moon_light Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Czy ktoś z Was ma może w domu ORIJEN LARGE BREED PUPPY ?? Kupiłam karmę, ale zapomniałam o miarce, i teraz nie wiem ile dawać. Mógłby ktoś odmierzyć 700g karmy miarką, i powiedzieć mi, ile to wychodzi na zwykłe szklanki ?? Quote
budasty Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial][B][SIZE=3]czy ktoś mógłby podać ile waży na przykład szklanka[/SIZE] [/B]0.2l [/FONT] [B]ORIJEN PUPPY LARGE BREED,[COLOR=Black] [FONT=Arial]bo nie wiem ile jej dawać maluchowi? z góry dziekuje[/FONT][/COLOR] [/B] Quote
*Daria* Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 budasty, wiesz jak my zważyliśmy ? Weź nasyp szklankę karmy do woreczka i idź do jakiegoś supermarketu i połóż na wagę od warzyw ;) Zmierzysz dokładnie i nikt raczej się nie przyczepi. U nas szklanka, ale Orijen Adult waży ok 130g Quote
Wandalka17 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mam prośbe - zważy mi ktoś szklanke Orijena Puppy Large Breed . Byłabym wdzięczna . Quote
*Daria* Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wandalka, przesyp sobie do woreczka tą ilość i idź do najbliższego supermarketu i połóż na wadze do warzyw. Zmierzy Ci co do grama i nikt się nie przyczepi. Quote
budasty Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Wandalka17']Mam prośbe - zważy mi ktoś szklanke Orijena Puppy Large Breed . Byłabym wdzięczna .[/quote] około 120 g waży szklanka standardowa, wazone w sklepie :) Quote
Wandalka17 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dzięki bardzo :) W poniedziałek bede miała dostarczonego Orijena .i zabawke :) Mam nadzieje że bedzie Sarci smakowało :) Quote
Recommended Posts