Efciq Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej! ta sesja t tylko 5 zdjec?:-( WIECEJ! :loveu: Ja poprosze fotki ptaszków , jaszczurek i co ty tam jeszcze mialas :diabloti::lol: Będzie więcej jak zobaczę się z Willym :loveu: Chcesz i masz :eviltong: [quote name='Klaudysiaczek']Ale ty nas oszczędzasz ... :shake: :diabloti:. ehh... bardzo [quote name='manoa']Fajne fotki :) Dzięki Oto jaszczurka niestety nie ma dobrej jakości :-( mysz motyl Więcej dam jutro bo mi się komp zacina :-( Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Fajna jaszczurka :loveu: . Myszke srednio widac .. ale pewnie tez sliczna :razz: . Motylek - tez ladny :) . Quote
Rahl Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Hej Ewuś ;). Kiedy nowe fotki :diabloti:? Quote
Pusiakowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Hej ! :loveu: Chcemy fotki prawda? :razz: :diabloti: Quote
Rahl Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Chcemy fotki, chcemy fotki! :diabloti: Quote
Efciq Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Pusiakowa napisał(a):Fajna jaszczurka :loveu: . Myszke srednio widac .. ale pewnie tez sliczna :razz: . Motylek - tez ladny :) . Dzięki, ale widok na żywo jest o wieleee gorszy :shake: gordonowa napisał(a):Hej Ewuś ;). Kiedy nowe fotki :diabloti:? Pusiakowa napisał(a):Hej ! :loveu: Chcemy fotki prawda? :razz: :diabloti: gordonowa napisał(a):Chcemy fotki, chcemy fotki! :diabloti: Fotki dam dzisiaj wieczorem , albo jutro z wystawy :lol: Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Hej, Ewa! :hand: Ale masz zwierzyniec. Szkoda, że psa nie masz. :( No i musisz dać zdjęcia z naszego dzisiejszego spotkania, z wystawy i rynku! :cool3: Quote
Efciq Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Martunia napisał(a):Hej, Ewa! :hand: Ale masz zwierzyniec. Szkoda, że psa nie masz. :( No i musisz dać zdjęcia z naszego dzisiejszego spotkania, z wystawy i rynku! :cool3: Hej! nie zwierzyniec tylko zoo :razz: no szkoda,szkoda :placz: jasne, że dam :cool3: tylko jak tata przyjedzie... Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No to poczekamy. :) Jak chcesz, mogę dać tu, u Ciebie, zdjęcia z Tobą. :) A - przed chwilą znalazłam Cię na nk. :eviltong: Quote
Efciq Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Martunia napisał(a):No to poczekamy. :) Jak chcesz, mogę dać tu, u Ciebie, zdjęcia z Tobą. :) A - przed chwilą znalazłam Cię na nk. :eviltong: Możesz dać :razz: oo nie! byle nie ze mną :oops: Quote
Efciq Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Martunia napisał(a):No to poczekamy. :) Jak chcesz, mogę dać tu, u Ciebie, zdjęcia z Tobą. :) A - przed chwilą znalazłam Cię na nk. :eviltong: Możesz dać :razz: oo nie! byle nie ze mną :oops: Przyjęłam zaproszenie :cool3: Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ale Ty ładne masz u mnie zdjęcia. :) Dzięki. ^^ Quote
Efciq Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='gordonowa']No to do wieczora ;) Już jest wieczór :evil_lol: [quote name='Martunia']Ale Ty ładne masz u mnie zdjęcia. :) Dzięki. ^^ :angryy: Jutro dam z wystawy ,bo przyjechał ,ale mu się nie chce wyciągać kompa z auta. Ale za to koty :loveu: :loveu: Quote
Rahl Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Juuupi zdjecia! Ach, na kazdym rozpoznalam ktory to kot (mam nadzieje, ze dobrze :diabloti:) ale na wiekszosci jest Tytek :) Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Śliczne kociaki. :) Będziemy czekać na fotki wystawowe. :) Quote
Efciq Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 gordonowa napisał(a):Juuupi zdjecia! Ach, na kazdym rozpoznalam ktory to kot (mam nadzieje, ze dobrze :diabloti:) ale na wiekszosci jest Tytek :) Tyt się nie boi aparatu w przeciwieństwie do Toksi :shake: Martunia napisał(a):Śliczne kociaki. :) Będziemy czekać na fotki wystawowe. :) Jutro będą :cool3: Quote
Efciq Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Wczorajsza wystawa :cool3: Mało fotek bo photobucket się zacina Quote
Rahl Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P9270093.jpg fajna fotka :D. Quote
Recommended Posts