XxLuckyxX Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Lucky jest w moim domu od nie dawna ale już się udomowił :grins: Myślę że czuje się u mnie bardzo dobrze :)Ma dopiero 7 tygodni. Jest Bardzo Ciekawski,a Czasami Leniwy... ;) Uwielbia Się bawić piłeczką oraz gumową kością. Narazie ma co dużo pisać Ciekawych histori bo to dopiero Szczeniak i jeszcze nie może wychodzić na dwór :placz:. Zobaczymy co będzie dalej :razz:. Pozdrawiam Dogomaników ! [img=http://img180.imageshack.us/img180/7168/fotkanadg3nd6.jpg]" class="ipsImage" alt=""> Wiki Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Haha, nareszcie cię odnalazłam Wiki :evil_lol:. Taaak, Lucky jest słodki, tylko fotek nie ma :roll::-(. Poproś moda, żeby przeniósł cię na grupę 9-Shih Tzu - Galeria ;). Quote
XxLuckyxX Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Haha, nareszcie cię odnalazłam Wiki :evil_lol:. Taaak, Lucky jest słodki, tylko fotek nie ma :roll::-(. Poproś moda, żeby przeniósł cię na grupę 9-Shih Tzu - Galeria ;). Rybka ;) Heej ^^ A tak poza tym to musisz do mnie przyjść i wgl. bo ja naprawde sie nie mogę połapać xDD Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 XxLuckyxX napisał(a):Rybka ;) Heej ^^ A tak poza tym to musisz do mnie przyjść i wgl. bo ja naprawde sie nie mogę połapać xDD Spoko, spoko :eviltong:. Ale prędko nie przyjdę, aha i potem ci napiszę jak z tymi zeszytami, tj. o której przyjdę... :roll: Quote
XxLuckyxX Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Przyszłaś,przyszłaś i to nawet dziś :razz:. Yy...I Thanks za pokazanie jak wstawiać zdjęcia :dog:. Yy... Klaudy$ Muszę niestety przyznać że to chyba będzie tylko nasz wątek..xD Bo nikt inny nie pisze :placz:. No ale kit z tym..;) Quote
XxLuckyxX Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 A Teraz Fotki Lucky'iego :cool3: : [img=http://img388.imageshack.us/img388/875/fotkanadgnk6.jpg]" class="ipsImage" alt=""> [img=http://img206.imageshack.us/img206/4378/fotkanadg2ng0.jpg]" class="ipsImage" alt=""> [img=http://img180.imageshack.us/img180/7168/fotkanadg3nd6.jpg]" class="ipsImage" alt=""> Słodki ? :razz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Wiki bo to jest tak, że ty musisz wpadać do innych... I oni może wpadną do ciebie :eviltong:. A tak po za tym to nie wyświetlają mi się zdjęcia :placz:. I napisz w końcu do moda :eviltong:. Quote
XxLuckyxX Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Wiki bo to jest tak, że ty musisz wpadać do innych... I oni może wpadną do ciebie :eviltong:. A tak po za tym to nie wyświetlają mi się zdjęcia :placz:. I napisz w końcu do moda :eviltong:. No właśnie mi się też nie wyświetlają =/ Nie wiem czemu [?] =// Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witamy ;) Szkoda,że zdjęcia się nie wyświetlają :-( Quote
XxLuckyxX Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Yy...Jakiś nie fart ! :placz:. Rybka musisz przyjsc do mnie i pomóc aby wszyscy widzieli zdjęcia ;)... Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Napisz mi na e-maila albo na gg to ja wstawię zdjęcia... xD Quote
XxLuckyxX Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 A teraz się wyświetlają? :cool3: Quote
LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 http://img213.imageshack.us/img213/1077/fotkanadgwu2.jpg słodziak :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Nie no... Musisz mu zrobić foty jak się bawi piłką :evil_lol:. Quote
XxLuckyxX Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Thanks Rybka :loveu::loveu: Kochana jesteś :) Tak,tak wstawie zdj. jak każesz mu zrobić siad ! xDD (Napewno wstawie :razz:) Kończe bo mnie Lucky gryzie :cool3:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 XxLuckyxX napisał(a):Thanks Rybka :loveu::loveu: Kochana jesteś :) Tak,tak wstawie zdj. jak każesz mu zrobić siad ! xDD (Napewno wstawie :razz:) Kończe bo mnie Lucky gryzie :cool3:. Aaa... To się wie :evil_lol:. A' propos siad to już wiem jak tą rękę ułożyć do gestu :p. A tak po za tym to sama możesz zrobić mu siad i daj fotencje :eviltong:. Quote
XxLuckyxX Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Noo taa tylko że jak ja mu siad każe to on chce sie bawic..:cool3: A ciebie słucha...:placz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 XxLuckyxX napisał(a):Noo taa tylko że jak ja mu siad każe to on chce sie bawic..:cool3: A ciebie słucha...:placz: Bo to musisz wyłapać moment, kiedy będzie bardziej skupiony niż rozproszony zabawą. I daj mu ok. 2 x siad, żeby mu się nie znudziło, widziałaś, jak potem był znudzony? :cool1: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 XxLuckyxX napisał(a):Thanks za rade ...xD Hehe... Za jaką? :evil_lol: xD Dobra ja lecę do szkółki pa :p. Quote
Recommended Posts