Efciq Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='groszek83']Cześć zezulce:multi: Hej :multi: :evil_lol: [quote name='gordonowa']Hej haj heloł :multi: Hej :multi: a o której się to pisze? :mad: czy nie powinnaś być czasem w szkole??!! [quote name='Pusiakowa']aaaj ! :oops: ja ciagle nie odrózniam :oops::roll: TOKSI czarny nos TYTUS różowy nos dzięki :lol:czasami Toksi dostaje napadu głupawki i skacze na drzwi ,wchodzi mi na głowę itp... ale to nie przez zez :evil_lol: Martunia hehe :lol: Gordonowa Jak tata mi zgra ( czyli za 2 lata:shake:) Quote
Rahl Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 efciq napisał(a): Hej :multi: a o której się to pisze? :mad: czy nie powinnaś być czasem w szkole??!! A ktoś zaprzeczy, że byłam? :diabloti: W końc o czego są kompy w naszej bibliotece :lol::lol:. Ile razy byłaś mafią? ja ani razu :evil_lol:. a tak chciałam być... :roll::evil_lol: Quote
Efciq Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 gordonowa napisał(a):A ktoś zaprzeczy, że byłam? :diabloti: W końc o czego są kompy w naszej bibliotece :lol::lol:. Ile razy byłaś mafią? ja ani razu :evil_lol:. a tak chciałam być... :roll::evil_lol: hehe :lol: na moich oczach nawet pisałaś xD nie wiem ale wiem że dużo i dwa obywatelem raz kataninem :) Dzisiaj miałam 2 lekcje z Aśką :multi: i na jednej nauczyliśmy 6a grać w mafie :evil_lol: Quote
Rahl Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 efciq napisał(a):hehe :lol: na moich oczach nawet pisałaś xD nie wiem ale wiem że dużo i dwa obywatelem raz kataninem :) Dzisiaj miałam 2 lekcje z Aśką :multi: i na jednej nauczyliśmy 6a grać w mafie :evil_lol: He he ;-). Ja byłam dwa razy kataninem, kilka razy obywatelem i ani razu mafią :placz::diabloti:. No, fajnie bylo, tylko lekcja z pania A. była troche nudna :eviltong::eviltong: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 O mafia fajna gra:cool3: Bardzo lubie. Quote
Martunia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ja kiedyś w podstawówce też w mafię się bawiłam, z klasą.. ale już nie pamiętam, na czym to polegało. :diabloti: Quote
Efciq Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Martunia napisał(a):Ja kiedyś w podstawówce też w mafię się bawiłam, z klasą.. ale już nie pamiętam, na czym to polegało. :diabloti: Z klasą to na każdym zastępstwie się bawimy w mafie :evil_lol: Groszek ja też lubię Gordon lekcja z panią A. nie była wcale taka nudna (tylko trochę na początku :eviltong:) Śnieeeeeggg :multi::multi::multi::multi::multi: Tytus ostatnio przyniósł mi niespodziankę w postaci myszy :shake: Ostatnio zauważyłam że meine koty mają łupież :/ zna ktoś jakieś sposoby na pozbycie się jego ? na razie zacznę je częściej myć... może to pomoże Foty Kąpiel chudzielec xD Po co on się myje jak został już umyty :shake: Quote
Pusiakowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hej Ews! :multi: Ale fajny mokrasek :lol: . a mafia - fajna gra :) . gralismy w nia na Zielonej szkole tylko ani razu nie bylam ani kataninem ani mafia :placz: . Quote
Martunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hej. :) Jakie urocze kociaki. ^^ Takie fajniusie. :) Co tam u Ciebie? Napadało śniegu? :eviltong: Quote
Efciq Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Pusiakowa napisał(a):Hej Ews! :multi: Ale fajny mokrasek :lol: . a mafia - fajna gra :) . gralismy w nia na Zielonej szkole tylko ani razu nie bylam ani kataninem ani mafia :placz: . hej :multi: dzięki :cool3: Martunia napisał(a):Hej. :) Jakie urocze kociaki. ^^ Takie fajniusie. :) Co tam u Ciebie? Napadało śniegu? :eviltong: hej :multi: dziękujemy :lol: u mnie nic ciekawego poza tym, że mam duuużo zadane :placz: a śniegu napadało mało i na dodatek stopniał :-( Quote
Rahl Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hej Ews fajne fotki :) biedactwo, tyle ci zadali... :shake: no właśnie, śniegu już praiwe nie ma :placz: Quote
Martunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No racja, w nocy jeszcze trochę padało, a teraz jest go bardzo mało (zrymowało się..). :( Ale jeszcze napada. :) Ja mam zadane wypracowanie, a poza tym muszę się uczyć do kartkówek zadanych na pon, śr. :-( Ale przeżyjemy. Do świąt coraz bliżej. :) Quote
