Joanna G Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mam gorące wiadomości telefoniczne z Budapesztu . Występująca w klasie pośredniej [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]NATALIE WOOD Gandamak [/B][SIZE=2][COLOR=black]stanęła na lokacie [B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]3 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Na zaszczytnym miejscu 1 stanęła suczka hodowców Natalki - OLIVIA Gandamak . Na lokacie 2 nie wiem co to za sunia ,ciężko czasem sie dogadac przez telefon z Czechami :) Zrozumiałam tylko , że to sunia Zw Świata ,ale nie jestem pewna czy młodzieżowa czy dorosła . Może i nie ma się czym chwalic ,bo to tylko 3 lokata ,niektorzy nawet o takich lokatach nie wspominaja , jednak ja jestem ogromnie dumna z Natalki . Tym bardziej ,ze to wystawa europejska . Ale oczywiście znowu nie bylo mi dane zobaczyć Natalkę na podium :( Quote
ewa.c Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Gratulacje! Przy okazji Jeffie dziękuje za życzenia :lol::multi: Super,że doceniają polskie psiaki. Masz pełne wyniki?Kto sędziował afgany? Quote
M&S Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Joanna G']Mam gorące wiadomości telefoniczne z Budapesztu . Występująca w klasie pośredniej [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]NATALIE WOOD Gandamak [/B][SIZE=2][COLOR=black]stanęła na lokacie [B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]3 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Na zaszczytnym miejscu 1 stanęła suczka hodowców Natalki - OLIVIA Gandamak . Na lokacie 2 nie wiem co to za sunia ,ciężko czasem sie dogadac przez telefon z Czechami :) Zrozumiałam tylko , że to sunia Zw Świata ,ale nie jestem pewna czy młodzieżowa czy dorosła . [/quote] gratulacje raz jeszcze :lol:, ale mam prośbę o wyjaśnienie, może czegoś nie doczytałam, czy na euro psy i suki na pudlach stają oddzielnie (tak jest na wystawach w Japonii) czy to był wybór najlepszej suki.... Quote
Joanna G Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [B]ewa.c [/B]bardzo dziekujemy za gratulacje . Mnie niestety na tej wystawie nie ma , więc nie znam pełnych stawek i ocen ,dzięki Bogarce z charciego forum mam tylko stawke z klasy Natalki . Oto ona Bugatti Primavera Bohemia Calamus True Lady Celestian Blue Moon Fan Fell Ultramarina Kingsleah Sanadiva Natalie Wood Gandamak Oliwia Newton J Gandamak Oudry Gandamak Slovakia Może jak Iwona wróci z Budapesztu to nam co nieco pouzupełnia :) [B]Maks i Spark [/B]nie wiem jak to jest :) Ja pisałam ,że Natalka w klasie stanęła na 3 lokacie :) Quote
Yazid Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Iwona jest jeszcze w Budapeszcie i bawi sie swietnie tylko z rana na wegierskiej klawiaturce ciezko mi pisac na [B][COLOR=Red]drugiej lokacie[/COLOR][/B] w klasie posredniej w sukach stanela [B][COLOR=Red]CALAMUS TRUE LADY[/COLOR][/B] !!!!!!:ylsuper::bigcool::sweetCyb: zaraz za Olivia i tuz przed Natalia :thumbs: TRUE LADY byla [B]FANTASTYCZNA[/B] widzialam to z sasiedniego ringu na ktorym walczlam z NATANEM rezultat jest rownie FANTASTYCZNY w klasie posredniej [COLOR=Red][B]CALAMUS TRUE FIGHTER [/B][COLOR=Black]stanol na[/COLOR][B] 3 lokacie [/B][/COLOR]!!!!!!!! :megagrin::sweetCyb::sweetCyb: na koniec poszla IRA ktora bardzo ale to bardzo sie podobala nie stanela na lokacie a sedza pwiedzial ze jest piekna tylko troche jej sie przytylo :megagrin::megagrin::megagrin: no tak w tej szczuplej stawce byla troche wieksza . Po zejsciu z ringu wystawcy gratulowali i podziwiali temperament gdy powiedzialam ze nie odchudzilam IRY bo niebawem ja kryje posypaly sie zamowienia na szczeniaki hahahjahah czyli IRA raczej zaliczyla doskonaly wystep . Fajnie bylo uslyszec od Pana Xsenosa i od Gandamaka ze IRA jest piekna i ma super temperament ! odezwe sie jak wroce do Polski i beda miala swoje znaczki na klawiaturce :sg168::hand: Quote
