Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
A ta pani, u której była sunia nie wie jaki w schronisku dostała numer??

Pani Aneta miala dzwonic do schroniska zapytac o ten nr,id. ale nie kontaktowala sie wiecej ze mna wiec nie wiem czy go posiada.
Dzisjaj nwet nie ma mnie w schronisku bo zaraz wyjazdzam na aukcje psów z harbutowic wiec nie jestem w stanie dopytac , a potem jak przeniosa jak na boksy ogolne bez nr.napewno jej nie odnajde.
:shake:

Posted

Fatalnie :shake: Pozostaje mieć nadzieję, że ta pani ma numer i skontaktuje się z Tobą...

Szkoda psiny...

Jak jeszcze mówicie, że takich nikt nie bierze... :shake:

Sunia pewnie nauczona czystości, więc w DT nie sprawiałaby problemów.. Tylko skąd te DT brać...

Posted

Tosia, Kari, Dor(a/i), Sunny, Zuza, Sara, Saba, Sonia, Lola, Diana, Bina, Buba, Tija, Azja, Agatka, Agusia, Fiona, Figa, Nelly, Suzi, Liza, Tajga, Fanta, Mila, Netty, Nora, Luka, Mela, Aza, Tequila, Pyza, Kaja, Astra , Korsa, Eliza, Hesia, bElla, Beza

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Imie to moze wybrac jej przyszly wlasciciel , to nie jest ważne .lepiej trzymajmy kciuki do niedzieli,:thumbs::thumbs: bo jak zle bedziemy trzymac to wtedy bedziemy jej musieli nadac to imie.

kurcze nie rozumiem :hmmmm::hmmmm: ale ja mało kumata jestem :roll:

czy kroi się domek ?? czy co ???

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Imie to moze wybrac jej przyszly wlasciciel , to nie jest ważne .lepiej trzymajmy kciuki do niedzieli,:thumbs::thumbs: bo jak zle bedziemy trzymac to wtedy bedziemy jej musieli nadac to imie.

No to trzymam kciuki :thumbs:

Posted

Przepraszam za tak długą absencję, ale nie wyrabiam czasowo. Sunia ma na imię Hania i już nie szuka domu :) Zostaje u Pani, która ją znalazła! Pani Hania, po wczorajszej nieudanej adopcji zdecydowała, że sunia zostaje u niej nawet gdyby miała na stałe wyprowadzić się na działkę.
Wczoraj Sunia została zapoznana z potencjalnym nowym opiekunem, znalezionym przez moją sąsiadkę, któremu "podarowałyśmy" szczeniaka odkupionego od Rumunów (trzymali go w bagażniku samochodu!!!), a który ma jeszcze dwa psy (oraz dom z ogodem) i szukał dla nich wysterylizowanej koleżanki. Ale niestety żona owego Pana ma alergię na sierść, więc te dwa dorosłew psy nie śpią w domu, tylko mają budy w garażu, dlatego Pani Hania nie zdecydowała się jej tam zostawić, poza tym Hania pokazywała wszystkim ząbki (co prawda nie odstraszyło to przyszłego opiekuna), no i skończyło się jak się skończyło. Prawda jest taka, że Pania Hania od rana szukała pretekstu, żeby Hani nie oddawać, bo dzwoniła do mnie i ryczała, że Hanię kocha i chciałaby ją zostawić. Powiedziała, że w kundlu już jej nie pokaże i idzie z Hanią na tresurę od tego tygodnia, żeby mogła zacząc normalnie pracować, no i jeżeli rozmowa z mężem nie przebiegnie pomyślnie, to się wyprowadzi na stałe na działkę! Wychodzi na to, że Hania ma super domek!!! Dziekuję bardzo wszystkim za pomoc!:):)

Posted

I to są chwile, dla których warto odwiedzać dogo :p... Kolejna sunia rasy leniwiec podkołdernik (małe czarne podpalane)... MA DOM :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• 4 weeks later...