Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksio
Foksio jest pięknym, 5-letnim terierem walijskim. Został porzucony w Świdniku. To bardzo łagodny pies o niespożytym zapasie energii. Uwielbia zabawę i długie spacery. W schronisku w Krzesimowie czeka na nowy dom i odpowiedzialnych właścicieli.
Tel.691 522 924

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a na forum terierkowo ogłaszałaś psiaka??...tym poza dogo,..... niestety większość tamtejszych osób nie ma wstępu na nasze forum a naprawdę warto dzieki nim znalazłam dom dla naszej airedale terierki
terierkowo**********

• 2 weeks later...
Posted

Hmmm.... No to zadałaś mi trudne pytanie ;-) Naprawdę nie wiem czemu się tak nazywa i mówiąc szczerze nigdy się nad tym dłużej nie zastanawiałam ;-) Imię dali psiakowi opiekunowie schroniska i nie wiem czym się kierowali przy jego wyborze:lol:

Posted

Ala&Zetka napisał(a):
Hmmm.... No to zadałaś mi trudne pytanie ;-) Naprawdę nie wiem czemu się tak nazywa i mówiąc szczerze nigdy się nad tym dłużej nie zastanawiałam ;-) Imię dali psiakowi opiekunowie schroniska i nie wiem czym się kierowali przy jego wyborze:lol:

No dobrze:cool3:Foksik biegnij wiec na gore po domek.