Yazid Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 wyniki z klasy posredniej z suk 1 Olivia gandamak 2 Calamus TRUE LADY 3 Natalia Gandamak 4. Blu monn CELESTIAN Quote
M&S Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 suuuper gratulacje:multi: oby naszym szpicom poszło dziś równie dobrze:lol: Quote
ewa.c Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Gratulacje dla Iwony :multi: psiaki zasłużyły na nagrody :evil_lol: Quote
k.iwona Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [FONT=Arial][FONT=Arial]My byliśmy tylko na Europejskiej na drugi dzień zwiedzaliśmy Budapeszt. Ponieważ pogoda była średnia ograniczyliśmy się tylko do najważniejszych miejsc w Budapeszcie. [/FONT] [FONT=Arial]Nocowaliśmy u właścicieli Calamus TRUE LADY jakieś 70 km przed Budapesztem gdy Ilona oznajmiła nam ze wyjeżdżamy o 5.40 rano żeby zdążyć na 10.30 pomyśleliśmy ze jest szalona ale ona była uparta właśnie przed 6 wyjechaliśmy. Teraz już wiem że Ilona wiedziała jak zakorkowana jest ich stolica. Na wystawie było fajnie i poszło nam nieźle a wyniki są takie:[/FONT] [FONT=Arial]Entry: 54 dogs + 52 bitches[/FONT] [FONT=Arial]Mrs Carla Molinari,Portugal (males+BOB)[/FONT] [FONT=Arial]Mr Luis Pinto Texeira, Portugal (bitches)[/FONT] [FONT=Arial]MALES[/FONT] [FONT=Arial]Youth:[/FONT] [FONT=Arial]1 Clovis du Menuel Galopin[/FONT] [FONT=Arial]2 Agha Djari's Wait 'Til You See Me[/FONT] [FONT=Arial]3 Xenos Kumano[/FONT] [FONT=Arial]4 Envy Me TL Jerome[/FONT] [FONT=Arial]Intermediate:[/FONT] [FONT=Arial]1 Xenos Coveted[/FONT] [FONT=Arial]2 Yasani Iram Z Allahovy Zeme[/FONT] [B][COLOR=blue][FONT=Arial]3 Calamus True Fighter[/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Arial]4 Agha Djari's Visual Effect[/FONT] [FONT=Arial]Open:[/FONT] [FONT=Arial]1 Polo's Top Gear - R.CACIB[/FONT] [FONT=Arial]2 Vivat Sanraiz Future Is You[/FONT] [FONT=Arial]3 Kouros Vitaspericolata[/FONT] [FONT=Arial]4 Maidum The Black Power[/FONT] [FONT=Arial]Champion:[/FONT] [FONT=Arial]1 Khafka's Exotic Spice, CACIB, BOB[/FONT] [FONT=Arial]2 Maidum Orizzonte di Cristallo[/FONT] [FONT=Arial]3 Khafka's Spice is Hot[/FONT] [FONT=Arial]4 Vivat Sanraiz Grand Prix for Golden Meri[/FONT] [FONT=Arial]Veteran:[/FONT] [FONT=Arial]1 Franco Nero Gandamak[/FONT] [FONT=Arial]2 Korado Alebras Alharin Amal[/FONT] [FONT=Arial]3 Faricka Pasmakh Pakh[/FONT] [FONT=Arial]________________________[/FONT] [FONT=Arial]BITCHES[/FONT] [FONT=Arial]Youth:[/FONT] [FONT=Arial]1 Xenos Dalmatica[/FONT] [FONT=Arial]2 Happen't Anasthasia[/FONT] [FONT=Arial]3 Shou Gerat High Fidelity[/FONT] [FONT=Arial]4 Aisha Juwel von Persien[/FONT] [FONT=Arial]Intermediate:[/FONT] [FONT=Arial]1 Olivia Newton J. Gandamak[/FONT] [B][COLOR=blue][FONT=Arial]2 Calamus True Lady[/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Arial]3 Natalie Wood Gandamak[/FONT] [FONT=Arial]4 Celestian Blue Moon[/FONT] [FONT=Arial]Open:[/FONT] [FONT=Arial]1 Jessica Gandamak, R.CACIB[/FONT] [FONT=Arial]2 Maidum Ladra di Vento[/FONT] [FONT=Arial]3 Raffica's Valymir Sweet Maidum[/FONT] [FONT=Arial]4 Maidum Meteora[/FONT] [FONT=Arial]Champion:[/FONT] [FONT=Arial]1 Polo's Formula One at Shou Gerat, CACIB , BOS[/FONT] [FONT=Arial]2 Khandhu Skeeta Rita[/FONT] [FONT=Arial]3 Variance du Menuel Galopin[/FONT] [FONT=Arial]4 Kingsleah Leila[/FONT] [FONT=Arial]jakby ktoś mógł to ptrzeklejcie tego posta na miłośników znowu nie moge tam nic napisać.[/FONT][/FONT] Quote
