danka1234 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='Weronia']raczej sie uda:) dziś o 16 jedziemy po Balbinkę i pudelka. Zabieramy je od Pani Wandy i wysyłamy w podróż do Niemiec:) trzymajcie kciuki Jakie wieści,udało się wszystko pomyslnie. Quote
Weronia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Balbinka już w Niemczech!!!!!!! :) Dziękujemy wszystkim za pomoc i ogłoszenia!! Quote
danka1234 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Weronia napisał(a):Balbinka już w Niemczech!!!!!!! :) Dziękujemy wszystkim za pomoc i ogłoszenia!! Wspaniale,:multi::multi::multi: Quote
magda222 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Balbinko :loveu: szczęścia i miłości w nowym domku. Quote
Weronia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 tzn na razie pojechała do fundacji, która się zajmuje takimi biedaczkami.. z tego co mi wiadomo.. Miejmy nadzieję, że będą jakieś informacje dot. nowego domu:) W każdym razie już będzie tylko lepiej:) Quote
mysza 1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Weronia']tzn na razie pojechała do fundacji, która się zajmuje takimi biedaczkami.. z tego co mi wiadomo.. Miejmy nadzieję, że będą jakieś informacje dot. nowego domu:) W każdym razie już będzie tylko lepiej:) Mogę zapytać jaka to fundacja? Chyba poza nadzieją muszą być informacje z nowego domu- jak może być inaczej? Możemy na to liczyć? Quote
Weronia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='mysza 1']Mogę zapytać jaka to fundacja? Chyba poza nadzieją muszą być informacje z nowego domu- jak może być inaczej? Możemy na to liczyć? wiesz co myszko.. to wszystko załatwiała xxx52. I ona ma wszystkie informacje na ten temat. niestety ostatnio xxx52, nie wiedzieć czemu, została zbanowana. I teraz mam z nią ograniczony kontakt. Czasem tylko jak do mnie zadzwoni.. Napiszę jej maila z zapytaniem co to za fundacja i czy możemy liczyć na inf, a może nawet zdjęcia:) Quote
mysza 1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Weronia napisał(a):wiesz co myszko.. to wszystko załatwiała xxx52. I ona ma wszystkie informacje na ten temat. niestety ostatnio xxx52, nie wiedzieć czemu, została zbanowana. I teraz mam z nią ograniczony kontakt. Czasem tylko jak do mnie zadzwoni.. Napiszę jej maila z zapytaniem co to za fundacja i czy możemy liczyć na inf, a może nawet zdjęcia:) Super, dzięki, bo niestety nasłuchałam się za dużo o fundacjach i adopcjach niemieckich, niezbyt pochlebnie teraz mam okropnego stracha. Musimy zdobyć dokumentację;) Quote
mysza 1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A tak swoją drogą to kto wydał Balbinkę w nieznane? Nie wiadomo nawet jak nazywa się fundacja... Quote
Weronia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 jak to kto wydał??? Balbinka była pod opieką Fundacji "Radość Psiaka". To Fundacja Pani Wandy. Wanda od lat współpracuje z xxx52 (pomogła już masie psów), więc nikt nie wydawał psa "w nieznane".. Po prostu JA nie znam nazwy fundacji do której pojechała Balbinka.. Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Weronia, nie denerwuj się. Pytam tylko, bo z adopcjami niemieckim jest różnie. Czy możemy się dowiedzieć jak nazywa się ta niemiecka fundacja i gdzie przebywa Balbinka?- tylko tyle:lol: Quote
Weronia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Nie denerwuję się Myszko:eviltong::cool3: xxx52 dostała bana:/ i nie mam z nią kontaktu:( jak tylko odpisze mi na maila- od razu dam znać- obiecuję. Ale na pewno jest wszystko w porządku. Quote
Weronia Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dowiedziałam się, że Balbinka już przebywa w domu prywatnym pod bardzo dobrą opieką. :) Quote
mysza 1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 A zdjęcia dostaniemy? :cool1: Wszystko tajne jakieś:roll: Quote
Rybka_39 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Super!:multi: A mozemy na zdjęcia liczyć?:cool3: Quote
Recommended Posts