Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozumiem o co Ci chodzi. i bede trzymac reke na pulsie.
Pani sie zgadza na sterylizacje , wiedziala ze po pierwszej cieczce itd. oczywiscie jeszcze jak sie okaze ze nie udalo im sie odseparowac psow w cieczce to bedziem aborcyjna robic.

Posted

ale jestem wkurzona :angryy:
zadzwonila przed chwilą baba w sprawie Malinki.
zaczela mi opowiadac ze mąż placze ze to tamto, bo suke uspili w niedziele (babeszja). pytam czy byla zabezpieczona przed kleszczami itd, a ona tak, miala obrozki kropelki wszystko!
no dobra to lecim dalej. czy sa przygotowani na wyzwanie jakim jest szczeniak, ze sika gryzie bla bla bla. a ona prosze pani mialam 3 suki. jedna miala 6 szczeniat, drugi raz miala5. druga miala 4!!!! i wiem co to znaczy szczeniak w domu!!!
myslalam ze nie wyrobie. i obie sunie zdechly oczywsicie na ropomacicze!!!!
i ja lece ze nie powinny byc rozmnazane itd itd
i ona do mnie: a dlaczego miałam nie rozmnazac skoro miałam znalezione domy dla nich...

oczywiscie poklocilam sie, powiedzialam ze zadnego psa nie powinni miec,.

a moja matka: ty to jestes nie miła dla ludzi... :/

Posted

mała poszła do adopcji. do tamtej babki co pisałam ze ma przyjechać.

ALE. babka dzwonila, że nie moze zniesc tego, że zostawia małą samą w domu i ona na pewno tęskni. miała mi ją oddać. w koncu dostałam smsa, że gadała z rodzina i bedzie miała u kogo ją zostawiać. od tamtej pory nie odbiera telefonów...
jutro rano jak nie bedzie dalej odbierała to robie "nalot"

Posted

dam znac na pewno. dzieki ze się interesujesz jako jedyna ciotka tu :cool3:
tak z innej beczki dzisiaj dzwonila babka od Jagódki, czy Malinka jest jeszcze do adopcji bo wszyscy są zakochani w Jagódce - Księżniczce i jej siostra by chciała Malinke :lol:

Posted

mariolka napisał(a):
dodzwoniłam się wtedy, pogadałam. mała bedzie u matki i babci po te 6 godz dziennie. w mieszkaniu. juz sie z nimi zna.
po 1 listopada pojade do dziewczyn w odwiedziny

czyli cała rodzinka zaangazowana w wychowanie małej :diabloti: