peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ja myślę, że jedyną osobą, która to wszystko jakoś ogarnia jest Jola :loveu: chyba tylko ona na bieżąco jest w stanie kontrolować to które kociaki są do adopcji, które są już wyadoptowane, które zarezerwowane, a które z jakichś względów muszą na nowy domek jeszcze zaczekać :roll: jeśli chodzi o pisanie maili do chętnych ludzi to również mogłabym się tego podjąć, tylko, że nie wiem czy na każde pytanie potrafiłabym odpowiedzieć :roll: wiem, że Jola bardzo starannie dobiera domki swoim podopiecznym i myślę, że i tak ona sama chciała by porozmawiać z chętnymi na kotki :roll: ja tak mniej więcej się orientuję w jej kociakach, ale to tylko mniej więcej :roll: ale oczywiście jak tylko będę mogła to pomogę :lol: Quote
Jola_K Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 sekretarka jest mi potrzebna, a czego nie wiecie pytajcie, odpowiem dzwonila pani z Torunia w sprawie kotkow, mowila ze dodala komentarz do zdjecia kociakow kotre jej sie podobaja, ale ja nie zauwazylam tego wpisu (przy dwoch tygryskach) ma mi bardziej sprecyzowa o ktorego kotka pyta ******* jesli chodzi o dwa maluszki z tego watku to dzisiaj przeprowadzily sie do KasiPrzystal :) na jutro jestesmy umowione na szczepienie, podjedzie do Zywca, ja bede koordynowac cala akcje, jednak do maluszkow nie bede sie zblizala :( ech......... Kasia obiecala nowe zdjecia, minelo kilka tygodni, ciekawe czy bardzo sie zmienily :) Quote
peate Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Jola_K'] dzwonila pani z Torunia w sprawie kotkow, mowila ze dodala komentarz do zdjecia kociakow kotre jej sie podobaja, ale ja nie zauwazylam tego wpisu (przy dwoch tygryskach) ma mi bardziej sprecyzowa o ktorego kotka pyta na profilu od wczoraj widziałam dwoje chętnych, jeden Pan Robert reflektuje chyba na to srebrne tygrysiątko ale w swoim wpisie nie sprecyzował czy to ma być kot czy kotka, więc mała srebrna kicia ma szanse :lol: a pani Anecie podoba się srebrny kocurek z ciemnym pyszczkiem :loveu: tu link do NK i wpisów: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
peate Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 a te małe czarnulki też wybierają się do Torunia :cool3: więc może pojedzie większa tam taka "wielka paka" ;) :thumbs: Quote
Kamila_s Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dziekuje Ci peate,ze pilnujesz:loveu: ja dostaje tyle maili i mam tyle roboty masa ogloszen,ze nie wyrabiam....:evil_lol: Bedziemy dzialaly w grupie to bedzie latwej:lol: mam tez nadzieje,ze do Joli zaczna splywac dary i adopcje:multi: Quote
Jola_K Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 oby to byly te domki jakich szukamy :kciuki: Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 czarnulki domek już mają, więc podnoszę bo transport do Torunia potrzebny! Quote
halbina Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='peate']na profilu od wczoraj widziałam dwoje chętnych, jeden Pan Robert reflektuje chyba na to srebrne tygrysiątko ale w swoim wpisie nie sprecyzował czy to ma być kot czy kotka, więc mała srebrna kicia ma szanse :lol: a pani Anecie podoba się srebrny kocurek z ciemnym pyszczkiem :loveu: tu link do NK i wpisów: Logowanie do nasza-klasa.pl być może na jedno z tej dwójki mam super forumowy domek na Miau, pani zakochała się w Tajdze, ale przecież nie da się kociaka podzielić na dwa super domki... chce miziastą koteczkę do towarzystwa dla swojej kotki, domek z Bytomia byłby... wrzuciłam jej na pv na Miau namiary na wątek i fotki... prosi o informacje, czy koteczka jest miziasta, bo jej kotka nie bardzo, a taką by chciała... Jolu, bardzo by mi zależało, żeby spełnic życzenie tej pani i ja uszczęśliwić! Dałam pani Twój numer gg. Quote
