PARSONRK Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nie widzę, więc zakladam temat Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Słupsku serdecznie zaprasza w dniu 05.10.2008 r. na IX Krajową Wystawę Psów Rasowych podlegających próbom pracy w Przechlewku Obsada sędziowska: Magdalena Kozłowska Dorota Kuczyńska-Standełło Małgorzata LorencKlasy: Klasa szczeniąt - od 6 do 9 miesięcy Klasa młodzieży - od 9 do 18 miesięcy Klasa pośrednia - od 15 do 24 miesięcy Klasa otwarta - od 15 miesięcy Klasa użytkowa - od 15 miesięcy [Do zgłoszenia należy dołączyć kserokopię certyfikatu!] Klasa championów - od 15 miesięcy (dla psów/suk z tytułem Championa Polski, innego kraju lub Interchampiona). [Do zgłoszenia należy dołączyć kserokopię dyplomu!] Klasa weteranów - od 8 lat.Uwaga! Brak kserokopii dokumentu uprawniającego zgłoszenie psa do klasy użytkowej lub championów spowoduje umieszczenie psa w klasie otwartej. Zmiana klasy będzie możliwa tylko do zakończenia przyjmowania zgłoszeń, osobiście lub listem poleconym. Na wystawie nie będzie możliwości zmiany klasy. Tytuły: Na wystawie przyznawane będą tytuły i wyróżnienia: Zwycięzca Młodzieży, CWC, Najlepszy Dorosły Pies i Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy, Zwycięzca Grupy, Best in Show. Zgłoszenia: Zgłoszenia należy przesłać do dnia 15 września 2008 r. [TERMIN OSTATECZNY, NIE BĘDZIE PRZEDŁUŻANY!] pocztą, faksem, bądź na adres e-mail: [email protected]. Formularz zgłoszeniowyOpłaty: ZKwP Oddział w Słupsku 76-200 Słupsk, ul. Lutosławskiego 33 PKO BP I/O Słupsk 49 1020 4649 0000 7702 0065 8914 IBAN: PL 49 1020 4649 0000 7702 0065 8914 SWIFT: BPKO PL PW Prosimy o podanie nazwiska właściciela, imienia, przydomka i rasy psa oraz dopisek: PRZECHLEWKO. Opłaty za psy wystawców - zarejestrowane w ZKwP wnoszone do dnia 15.09.2008 r. wynoszą: pierwszy pies (z katalogiem): 80 zł drugi i następne psy (bez katalogu): 75 zł klasa szczeniąt (bez katalogu): 35 zł Psy zgłoszone do klasy weteranów, psy z tytułem Interchampiona oraz psy wszystkich ras polskich zwolnione są z opłat (bez katalogu), pod warunkiem wystawienia. Za ww. psy zgłoszone na wystawę, a nie doprowadzone do oceny egzekwowana będzie opłata w kwocie 130 zł.UWAGA! OPŁATY WNOSZONE PO DNIU 15.09.2008 R. WYNOSZĄ 130 ZŁ ZA KAŻDEGO PSA, BEZ WZGLĘDU NA KLASĘ I ILOŚĆ ZGŁOSZONYCH PSÓW. Zapraszamy do Przechlewka. Życzymy sukcesów! Quote
PARSONRK Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Czy ktoś ma jakiekolwiek info ? Termin coraz bliżej, a ja nawet nie wiem, czy moje psy są na pewno zgłoszone..... Quote
jovanna Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://www.zkwp.eslupsk.pl/wystawa_przechlewko.html Ponizej info o wystawie jest podana stawka. Prosze zwrocic dokladna uwage na calosci poniewaz sa bledy roznej masci a najlepszy jest taki ze terriera wsadzili do beagle ;)... Quote
PARSONRK Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Oj tak błedy są różniste - pełno literówek jest też :) Quote
Recommended Posts