k.iwona Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 fotki jutro dziś padam z nóg [IMG]http://gallery.site.hu/d/6393622-1/EUROPA_2008__144_001.jpg[/IMG] [IMG]http://gallery.site.hu/d/6393628-1/EUROPA_2008__172_001.jpg[/IMG] [IMG]http://gallery.site.hu/d/6385906-1/EUROPA_2008__168.jpg[/IMG] true Lady przy macanku a na drugim ringu ja z Natanem :))))) [IMG]http://gallery.site.hu/d/6385924-1/EUROPA_2008__142.jpg[/IMG] Quote
k.iwona Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 finałowa trójka suki klasa pośrednia w srodku nasza Calamus TRUE LADY [IMG]http://gallery.site.hu/d/6385904-1/EUROPA_2008__172.jpg[/IMG] Quote
Yazid Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=Red][I][B][COLOR=DarkRed]Calamus rodzina !!![/COLOR] :loveu::cunao:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Joanna G Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 No to sie wyjaśniła 2 pozycja , hehhee i tak to się właśnie z Czechami gada przez tel :) Bo Państwo Kavale twierdzili ,że suczka z 2 pozycji to jakaś Zw Świata ,tylko oni nie wiedza która ze stawki :evil_lol: Quote
jareth1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Iwonko,wielkie brawa dla całej stawki Calamus'a i dla Ciebie gratulacje!!!:loveu: Quote
k.iwona Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hahahah TRUE LADY - WORLD WINNER - hahahaha potraktuje to jako dobrą wróżbe przed Bratysławą :)))) True Lady jest Młodzieżowym Zwycięzcą Europy Środkowej i Wschodniej - pewnie o ten tytuł chodziło właścicielom Franka bo na tej wystawie nasze panienki stały razem w klasie ale to nie światowej rangi wystawy była. Joanno ja tobie gratuluje ! bo stawka była przednia i ni jedna suka w klasie pośredniej nie była słaba - grabunia ode mnie dla was . Żałuje tylko że sama nie mogłam TRUE w ringu pokazać choć ILONA spisała się na medal i widze że hendler z niej jest caraz doskonalszy :) Padł mi komputer i nie miałam dostępu do internetu dopiero dziś wgrali mi neostrade w laptopa wiec mam kontakt z siecią wirtualną z tym że wszystkie dane i linki itd....... odzyskam dopiero wraz ze starym dobrym kompem . Joanno czy mogłabyś wysłąć mi na meila mój nr GG ???? albo tu jako wiadomość prywatną Budapeszt będę wspominać bardzo miło a wycieczka była odlotowa aż Jarka kolana rozbolały :) hahahaha Hania zabrałą telewizor samochodowy wiec tylna kanapa służyła nam za sale konową . Było bardzo fajnie. Quote
k.iwona Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mam dużo fotek z tej wystawy w sumie to prawie wszystkie afgany mam obcykane no niektóre były naprawde bardzo ładne i interesujace wstawie kilka fotek teraz Natan w Ringu: [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/2792/eu1natannn0.jpg[/IMG] [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/7743/eu1natan2np9.jpg[/IMG] [IMG]http://img111.imageshack.us/img111/2218/041008wystawaeuropejskaqo3.jpg[/IMG] Quote
k.iwona Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/2736/euirasc3.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/5661/fureush9.jpg[/IMG] [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/4628/eu1natan3jl4.jpg[/IMG] Quote
k.iwona Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Yazid - thanks :buzi: :calus: Sebastian and :popcorn: Jarek too thank . Quote
Joanna G Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Iwona napisałam Ci priv . Kurde coś mi dogomania szwankuje ,albo nie mogę się zalogować , albo nie przychodza powiadomienia o odpowiedziach :mad:. Iwona ja Tobie równiez gratuluje . Być może że Państwu Kavalom o Poznan chodziło hehhee , moze pomylili jeszcze z jakąś inną suczka , tego juz nie wiem . Bardzo żałuję ,że sama nie mogłam byc na tej wystawie i nie miałam mozliwości pooglądania sobie tylu pieknych afganów :( Quote
Recommended Posts