peate Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 transport do Torunia dla maluchów ciągle potrzebny! Quote
peate Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 znalazłam coś takiego :roll: Trasa odGdańsk do Chorzów student 30 października przyjeżdża do Chorzowa, chyba na święto zmarłych, więc pewno ok 2 listopada będzie wracał i może akurat zabrałby kociaki :roll: Quote
Jola_K Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 halbina napisał(a):chce miziastą koteczkę do towarzystwa dla swojej kotki, domek z Bytomia byłby... wrzuciłam jej na pv na Miau namiary na wątek i fotki... prosi o informacje, czy koteczka jest miziasta, bo jej kotka nie bardzo, a taką by chciała... Jolu, bardzo by mi zależało, żeby spełnic życzenie tej pani i ja uszczęśliwić! Dałam pani Twój numer gg. to super miziaki :lol: ciagle szukaja ze mna kontaktu czekam wiec na kontakt od tej Pani :) dziekuje Quote
Jola_K Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 12 listopada jest transport z warszawy do torunia trzeba by "tylko" na ten termin maluchy dowiezc na miejsce prosze o pomoc Quote
Jola_K Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 wlasnie sie dowiedzialam ze KTOS w moim imieniu 15.10 wyslal sms do tej kobiety ze sprawa adopcji nie jest aktualana !!!!!!!!!!!!! ona ma juz dwa kotki ktora adoptowala kilka dni pozniej jestem wsciekla!! blokowalam dla niej te kocieta i teraz musze im szukac na nowo domkow podala mi numer tel z ktorego wyslano do niej te wiadomosc to 601 227... , nie znam tego numeru nie mam go w spisie, probuje sie z ta osoba kontaktowac ale jest poza zasiegiem, ciekawa jestem kto w moim imieniu udziela informacji o kotach, a ze nie prawidlowych to juz inna bajka jest jeszcze jedna opcja, moze wysylala zapytania do kilku osob i czyjs sms blednie skojarzyla ze mna, a dotyczyl on innej pary maluchow mam zachowana cala korespondencje mailowa z ta kobieta, jeszcze 15.10 o 13:42 wysylalam jej wiadomosc ze sprawa aktualna, czekamy az kotki osiagna wiek 8tyg i je szczepimy... a ona twierdzi ze po 17:00 tego samego dnia dostala sms ze sprawa nieauktualna, ze kotki znalazly dom i ze nie trzeba szukac dla nich transportu (!!) mogla do mnie zadzwonic proszac o wyjasnienie, dlaczego w przeciagu paru godzin wysylam sprzeczne wiadomosci ********* na nowo musze ruszyc z ich ogloszeniami przykro mi, mam 30 kotow a adopcje stoja starcilam dom dla dwojki maluchow, ktore rosna i coraz trudniej bedzie o dom dla nich, nie mowiac juz o tym ze znalezc dom dla pary graniczy z trudem ech............... Quote
peate Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no sytuacja faktycznie co najmniej dziwna :shake: ale może coś w tym jest :cool3: i maluchy dwa ... będą mogły zostać ... już na zawsze .... ... u Kasi :razz: Quote
peate Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 i jak tam? nikt nic nie pisze ... co będzie dalej z kociaczkami? Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 śliczne czarnulki dwa się przypominają :loveu: Quote
Jola_K Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 wczoraj dostalam wiadomosc, ze jeden z kotkow zostanie na zawsze w domku gdzie oba tymczasuja :multi: drugi kotek moze tam mieszkac do czasu znalezienia swojego wlasnego domu :) niestety nie wiem ktory z nich szuka a ktory zostaje na zawsze, musze sie dopytac Quote
peate Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 super :multi: przyznam, że miałam nadzieję, że właśnie tak się zakończy ta sprawa :lol: chociaż po cichutku wierzę, że i drugi maluch będzie mógł zostać u Kasi :evil_lol: no to na nowe fotki czekamy :lol: Quote
Recommended Posts