Gocha Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Hmm, już nie takie maluszki 4 września skończy ły 3 miesiące i rosną jak na drożdżach, będę z nimi na klubowej w Świerklańcu. Quote
Maciejek Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 Marcin-H, nie mowie ze byla to znana hodowla. Nie znam tej historii na wskros, bo nie ma mozliwosci dowiedzenia sie wszystkiego... Tatuazu ni sladu. Nie ma nawet przebarwien na skorze :| Tatuaz moze byl, jesli tak, to pewnie sie przetarl, czas plynie. Obecnosc czipu takze byla sprawdzana. Latwo sie domyslic, ze nic nie znaleziono... Tamci wlasciciele nie zadbali praktycznie o nic. Glowa Willego jest bardzo ladna, ciekaw jestem reszty. Znajomi mi charciarze wystawili Willemu opinie dobrze zbudowanego, o dobrych proporcjach i katowaniu ;)Teraz nie mam kompletnie szansy na to, aby wkrecic sie w swiat wyscigow, coursingow, nawet wystaw... Na razie Will robi furore w miescie, a co do sportu - z tym musze nieco poczekac. Moj rusek biega na razie nie za workiem uciekajacym po sznurku, ale za rzucona przeze mnie pilka :P A co do Rotti - jezeli mialaby mnie skads kojarzyc, to chyba tylko przez Whippetke ;) kto wie co sie tam na gorze dzieje... Szczesliwy jestem z tego co stalo sie u nas na dole, a czyja byla tego sprawka... tego nikt nie wie :) Quote
Arika_Dominika Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Maciejek ;) Uwazaj, bo Willyemu znudzi sie pileczka kochana i poleci w las szukając zająca ;) Arika na coursingu juz pokazala, ze jednak "ta szmata" jest ciekawsza od pileczki w ogrodzie :D Gocha No to ladnie, ladnie! Quote
asiunia Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Hej!! Maciek straszne gratki :D Psinka naprawde piekna :) 8) Quote
Recommended Posts