Efciq Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Martunia napisał(a):No racja, w nocy jeszcze trochę padało, a teraz jest go bardzo mało (zrymowało się..). :( Ale jeszcze napada. :) Ja mam zadane wypracowanie, a poza tym muszę się uczyć do kartkówek zadanych na pon, śr. :-( Ale przeżyjemy. Do świąt coraz bliżej. :) Współczucie z tym wypracowaniem...i kartkówkami :shake: w sumie racja, ale dla mnie to i tak dużo czasu (święta) jeszcze zdążą mi zrobić 4 spr :-( Gordon hej dzięki :) Ja chce śnieg!!!! Kto będzie oglądał dzisiaj ,,Mam Talent ''? Quote
Martunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja będę oglądała. :D No wiesz, poza kartkówkami nas jeszcze pytają, robią jakieś prace na ocenę itd.. cóż. :eviltong: I poprawę ma cała nasza klasa pisać, bo nauczycielka zrobiła nam taki sprawdzan, z którego nikt nic nie wiedział, mówi, że nas uczyła tego, a wcale nie uczyła.. dobra, za dużo by gadać o tym. :D Inne klasy wiedziały, bo nie mieli ze studentką, a nauczycielka ich normalnie uczyła.. i mamy jeszcze takie podręczniki, gdzie nic nie jest napisane o tym temacie, a inne kasy mają. Tak trochę beznadziejnie, ale mniejsza. :D Quote
Efciq Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Martunia napisał(a):Ja będę oglądała. :D No wiesz, poza kartkówkami nas jeszcze pytają, robią jakieś prace na ocenę itd.. cóż. :eviltong: I poprawę ma cała nasza klasa pisać, bo nauczycielka zrobiła nam taki sprawdzan, z którego nikt nic nie wiedział, mówi, że nas uczyła tego, a wcale nie uczyła.. dobra, za dużo by gadać o tym. :D Inne klasy wiedziały, bo nie mieli ze studentką, a nauczycielka ich normalnie uczyła.. i mamy jeszcze takie podręczniki, gdzie nic nie jest napisane o tym temacie, a inne kasy mają. Tak trochę beznadziejnie, ale mniejsza. :D Nas też pytają co lekcje:shake: najgorsze jest to, że jak nauczę się na wszystkie przedmioty n.p oprócz jednego to akurat mnie i akurat z tego jednego pytają... u nas z niemca prawie ( z 5 osób może) wszyscy są zagrożeni 1 na koniec semestru (oczywiście w tym ja :-() ona gada, że nasza klasa nic nie umie i w ogóle wszystkie klasy 6 mało co umieją :shake: ona czasami tak tłumaczy, że największy kujon tego nie zrozumie... Quote
Martunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ojj współczuję Wam niemieckiego. :( My ani w podstawówce, ani w gimnazjum jeszcze nie mieliśmy, to na razie mamy z tym luz. :eviltong: Ale w liceum na pewno będę miała.. Niektórzy nauczyciele właśnie tak dziwnie tłumaczą, ja na fizyce też niewiele rozumiem i sama muszę się uczyć. :eviltong: Quote
Rahl Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Martunia napisał(a):Ojj współczuję Wam niemieckiego. :( My ani w podstawówce, ani w gimnazjum jeszcze nie mieliśmy, to na razie mamy z tym luz. :eviltong: Ale w liceum na pewno będę miała.. Niektórzy nauczyciele właśnie tak dziwnie tłumaczą, ja na fizyce też niewiele rozumiem i sama muszę się uczyć. :eviltong: z naszych książek od niemca nie da sie niczego naumieć - tam w ogóle nie ma nic wytłumczone itp :placz::placz::placz: Quote
groszek83 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/toksitytuswilly/PA290232.jpg słodzizna:loveu: Udręki szkolne:evil_lol: no teraz to sie dobrze czyta:eviltong: Quote
Sweet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 hej:) http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/toksitytuswilly/PA290239.jpg świetne:loveu: nauki chyba za duzo nie masz jak tylko 4 spr do świąt.. ja mam narazie 4 a pewnie nam jeszcze dowalą bo mamy tylko narazie na 1 tydzien grudnia zapowiedziane reszte mam wolna ale znając naszych nauczycieli to bedzie tego znacznie wiecej:shake: Co u was??:D pozdrów odemnie kociaki:loveu: Quote
Efciq Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 gordonowa napisał(a):z naszych książek od niemca nie da sie niczego naumieć - tam w ogóle nie ma nic wytłumczone itp :placz::placz::placz: Zgadzam się :-( groszek83 napisał(a):http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/toksitytuswilly/PA290232.jpg słodzizna:loveu: Udręki szkolne:evil_lol: no teraz to sie dobrze czyta:eviltong: Dzięki :lol: hehe xD Martunia napisał(a):Ojj współczuję Wam niemieckiego. :( My ani w podstawówce, ani w gimnazjum jeszcze nie mieliśmy, to na razie mamy z tym luz. :eviltong: Ale w liceum na pewno będę miała.. Niektórzy nauczyciele właśnie tak dziwnie tłumaczą, ja na fizyce też niewiele rozumiem i sama muszę się uczyć. :eviltong: Faaajnie ci... brak niemca :-( Sweet dzięki :lol: ehh... Pozdrowiłam ;) i Willego :) U nas mało śniegu... rano był ale się zmył :placz: ale za to dostałam od mojej koleżanki śnieżką taką biiiiggg z zaskoczenia :shake: (jeszcze jak było troche tego śniegu) Quote
Recommended Posts