puzzle Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Justa ja wiem, ale nie wiedzialam jak okreslic ta wysokosc dlatego napisalam w cudzyslowiu;). Rinus teraz z profilu wygladaja super;) Z PM super, bo akurat czekam na przesylke:roll:
MakeBelieve Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 To jak myślicie, Mka bedzie za duża na moją? Bo no jako tako to Ska jest dobra....
Sweet Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Vini.']To jak myślicie, Mka bedzie za duża na moją? Bo no jako tako to Ska jest dobra....[/quote] a ile twój piesek ma w szyji?? i czasem moze byc za szeroka ... bo nie wiem jakiego masz dużego pieska
puzzle Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Vini, jezeli ska jest zbyt duza to nie ma z czym do Mki startowac:shake:
Paulina. Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 puzzle - PM ma w opisie na gadu "przerwa w działaniu sklepu do poniedziałku", więc pewnie dlatego nadal czekasz na przesyłkę.
puzzle Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Wiem, ale ten remanent maja od wczoraj, a paczke mogli wyslac w srode, bo we wtorek zlozylam zamowienie i zrobilam wczesnie przelew wiec napewno tego samego dni juz byl:roll:, a ostatnio podobno wogole dlugo sie u nich czeka, co mnie nei zacheca bo potrzebuje wiele rzeczy "na teraz", a mam do zlozenia jeszcze jedno zamowienie:cool1:.
Coffee&Nera Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Pati jak cos masz fajnego to ja bede musiala kredyt zaciągnac u kogos na kase na jedna czy 2 obrozki :razz::razz::razz:
gops Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='puzzle']Wiem, ale ten remanent maja od wczoraj, a paczke mogli wyslac w srode, bo we wtorek zlozylam zamowienie i zrobilam wczesnie przelew wiec napewno tego samego dni juz byl:roll:, a ostatnio podobno wogole dlugo sie u nich czeka, co mnie nei zacheca bo potrzebuje wiele rzeczy "na teraz", a mam do zlozenia jeszcze jedno zamowienie:cool1:.[/quote] a mowilas ze wystracza Ci juz po dwie obrozki :evil_lol:
MakeBelieve Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ska jest dobra, a w obwodzie szyi na styk ma 19 cm, czyli gdzieś tak 20-21 cm
jo_ann Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 M rogza jest od 26cm, wiec to chyba jasne...:roll:
Coffee&Nera Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='jo_ann']M rogza jest od 26cm, wiec to chyba jasne...:roll:[/quote] A tu sie niezgodze- w internecie pisze ze rogz Mka jest od 26 a jak zmierzylam najmniejszy obwod bylo od 22cm do max. 31-32cm :roll:
Unbelievable Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Nera-']A tu sie niezgodze- w internecie pisze ze rogz Mka jest od 26 a jak zmierzylam najmniejszy obwod bylo od 22cm do max. 31-32cm :roll:[/quote] mój pies ma w szyi 30cm i w mce jest jeszcze spory zapas- nie mam jej przy sobie więc nie powiem ile, ale górna granica jest na pewno większa
Coffee&Nera Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Tinka:)']mój pies ma w szyi 30cm i w mce jest jeszcze spory zapas- nie mam jej przy sobie więc nie powiem ile, ale górna granica jest na pewno większa[/quote] Ja niewiem czy niema 2 wersji M- moja znajoma równeż ma tak ze jej pies ma 30cm i ma zapas, ja rowniez mam M i na 32cm już się konczy granica :roll: [quote name='Vini.']Z chęcią wziełabym psa i sie przejechala do zoologa, zmierzyła obroże na niej, ale pewnie nie bede mogla[/quote] A czemu niby nie? Ja w zoologu bylam z Nera kilka razy ;)
MakeBelieve Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Z chęcią wziełabym psa i sie przejechala do zoologa, zmierzyła obroże na niej, ale pewnie nie bede mogla
gops Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 moja Mka tez ma na maxa 32cm ,moj ma 30cm w szyi i jest prawie na maxa poszerzona...:roll:
Pestka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote]Z chęcią wziełabym psa i sie przejechala do zoologa, zmierzyła obroże na niej, ale pewnie nie bede mogla[/quote] Chodzi o to że Ci rodzice nie pozwolą czy sprzedaeca? Jeśli ten drugi to powinien pozwolić, ja z Benkiem jeździłam i przymierzałam obroże i szelki ;) Mam ochotę na limitowanego fioleta.. Ale najpierw zaczekam aż mi te co zamówiłam przyjdą. :evil_lol:
MakeBelieve Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Rodzice xD Bedzie tylko krzyk, ze z psem do zoologika jezdze, zeby jej obroze kupic.... Zreszta i tak moze na weekend sie przejade, bo musze i tak jechac malej pasztety kupic :D A w tym zoologu są Rogzy, wiec zmierze Mke i zobacze. Kinguska, Ty dla Benka kupujesz Mke czy Ske?
