Jump to content
Dogomania

Podrzucone w kartonie.... KOTKI SA JUZ WE WLASNYCH DOMACH!

Recommended Posts

Posted

ja myślę, że jedyną osobą, która to wszystko jakoś ogarnia jest Jola :loveu:
chyba tylko ona na bieżąco jest w stanie kontrolować to które kociaki są do adopcji, które są już wyadoptowane, które zarezerwowane, a które z jakichś względów muszą na nowy domek jeszcze zaczekać :roll:
jeśli chodzi o pisanie maili do chętnych ludzi to również mogłabym się tego podjąć, tylko, że nie wiem czy na każde pytanie potrafiłabym odpowiedzieć :roll:
wiem, że Jola bardzo starannie dobiera domki swoim podopiecznym i myślę,
że i tak ona sama chciała by porozmawiać z chętnymi na kotki :roll:
ja tak mniej więcej się orientuję w jej kociakach, ale to tylko mniej więcej :roll:
ale oczywiście jak tylko będę mogła to pomogę :lol:

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sekretarka jest mi potrzebna, a czego nie wiecie pytajcie, odpowiem

dzwonila pani z Torunia w sprawie kotkow, mowila ze dodala komentarz do zdjecia kociakow kotre jej sie podobaja, ale ja nie zauwazylam tego wpisu (przy dwoch tygryskach)
ma mi bardziej sprecyzowa o ktorego kotka pyta

jesli chodzi o dwa maluszki z tego watku to dzisiaj przeprowadzily sie do KasiPrzystal :) na jutro jestesmy umowione na szczepienie, podjedzie do Zywca, ja bede koordynowac cala akcje, jednak do maluszkow nie bede sie zblizala :(
ech.........

Kasia obiecala nowe zdjecia, minelo kilka tygodni, ciekawe czy bardzo sie zmienily :)

Posted

[quote name='Jola_K']
dzwonila pani z Torunia w sprawie kotkow, mowila ze dodala komentarz do zdjecia kociakow kotre jej sie podobaja, ale ja nie zauwazylam tego wpisu (przy dwoch tygryskach)
ma mi bardziej sprecyzowa o ktorego kotka pyta

na profilu od wczoraj widziałam dwoje chętnych, jeden Pan Robert reflektuje chyba
na to srebrne tygrysiątko

ale w swoim wpisie nie sprecyzował czy to ma być kot czy kotka, więc mała srebrna kicia ma szanse :lol:

a pani Anecie podoba się srebrny kocurek z ciemnym pyszczkiem :loveu:

tu link do NK i wpisów: Logowanie do nasza-klasa.pl

Posted

Dziekuje Ci peate,ze pilnujesz:loveu:
ja dostaje tyle maili i mam tyle roboty masa ogloszen,ze nie wyrabiam....:evil_lol:

Bedziemy dzialaly w grupie to bedzie latwej:lol:
mam tez nadzieje,ze do Joli zaczna splywac dary i adopcje:multi:

Posted

[quote name='peate']na profilu od wczoraj widziałam dwoje chętnych, jeden Pan Robert reflektuje chyba
na to srebrne tygrysiątko

ale w swoim wpisie nie sprecyzował czy to ma być kot czy kotka, więc mała srebrna kicia ma szanse :lol:

a pani Anecie podoba się srebrny kocurek z ciemnym pyszczkiem :loveu:

tu link do NK i wpisów: Logowanie do nasza-klasa.pl
być może na jedno z tej dwójki mam super forumowy domek na Miau, pani zakochała się w Tajdze,

ale przecież nie da się kociaka podzielić na dwa super domki...

chce miziastą koteczkę do towarzystwa dla swojej kotki, domek z Bytomia byłby... wrzuciłam jej na pv na Miau namiary na wątek i fotki... prosi o informacje, czy koteczka jest miziasta, bo jej kotka nie bardzo, a taką by chciała... Jolu, bardzo by mi zależało, żeby spełnic życzenie tej pani i ja uszczęśliwić! Dałam pani Twój numer gg.

Posted

halbina napisał(a):
chce miziastą koteczkę do towarzystwa dla swojej kotki, domek z Bytomia byłby... wrzuciłam jej na pv na Miau namiary na wątek i fotki... prosi o informacje, czy koteczka jest miziasta, bo jej kotka nie bardzo, a taką by chciała... Jolu, bardzo by mi zależało, żeby spełnic życzenie tej pani i ja uszczęśliwić! Dałam pani Twój numer gg.

to super miziaki :lol:
ciagle szukaja ze mna kontaktu

czekam wiec na kontakt od tej Pani :)
dziekuje

Posted

wlasnie sie dowiedzialam ze KTOS w moim imieniu 15.10 wyslal sms do tej kobiety ze sprawa adopcji nie jest aktualana !!!!!!!!!!!!!

ona ma juz dwa kotki ktora adoptowala kilka dni pozniej

jestem wsciekla!! blokowalam dla niej te kocieta i teraz musze im szukac na nowo domkow

podala mi numer tel z ktorego wyslano do niej te wiadomosc to 601 227... , nie znam tego numeru nie mam go w spisie, probuje sie z ta osoba kontaktowac ale jest poza zasiegiem, ciekawa jestem kto w moim imieniu udziela informacji o kotach, a ze nie prawidlowych to juz inna bajka

jest jeszcze jedna opcja, moze wysylala zapytania do kilku osob i czyjs sms blednie skojarzyla ze mna, a dotyczyl on innej pary maluchow

mam zachowana cala korespondencje mailowa z ta kobieta, jeszcze 15.10 o 13:42 wysylalam jej wiadomosc ze sprawa aktualna, czekamy az kotki osiagna wiek 8tyg i je szczepimy...
a ona twierdzi ze po 17:00 tego samego dnia dostala sms ze sprawa nieauktualna, ze kotki znalazly dom i ze nie trzeba szukac dla nich transportu (!!)
mogla do mnie zadzwonic proszac o wyjasnienie, dlaczego w przeciagu paru godzin wysylam sprzeczne wiadomosci

na nowo musze ruszyc z ich ogloszeniami

przykro mi, mam 30 kotow a adopcje stoja
starcilam dom dla dwojki maluchow, ktore rosna i coraz trudniej bedzie o dom dla nich, nie mowiac juz o tym ze znalezc dom dla pary graniczy z trudem

ech...............

Posted

no sytuacja faktycznie co najmniej dziwna :shake:
ale może coś w tym jest :cool3:
i maluchy dwa ... będą mogły zostać ... już na zawsze ....
... u Kasi :razz:

Posted

wczoraj dostalam wiadomosc, ze jeden z kotkow zostanie na zawsze w domku gdzie oba tymczasuja :multi:
drugi kotek moze tam mieszkac do czasu znalezienia swojego wlasnego domu

:)

niestety nie wiem ktory z nich szuka a ktory zostaje na zawsze, musze sie dopytac

Posted

super :multi:
przyznam, że miałam nadzieję, że właśnie tak się zakończy ta sprawa :lol:
chociaż po cichutku wierzę, że i drugi maluch będzie mógł zostać u Kasi :evil_lol:
no to na nowe fotki czekamy :lol: