Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='groszek83']Cześć zezulce:multi:
Hej :multi: :evil_lol:

[quote name='gordonowa']Hej haj heloł :multi:
Hej :multi: a o której się to pisze? :mad: czy nie powinnaś być czasem w szkole??!!
[quote name='Pusiakowa']aaaj ! :oops: ja ciagle nie odrózniam :oops::roll:
TOKSI czarny nos
TYTUS różowy nos
dzięki :lol:czasami Toksi dostaje napadu głupawki i skacze na drzwi ,wchodzi mi na głowę itp... ale to nie przez zez :evil_lol:
Martunia
hehe :lol:
Gordonowa
Jak tata mi zgra ( czyli za 2 lata:shake:)

Posted

efciq napisał(a):

Hej :multi: a o której się to pisze? :mad: czy nie powinnaś być czasem w szkole??!!

A ktoś zaprzeczy, że byłam? :diabloti:
W końc o czego są kompy w naszej bibliotece :lol::lol:.
Ile razy byłaś mafią? ja ani razu :evil_lol:. a tak chciałam być... :roll::evil_lol:

Posted

gordonowa napisał(a):
A ktoś zaprzeczy, że byłam? :diabloti:
W końc o czego są kompy w naszej bibliotece :lol::lol:.
Ile razy byłaś mafią? ja ani razu :evil_lol:. a tak chciałam być... :roll::evil_lol:

hehe :lol: na moich oczach nawet pisałaś xD
nie wiem ale wiem że dużo i dwa obywatelem raz kataninem :)

Dzisiaj miałam 2 lekcje z Aśką :multi: i na jednej nauczyliśmy 6a grać w mafie :evil_lol:

Posted

efciq napisał(a):
hehe :lol: na moich oczach nawet pisałaś xD
nie wiem ale wiem że dużo i dwa obywatelem raz kataninem :)

Dzisiaj miałam 2 lekcje z Aśką :multi: i na jednej nauczyliśmy 6a grać w mafie :evil_lol:

He he ;-).
Ja byłam dwa razy kataninem, kilka razy obywatelem i ani razu mafią :placz::diabloti:.
No, fajnie bylo, tylko lekcja z pania A. była troche nudna :eviltong::eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Ja kiedyś w podstawówce też w mafię się bawiłam, z klasą.. ale już nie pamiętam, na czym to polegało. :diabloti:

Z klasą to na każdym zastępstwie się bawimy w mafie :evil_lol:

Groszek
ja też lubię

Gordon
lekcja z panią A. nie była wcale taka nudna (tylko trochę na początku :eviltong:)

Śnieeeeeggg :multi::multi::multi::multi::multi: Tytus ostatnio przyniósł mi niespodziankę w postaci myszy :shake: Ostatnio zauważyłam że meine koty mają łupież :/ zna ktoś jakieś sposoby na pozbycie się jego ? na razie zacznę je częściej myć... może to pomoże

Foty
Kąpiel

chudzielec xD

Po co on się myje jak został już umyty :shake:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Hej Ews! :multi:
Ale fajny mokrasek :lol: .
a mafia - fajna gra :) . gralismy w nia na Zielonej szkole tylko ani razu nie bylam ani kataninem ani mafia :placz: .

hej :multi:
dzięki :cool3:
Martunia napisał(a):
Hej. :)
Jakie urocze kociaki. ^^ Takie fajniusie. :)
Co tam u Ciebie? Napadało śniegu? :eviltong:

hej :multi:
dziękujemy :lol: u mnie nic ciekawego poza tym, że mam duuużo zadane :placz: a śniegu napadało mało i na dodatek stopniał :-(

Posted

No racja, w nocy jeszcze trochę padało, a teraz jest go bardzo mało (zrymowało się..). :( Ale jeszcze napada. :)
Ja mam zadane wypracowanie, a poza tym muszę się uczyć do kartkówek zadanych na pon, śr. :-( Ale przeżyjemy. Do świąt coraz bliżej. :)

Posted

Martunia napisał(a):
No racja, w nocy jeszcze trochę padało, a teraz jest go bardzo mało (zrymowało się..). :( Ale jeszcze napada. :)
Ja mam zadane wypracowanie, a poza tym muszę się uczyć do kartkówek zadanych na pon, śr. :-( Ale przeżyjemy. Do świąt coraz bliżej. :)

Współczucie z tym wypracowaniem...i kartkówkami :shake: w sumie racja, ale dla mnie to i tak dużo czasu (święta) jeszcze zdążą mi zrobić 4 spr :-(

Gordon
hej
dzięki :)
Ja chce śnieg!!!!