Bartiśkowa_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Vini.']Z chęcią wziełabym psa i sie przejechala do zoologa, zmierzyła obroże na niej, ale pewnie nie bede mogla[/quote] Ja z moim do każdego chodze jak coś mu kupuję i chcę przymierzyć ostatnio byliśmy po kaganiec to też weszliśmy nikt się nic nawet nie odezwał ;)
MakeBelieve Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie no, to ja wiem xD U mnie w Bialym jest CH i w nim zoologik i tez mozna wejsc z psem, tyle, ze sklepy sa ustawione w litere U, tak ze do sklepu jest wejscie z podworka, to tez wejsc mozna. Moze za tydzien sie wybiore, zobacze :)
Marta_Ares Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mayka zezarla kolejna obroze:angryy: ja nie wiem w czym one jej przeszkadzaja, biegala po ogrodku w obrozy hiltona, w jakis sposob pogryzla zapiecie i po obrozy:angryy: ja rozumie jak pogryzla Manmata, bo to zaciskowa wiec bylo latwiej, ale taka zwykla, jak ona ten pysk odwrocila, miala dosyc ciasno zapieta:roll: lancuch jej sie kupi przynajmniej nie zje:evil_lol: :evil_lol:
Unbelievable Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Marta_Ares']Mayka zezarla kolejna obroze:angryy: ja nie wiem w czym one jej przeszkadzaja, biegala po ogrodku w obrozy hiltona, w jakis sposob pogryzla zapiecie i po obrozy:angryy: ja rozumie jak pogryzla Manmata, bo to zaciskowa wiec bylo latwiej, ale taka zwykla, jak ona ten pysk odwrocila, miala dosyc ciasno zapieta:roll: lancuch jej sie kupi przynajmniej nie zje:evil_lol: :evil_lol:[/quote] kup jej lupine, jak zeżre można za darmo wymienić;)
Marta_Ares Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Tinka:)']kup jej lupine, jak zeżre można za darmo wymienić;)[/quote] zbankrutowali by przez nas:lol:
NightQueen Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [B]Mam co nie co na zbyciu :cool3: pisać na PW to poślę zdjęcia :evil_lol:[/B]
Pestka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote]Kinguska, Ty dla Benka kupujesz Mke czy Ske?[/quote] Mkę ;) (10 znaków)
puzzle Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 gops, ja mowilam po JEDNEJ, ew zastanowie sie nad skora kiedys;). Tylko, ze poki co nie mam zadnej:roll:, a w pierszej kolejnosci czekam na zamowienie z szelkami.... Vini., ale po co Tobie obroza, ktora pies bedzie mial zupelnie zmniejszona i prawdopodobnie bedzie mu latwo sciagnac ja przez glowe? Dobre sa Ski to uzywaj eSek. Z porownaniem yorka do yorka to bym uwazala, mozna znalezc psiaka wazacego 2kg i 8kg i logiczne jest, ze obroze beda nosily rozne, chociaz niby sa ta sama rasa;). Marta_Ares ja mysle, ze to nie jest takie glupie roziwazanie;)
Recommended Posts