psiara95 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Witam.Mam problem poniewaz bardzo chce pojechac na wystawe z moim psem tylko problem w tym ze on jest kundelkiem.Bardzo go kocham i nie przeszkadza mi to ale nie slyszalam zeby w mojej okolicy byly organizowane wystawy dla kundli.Mieszkam w Opolu Lubelskim (ok.50km od Lublina).A i dodam ze moj piesek ma 7 lat.Jesli ktos by slyszal o wystawie dla kundelkow to bardzo prosze niech odpowie na moje pytanie.Prosze o szczegoly. Quote
Magdalena Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 w Bydgoszczy co roku we wrześniu organizowana jest Wystawa Psów Wielorasowych :) Quote
Kaya Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Al troche to daleo od okolic Lublina :) Ale jakby co to w Gdańsku co roku centrum handlowe MADISON organizuje wystawe kundelków, przy okazji zawsze odbywały się pokazy i akcje na rzecz schronisk Quote
psiara95 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Aha.Dziekuje za odpowiedzi ale to troche daleko...A moze ktos wie o jakiejs wystawie kundelkow troche blizej Lublina?:)) Quote
psiara95 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Czego nikt tu nie zaglada?Znaczy zaglada i to sporo osob ale nikt nic nie pisze.Niech sie ten watek rozwija;).Zadajcie swoje pytanie jak chcecie moze ktos odpowie Quote
Shetanka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Wie ktoś coś na temat kundelkowych wystaw na Śląsku? Dokładniej gdzieś blisko Częstochowy ;p Quote
Recommended Posts