje ze dom sie znajdzie do piatku, poniewaz praktycznie 3 dni nie bedzie mnie w domu, a nie moge znowu malej zostawic z rodzina...

Posted

mój psiak(Lord) wrócił mi na DT i jest chory... bardzo słaby że nie mogę Ci pomóc biorąc małą... :shake:

a ktoś z sąsiadów co siedzi w domu nie mógłby na dzień od Ciebie ją zabierać i na noc Ci oddawać??

Posted

sasiadow to ja mam takich którzy chetnie by takiego pieska sprzedali w najlepszym wypadku. na moim pietrze nie ma zadnego psa prócz moich, bo psy to sie trzyma na podwórkach!
w piatek jestem caly dzien na Ursynowie a sobota, niedziela w azylu.

ma sie ze mną skontaktowac babka ktora dzwonila kilka dni temu do azylu po Malinke. zobaczymy czy sie odezwie..
dzisiaj byl telefon, ale ze tak powiem panie miały "taką maleńką sznaucerkę i chca malenka, slodka psineczkę" i się jeszcze zastanowią, bo tamta to nic nie gryzła..

Posted

mariolka napisał(a):
fajna rodzinka, do mieszkania w bloku. jest juz pies, wiec malej sie nie bedzie nudzilo ;) praktycznie caly czas ktos w domu, bo pracuja na zmiany.
wczesniej pies umarl na raka

jest juz pies..swietnie ale jak rozumiem to samiec...a sunka hmmm czy temat sterylizacji im nieobcy?