Chikinchan Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Dziewczyny mam do Was prośbę- jeśli będziecie w schronisku i spotkacie Mati, powiedzcie jej, że ma ode mnie maila i wiadomość na Dogo w sprawie Felka :oops:(nie wiem kiedy Mati tutaj zajrzy, a zależy mi, żeby się dowiedziała) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Chikinchan napisał(a):Dziewczyny mam do Was prośbę- jeśli będziecie w schronisku i spotkacie Mati, powiedzcie jej, że ma ode mnie maila i wiadomość na Dogo w sprawie Felka :oops:(nie wiem kiedy Mati tutaj zajrzy, a zależy mi, żeby się dowiedziała) łooo matko akurat dzisiaj byłyśmy w schronisku :roll::diabloti: Quote
Chikinchan Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):łooo matko akurat dzisiaj byłyśmy w schronisku :roll::diabloti: No to się 'rozminęłyśmy' ;) :lol: Quote
Chikinchan Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Do tego Dogomania nie chce mi się otwierać :placz::shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Chikinchan napisał(a):Do tego Dogomania nie chce mi się otwierać :placz::shake: mi tak wolno chodzi że matko :angryy::placz: a planowałam dodać zdjęcia dzisiaj lecz w takim tępie jak mi to będzie chodzić to za pół roku nie skończe jeden wątek otwiera mi sie z 7 minut :roll::placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 hmmm i znowu zapomniałam jak sie nazywa :hmmmm::hmmmm: Romina??:cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dereszka:loveu: Stefcia:loveu: Kora:loveu: Felek:loveu: Ralf:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Frania w sumie powinnam ja dać w szczeniakach ale ona jest już dużym szczeniakiem więc tu ją dam :eviltong::loveu: Quote
Chikinchan Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jutro Felek jedzie do domu!! :laugh2_2: Rodzice przyjadą po niego przed południem :p :bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Chikinchan napisał(a):Jutro Felek jedzie do domu!! :laugh2_2: Rodzice przyjadą po niego przed południem :p :bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: no to super :multi: akurat jutro będe w schronisku więc zobacze jak Felciu odjeżdza i go wymiziam na dowidzenia :multi::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::laola: Quote
Chikinchan Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :p Fajnie, że ktoś go pożegna ;) Przesyłam przytulaka dla Felka :calus: bo ja niestety zobaczę go dopiero w sierpniu :roll: Quote
gosiulaa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ostatnie zabawy Felka w schronisku :diabloti: (Najlepszego Felek :loveu:!!:multi:)... Nucz po lewej... Felek po prawej...^^ :diabloti: Nuczik... :evil_lol::loveu: Quote
gosiulaa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 DOBERMAN (DON-KING):diabloti::loveu: FRANIA... :cool1: KORA :diabloti: Quote
Chikinchan Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Pozdrowienia od Felka! ;) Drogę ze schroniska prawie w całości przespał :lol: Wczoraj było trochę nerwowo, bo Jędrek szczerzył na Felka zęby i parę razy go capnął , ale to nieuniknione, bo muszą ustalić hierarchię w stadzie i sami się dogadać. Nie jest źle, bo Jędrek już pierwszego dnia pozwolił Felusiowi jeść ze swojej miski, potem nawet jedli jeden obok drugiego, a to daje nadzieję, że będzie już tylko lepiej :multi: Poza tym Feluś to kochana psina, jest ciekawy wszystkiego, bardzo przylepny :loveu:;) słucha dość ładnie rodziców i bardzo się do nich garnie :p Wiedziałyście, że Felini ma coś z wiewiórki?? :razz:;) Bez problemu wskakuje na komodę i parapet- kto by pomyślał :lol: Zdjęcia z pierwszych dni pobytu Felka w nowym domku będą za 3 tygodnie, wtedy przyjadę do domu i wreszcie go zobaczę. Nie mogę się już doczekać :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Chikinchan napisał(a):Pozdrowienia od Felka! ;) Drogę ze schroniska prawie w całości przespał :lol: Wczoraj było trochę nerwowo, bo Jędrek szczerzył na Felka zęby i parę razy go capnął , ale to nieuniknione, bo muszą ustalić hierarchię w stadzie i sami się dogadać. Nie jest źle, bo Jędrek już pierwszego dnia pozwolił Felusiowi jeść ze swojej miski, potem nawet jedli jeden obok drugiego, a to daje nadzieję, że będzie już tylko lepiej :multi: Poza tym Feluś to kochana psina, jest ciekawy wszystkiego, bardzo przylepny :loveu:;) słucha dość ładnie rodziców i bardzo się do nich garnie :p Wiedziałyście, że Felini ma coś z wiewiórki?? :razz:;) Bez problemu wskakuje na komodę i parapet- kto by pomyślał :lol: Zdjęcia z pierwszych dni pobytu Felka w nowym domku będą za 3 tygodnie, wtedy przyjadę do domu i wreszcie go zobaczę. Nie mogę się już doczekać :loveu: no to pieknie :multi: Jędruś ty nie grzeczny ty :loveu::loveu: no ja właśnie specjalnie brałam na ręce i wysadzałam wszędzie Felka bo myślałam że nie umie przeskakiwać brał mnie na litość bo machał tymi łapkami żeby go wziąć na kolana :loveu:po czym jak raz siadłam na bude sam sobie wyskoczył a jak go przez cały czas gdzieś wysadzałam:lol::lol: spryciarz jeden:evil_lol: Quote
Chikinchan Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no to pieknie :multi: Jędruś ty nie grzeczny ty :loveu::loveu: no ja właśnie specjalnie brałam na ręce i wysadzałam wszędzie Felka bo myślałam że nie umie przeskakiwać brał mnie na litość bo machał tymi łapkami żeby go wziąć na kolana :loveu:po czym jak raz siadłam na bude sam sobie wyskoczył a jak go przez cały czas gdzieś wysadzałam:lol::lol: spryciarz jeden:evil_lol: No proszę- jak wszyscy faceci :lol: Zobaczył, że może być rozpieszczany i korzystał ile tylko można ;) Cwaniak Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 hmmm jakoś cichutko sie tutaj zrobiło więc dodam foty:diabloti: może najpierw te które znalazły domki ;) i we wt 3 min przed zanim przyjechali nowi właściciele :lol: no a teraz te piesssy którym jeszcze sie nie poszczęściło Reno:loveu: Ruda:loveu: cdn:p Quote
Recommended Posts