_Aga_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 To fatalnie :shake: Mam nadzieję, że nie będzie kolejną bidą, która spędzi w schronisku kilka lat :-( Quote
_Aga_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 A ta pani, u której była sunia nie wie jaki w schronisku dostała numer?? Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):A ta pani, u której była sunia nie wie jaki w schronisku dostała numer?? Pani Aneta miala dzwonic do schroniska zapytac o ten nr,id. ale nie kontaktowala sie wiecej ze mna wiec nie wiem czy go posiada. Dzisjaj nwet nie ma mnie w schronisku bo zaraz wyjazdzam na aukcje psów z harbutowic wiec nie jestem w stanie dopytac , a potem jak przeniosa jak na boksy ogolne bez nr.napewno jej nie odnajde. :shake: Quote
_Aga_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Fatalnie :shake: Pozostaje mieć nadzieję, że ta pani ma numer i skontaktuje się z Tobą... Szkoda psiny... Jak jeszcze mówicie, że takich nikt nie bierze... :shake: Sunia pewnie nauczona czystości, więc w DT nie sprawiałaby problemów.. Tylko skąd te DT brać... Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Sunia zostala odebrana przez ta pania.Dzisiaj jest w wyborczej ,a w najblizszym czasie pojedzie do kundla. Prosze wszystkich o pomoc w szukaniu suni domku. Moze by jej nadac jakis imie?:lol: Quote
Ank@ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Tosia, Kari, Dor(a/i), Sunny, Zuza, Sara, Saba, Sonia, Lola, Diana, Bina, Buba, Tija, Azja, Agatka, Agusia, Fiona, Figa, Nelly, Suzi, Liza, Tajga, Fanta, Mila, Netty, Nora, Luka, Mela, Aza, Tequila, Pyza, Kaja, Astra , Korsa, Eliza, Hesia, bElla, Beza Quote
gosia15 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dobrze że ją Pani jednak zabrała. :loveu: Taka domowa sunia w schronie... :placz: Quote
dolores181 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Pewnie Gosiu że dobrze, schron to najgorsze co może być , biedne te psinki , jabym nigdy żadnego nie oddała do schroniska Quote
gosia15 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Grzeczna psinka o domek prosi... :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
gosia15 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Sunia nawet imienia nie ma.... Wybierzmy jej jakieś...:roll: Quote
Ank@ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 podałam wcześniej kilka propozycji. Może coś z tego będzie dobre. :roll: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Imie to moze wybrac jej przyszly wlasciciel , to nie jest ważne .lepiej trzymajmy kciuki do niedzieli,:thumbs::thumbs: bo jak zle bedziemy trzymac to wtedy bedziemy jej musieli nadac to imie. Quote
Ank@ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Imie to moze wybrac jej przyszly wlasciciel , to nie jest ważne .lepiej trzymajmy kciuki do niedzieli,:thumbs::thumbs: bo jak zle bedziemy trzymac to wtedy bedziemy jej musieli nadac to imie. kurcze nie rozumiem :hmmmm::hmmmm: ale ja mało kumata jestem :roll: czy kroi się domek ?? czy co ??? Quote
_Aga_ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Imie to moze wybrac jej przyszly wlasciciel , to nie jest ważne .lepiej trzymajmy kciuki do niedzieli,:thumbs::thumbs: bo jak zle bedziemy trzymac to wtedy bedziemy jej musieli nadac to imie. No to trzymam kciuki :thumbs: Quote
ninoczka1 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Przepraszam za tak długą absencję, ale nie wyrabiam czasowo. Sunia ma na imię Hania i już nie szuka domu :) Zostaje u Pani, która ją znalazła! Pani Hania, po wczorajszej nieudanej adopcji zdecydowała, że sunia zostaje u niej nawet gdyby miała na stałe wyprowadzić się na działkę. Wczoraj Sunia została zapoznana z potencjalnym nowym opiekunem, znalezionym przez moją sąsiadkę, któremu "podarowałyśmy" szczeniaka odkupionego od Rumunów (trzymali go w bagażniku samochodu!!!), a który ma jeszcze dwa psy (oraz dom z ogodem) i szukał dla nich wysterylizowanej koleżanki. Ale niestety żona owego Pana ma alergię na sierść, więc te dwa dorosłew psy nie śpią w domu, tylko mają budy w garażu, dlatego Pani Hania nie zdecydowała się jej tam zostawić, poza tym Hania pokazywała wszystkim ząbki (co prawda nie odstraszyło to przyszłego opiekuna), no i skończyło się jak się skończyło. Prawda jest taka, że Pania Hania od rana szukała pretekstu, żeby Hani nie oddawać, bo dzwoniła do mnie i ryczała, że Hanię kocha i chciałaby ją zostawić. Powiedziała, że w kundlu już jej nie pokaże i idzie z Hanią na tresurę od tego tygodnia, żeby mogła zacząc normalnie pracować, no i jeżeli rozmowa z mężem nie przebiegnie pomyślnie, to się wyprowadzi na stałe na działkę! Wychodzi na to, że Hania ma super domek!!! Dziekuję bardzo wszystkim za pomoc!:):) Quote
gosia15 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 I to są chwile, dla których warto odwiedzać dogo :p... Kolejna sunia rasy leniwiec podkołdernik (małe czarne podpalane)... MA DOM :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pani Hania wybrala ,ciekawa jestem co na to mąz ale najwazniejsze ,że sunia ma dom ,a mąz jak to maz za jakis czas mu przejdzie :loveu: Quote
ninoczka1 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 :) Jeszcze raz dziekuję bardzo za pomoc! A sunia merda ogonkiem w podziękowaniu! Quote
_Aga_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Późno tu trafiłam, ale przynajmniej przeczytałam cudowną wiadomość w taki smutny, melancholijny dzień.... :) Quote
Recommended Posts