Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny mam do Was prośbę- jeśli będziecie w schronisku i spotkacie Mati, powiedzcie jej, że ma ode mnie maila i wiadomość na Dogo w sprawie Felka :oops:(nie wiem kiedy Mati tutaj zajrzy, a zależy mi, żeby się dowiedziała)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chikinchan napisał(a):
Dziewczyny mam do Was prośbę- jeśli będziecie w schronisku i spotkacie Mati, powiedzcie jej, że ma ode mnie maila i wiadomość na Dogo w sprawie Felka :oops:(nie wiem kiedy Mati tutaj zajrzy, a zależy mi, żeby się dowiedziała)

łooo matko akurat dzisiaj byłyśmy w schronisku :roll::diabloti:

Posted

Chikinchan napisał(a):
Do tego Dogomania nie chce mi się otwierać :placz::shake:

mi tak wolno chodzi że matko :angryy::placz: a planowałam dodać zdjęcia dzisiaj lecz w takim tępie jak mi to będzie chodzić to za pół roku nie skończe
jeden wątek otwiera mi sie z 7 minut :roll::placz:

Posted

Chikinchan napisał(a):
Jutro Felek jedzie do domu!!
:laugh2_2:

Rodzice przyjadą po niego przed południem :p

:bigcool::bigcool::Cool!::Cool!:

no to super :multi: akurat jutro będe w schronisku więc zobacze jak Felciu odjeżdza i go wymiziam na dowidzenia :multi::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::laola:

Posted

Pozdrowienia od Felka! ;)

Drogę ze schroniska prawie w całości przespał :lol:
Wczoraj było trochę nerwowo, bo Jędrek szczerzył na Felka zęby i parę razy go capnął , ale to nieuniknione, bo muszą ustalić hierarchię w stadzie i sami się dogadać. Nie jest źle, bo Jędrek już pierwszego dnia pozwolił Felusiowi jeść ze swojej miski, potem nawet jedli jeden obok drugiego, a to daje nadzieję, że będzie już tylko lepiej :multi:

Poza tym Feluś to kochana psina, jest ciekawy wszystkiego, bardzo przylepny :loveu:;) słucha dość ładnie rodziców i bardzo się do nich garnie :p

Wiedziałyście, że Felini ma coś z wiewiórki?? :razz:;) Bez problemu wskakuje na komodę i parapet- kto by pomyślał :lol:

Zdjęcia z pierwszych dni pobytu Felka w nowym domku będą za 3 tygodnie, wtedy przyjadę do domu i wreszcie go zobaczę. Nie mogę się już doczekać :loveu:

Posted

Chikinchan napisał(a):
Pozdrowienia od Felka! ;)

Drogę ze schroniska prawie w całości przespał :lol:
Wczoraj było trochę nerwowo, bo Jędrek szczerzył na Felka zęby i parę razy go capnął , ale to nieuniknione, bo muszą ustalić hierarchię w stadzie i sami się dogadać. Nie jest źle, bo Jędrek już pierwszego dnia pozwolił Felusiowi jeść ze swojej miski, potem nawet jedli jeden obok drugiego, a to daje nadzieję, że będzie już tylko lepiej :multi:

Poza tym Feluś to kochana psina, jest ciekawy wszystkiego, bardzo przylepny :loveu:;) słucha dość ładnie rodziców i bardzo się do nich garnie :p

Wiedziałyście, że Felini ma coś z wiewiórki?? :razz:;) Bez problemu wskakuje na komodę i parapet- kto by pomyślał :lol:

Zdjęcia z pierwszych dni pobytu Felka w nowym domku będą za 3 tygodnie, wtedy przyjadę do domu i wreszcie go zobaczę. Nie mogę się już doczekać :loveu:

no to pieknie :multi: Jędruś ty nie grzeczny ty :loveu::loveu:
no ja właśnie specjalnie brałam na ręce i wysadzałam wszędzie Felka bo myślałam że nie umie przeskakiwać brał mnie na litość bo machał tymi łapkami żeby go wziąć na kolana :loveu:po czym jak raz siadłam na bude sam sobie wyskoczył a jak go przez cały czas gdzieś wysadzałam:lol::lol: spryciarz jeden:evil_lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
no to pieknie :multi: Jędruś ty nie grzeczny ty :loveu::loveu:
no ja właśnie specjalnie brałam na ręce i wysadzałam wszędzie Felka bo myślałam że nie umie przeskakiwać brał mnie na litość bo machał tymi łapkami żeby go wziąć na kolana :loveu:po czym jak raz siadłam na bude sam sobie wyskoczył a jak go przez cały czas gdzieś wysadzałam:lol::lol: spryciarz jeden:evil_lol:

No proszę- jak wszyscy faceci :lol: Zobaczył, że może być rozpieszczany i korzystał ile tylko można ;) Cwaniak

Posted

hmmm jakoś cichutko sie tutaj zrobiło więc dodam foty:diabloti:
może najpierw te które znalazły domki ;)

i we wt 3 min przed zanim przyjechali nowi właściciele :lol:

no a teraz te piesssy którym jeszcze sie nie poszczęściło
Reno:loveu:

Ruda:loveu:

cdn:p