Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa ja wiem, ale nie wiedzialam jak okreslic ta wysokosc dlatego napisalam w cudzyslowiu;).

Rinus teraz z profilu wygladaja super;)

Z PM super, bo akurat czekam na przesylke:roll:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Vini.']To jak myślicie, Mka bedzie za duża na moją? Bo no jako tako to Ska jest dobra....[/quote]

a ile twój piesek ma w szyji??
i czasem moze byc za szeroka ... bo nie wiem jakiego masz dużego pieska

Posted

Wiem, ale ten remanent maja od wczoraj, a paczke mogli wyslac w srode, bo we wtorek zlozylam zamowienie i zrobilam wczesnie przelew wiec napewno tego samego dni juz byl:roll:, a ostatnio podobno wogole dlugo sie u nich czeka, co mnie nei zacheca bo potrzebuje wiele rzeczy "na teraz", a mam do zlozenia jeszcze jedno zamowienie:cool1:.

Posted

[quote name='puzzle']Wiem, ale ten remanent maja od wczoraj, a paczke mogli wyslac w srode, bo we wtorek zlozylam zamowienie i zrobilam wczesnie przelew wiec napewno tego samego dni juz byl:roll:, a ostatnio podobno wogole dlugo sie u nich czeka, co mnie nei zacheca bo potrzebuje wiele rzeczy "na teraz", a mam do zlozenia jeszcze jedno zamowienie:cool1:.[/quote]

a mowilas ze wystracza Ci juz po dwie obrozki :evil_lol:

Posted

[quote name='jo_ann']M rogza jest od 26cm, wiec to chyba jasne...:roll:[/quote]

A tu sie niezgodze- w internecie pisze ze rogz Mka jest od 26 a jak zmierzylam najmniejszy obwod bylo od 22cm do max. 31-32cm :roll:

Posted

[quote name='Nera-']A tu sie niezgodze- w internecie pisze ze rogz Mka jest od 26 a jak zmierzylam najmniejszy obwod bylo od 22cm do max. 31-32cm :roll:[/quote]
mój pies ma w szyi 30cm i w mce jest jeszcze spory zapas- nie mam jej przy sobie więc nie powiem ile, ale górna granica jest na pewno większa

Posted

[quote name='Tinka:)']mój pies ma w szyi 30cm i w mce jest jeszcze spory zapas- nie mam jej przy sobie więc nie powiem ile, ale górna granica jest na pewno większa[/quote]

Ja niewiem czy niema 2 wersji M- moja znajoma równeż ma tak ze jej pies ma 30cm i ma zapas, ja rowniez mam M i na 32cm już się konczy granica :roll:

[quote name='Vini.']Z chęcią wziełabym psa i sie przejechala do zoologa, zmierzyła obroże na niej, ale pewnie nie bede mogla[/quote]

A czemu niby nie? Ja w zoologu bylam z Nera kilka razy ;)

Posted

[quote]Z chęcią wziełabym psa i sie przejechala do zoologa, zmierzyła obroże na niej, ale pewnie nie bede mogla[/quote]
Chodzi o to że Ci rodzice nie pozwolą czy sprzedaeca? Jeśli ten drugi to powinien pozwolić, ja z Benkiem jeździłam i przymierzałam obroże i szelki ;)

Mam ochotę na limitowanego fioleta..
Ale najpierw zaczekam aż mi te co zamówiłam przyjdą. :evil_lol:

Posted

Rodzice xD Bedzie tylko krzyk, ze z psem do zoologika jezdze, zeby jej obroze kupic.... Zreszta i tak moze na weekend sie przejade, bo musze i tak jechac malej pasztety kupic :D A w tym zoologu są Rogzy, wiec zmierze Mke i zobacze. Kinguska, Ty dla Benka kupujesz Mke czy Ske?

Posted

[quote name='Vini.']Z chęcią wziełabym psa i sie przejechala do zoologa, zmierzyła obroże na niej, ale pewnie nie bede mogla[/quote]

Ja z moim do każdego chodze jak coś mu kupuję i chcę przymierzyć ostatnio byliśmy po kaganiec to też weszliśmy nikt się nic nawet nie odezwał ;)

Posted

Nie no, to ja wiem xD U mnie w Bialym jest CH i w nim zoologik i tez mozna wejsc z psem, tyle, ze sklepy sa ustawione w litere U, tak ze do sklepu jest wejscie z podworka, to tez wejsc mozna. Moze za tydzien sie wybiore, zobacze :)

Posted

Mayka zezarla kolejna obroze:angryy: ja nie wiem w czym one jej przeszkadzaja, biegala po ogrodku w obrozy hiltona, w jakis sposob pogryzla zapiecie i po obrozy:angryy:
ja rozumie jak pogryzla Manmata, bo to zaciskowa wiec bylo latwiej, ale taka zwykla, jak ona ten pysk odwrocila, miala dosyc ciasno zapieta:roll:

lancuch jej sie kupi przynajmniej nie zje:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Mayka zezarla kolejna obroze:angryy: ja nie wiem w czym one jej przeszkadzaja, biegala po ogrodku w obrozy hiltona, w jakis sposob pogryzla zapiecie i po obrozy:angryy:
ja rozumie jak pogryzla Manmata, bo to zaciskowa wiec bylo latwiej, ale taka zwykla, jak ona ten pysk odwrocila, miala dosyc ciasno zapieta:roll:

lancuch jej sie kupi przynajmniej nie zje:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
kup jej lupine, jak zeżre można za darmo wymienić;)

Posted

gops, ja mowilam po JEDNEJ, ew zastanowie sie nad skora kiedys;). Tylko, ze poki co nie mam zadnej:roll:, a w pierszej kolejnosci czekam na zamowienie z szelkami....

Vini., ale po co Tobie obroza, ktora pies bedzie mial zupelnie zmniejszona i prawdopodobnie bedzie mu latwo sciagnac ja przez glowe? Dobre sa Ski to uzywaj eSek. Z porownaniem yorka do yorka to bym uwazala, mozna znalezc psiaka wazacego 2kg i 8kg i logiczne jest, ze obroze beda nosily rozne, chociaz niby sa ta sama rasa;).

Marta_Ares ja mysle, ze to nie jest takie glupie roziwazanie;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...