mimi_91 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 mam pytanie odnośnie rasy Bearded collie ile może kosztować rodowodowy szczeniak tej rasy?? wiem że cena nie jest najważniejsza ale chcę poprostu wiedzieć ile około pieniędzy muszę na niego uzbierać;) dodam że nie zleży mi na super wystawowym piesku ale nie chcę też mieć tzw peta Quote
atena501 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A co rozumiesz pod pojęciem "super wystawowy"? Tzn, że nie chcesz wystawiać psa, czy liczysz na wystawowego ale w niższej cenie? A jeśli nie chcesz wystawiać to dlaczego nie moze być PET? Quote
mimi_91 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 chodzi mi poprostu o to że nie planuje hodowli;) a z wystawami mogła bym spróbować choć nigdy w żadnej nie brałam udziału i nie wiem czy bym dała radę:roll: Quote
atena501 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Cena Bearded Collie w Posce i w Europie to średnio 2500 zł. Ale nadal nie rozumiem (skoro nie planujesz hodowli) dlaczego tak mocno zastrzegasz, ze to nie moze być PET. Moze nie do końca wiesz co to oznacza PET?:cool3: Quote
mimi_91 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 dziękuje za odpowiedź:kiss_2: a wiem co to jest Pet ale nie chcę peta ponieważ chciałabym spróbować swoich sił na wystawach lecz nie musi być to pies który zapowiada się świetnie wystawowo chciała bym takiego przeciętniaczka który może brać udział w wystawach ale nie koniecznie będzie wszystkie wygrywał:p Quote
atena501 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Z praktyki widzę, ze niezaleznie czy szczenię zapowiada się na super eksterierowe czy nie cena pozostaje ta sama. Quote
Recommended Posts