Kto będzie oglądał dzisiaj ,,Mam Talent ''?

Posted

Ja będę oglądała. :D
No wiesz, poza kartkówkami nas jeszcze pytają, robią jakieś prace na ocenę itd.. cóż. :eviltong: I poprawę ma cała nasza klasa pisać, bo nauczycielka zrobiła nam taki sprawdzan, z którego nikt nic nie wiedział, mówi, że nas uczyła tego, a wcale nie uczyła.. dobra, za dużo by gadać o tym. :D Inne klasy wiedziały, bo nie mieli ze studentką, a nauczycielka ich normalnie uczyła.. i mamy jeszcze takie podręczniki, gdzie nic nie jest napisane o tym temacie, a inne kasy mają. Tak trochę beznadziejnie, ale mniejsza. :D

Posted

Martunia napisał(a):
Ja będę oglądała. :D
No wiesz, poza kartkówkami nas jeszcze pytają, robią jakieś prace na ocenę itd.. cóż. :eviltong: I poprawę ma cała nasza klasa pisać, bo nauczycielka zrobiła nam taki sprawdzan, z którego nikt nic nie wiedział, mówi, że nas uczyła tego, a wcale nie uczyła.. dobra, za dużo by gadać o tym. :D Inne klasy wiedziały, bo nie mieli ze studentką, a nauczycielka ich normalnie uczyła.. i mamy jeszcze takie podręczniki, gdzie nic nie jest napisane o tym temacie, a inne kasy mają. Tak trochę beznadziejnie, ale mniejsza. :D

Nas też pytają co lekcje:shake: najgorsze jest to, że jak nauczę się na wszystkie przedmioty n.p oprócz jednego to akurat mnie i akurat z tego jednego pytają... u nas z niemca prawie ( z 5 osób może) wszyscy są zagrożeni 1 na koniec semestru (oczywiście w tym ja :-() ona gada, że nasza klasa nic nie umie i w ogóle wszystkie klasy 6 mało co umieją :shake: ona czasami tak tłumaczy, że największy kujon tego nie zrozumie...

Posted

Ojj współczuję Wam niemieckiego. :( My ani w podstawówce, ani w gimnazjum jeszcze nie mieliśmy, to na razie mamy z tym luz. :eviltong: Ale w liceum na pewno będę miała.. Niektórzy nauczyciele właśnie tak dziwnie tłumaczą, ja na fizyce też niewiele rozumiem i sama muszę się uczyć. :eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Ojj współczuję Wam niemieckiego. :( My ani w podstawówce, ani w gimnazjum jeszcze nie mieliśmy, to na razie mamy z tym luz. :eviltong: Ale w liceum na pewno będę miała.. Niektórzy nauczyciele właśnie tak dziwnie tłumaczą, ja na fizyce też niewiele rozumiem i sama muszę się uczyć. :eviltong:

z naszych książek od niemca nie da sie niczego naumieć - tam w ogóle nie ma nic wytłumczone itp :placz::placz::placz:

Posted

gordonowa napisał(a):
z naszych książek od niemca nie da sie niczego naumieć - tam w ogóle nie ma nic wytłumczone itp :placz::placz::placz:

Zgadzam się :-(

groszek83 napisał(a):
http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/toksitytuswilly/PA290232.jpg
słodzizna:loveu:
Udręki szkolne:evil_lol: no teraz to sie dobrze czyta:eviltong:

Dzięki :lol: hehe xD

Martunia napisał(a):

Faaajnie ci... brak niemca :-(

Sweet
dzięki :lol:
ehh...
Pozdrowiłam ;) i Willego :)

U nas mało śniegu... rano był ale się zmył :placz: ale za to dostałam od mojej koleżanki śnieżką taką biiiiggg z zaskoczenia :shake: (jeszcze jak było troche tego śniegu)