zonia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nestor to śliczny, duży, młody( ma ok.1,5roku) pies. Jest bardzo łagodny, miły, grzeczny, uwielbia pieszczoty, łasi się do człowieka. Na spacerach bardzo ładnie się zachowuje, nie ciągnie. Lubi towarzystwo człowieka. Do schroniska trafił w 2008roku. Siedzi w klatce i bardzo tęskni, nadal nie wie dlaczego tam trafił... Na pewno będzie wspaniałym przyjacielem i towarzyszem zabaw. Kontakt: [email protected] tel. 606 210 658 Quote
TYGRYS-ica. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 widze ze Sofja coraz ładniejszych towarzyszów wybiera do boksu :cool3: Quote
magdyska25 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No w końcu kobitka z Niej nieprzeciętna to i nieprzeciętnych facetów sobie wybiera:eviltong:. Nestorek jest śliczny:loveu:. Zaraz wstawię Go do wątku zbiorowego. Quote
TYGRYS-ica. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a czy Nestor jest gdzies oglaszany?? bo jak znajde chwilke czasu to moze... :cool3: Quote
zonia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Nestora ogłosiłam na animali i bono-polska;) ale bardzo potrzebna pomoc w ogłoszeniach z góry dziękuję....:lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 to przystojniak jest drugi w kolejce w takim razie :lol: moze wyrobie sie do konca tygodnia i go poogłaszam ale nic nie obiecuje :p Edit: juz jest pierwszy w kolejce. w niedziele zrobie mu ogłoszenia :-) Quote
zonia Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Wielkie dzięki;) Ja psiaki też ogłaszam....;) zobaczę....moze wystawię go na allegro tylko na razie mam 5psiaków tam i mama nie zbyt chętnie zgadza się na więcej....:razz: ale może coś wymyślę... Quote
morisowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 "Strzałek" to super pies! Przesympatyczny do ludzi, pieszczoch. Choć do mężczyzn jest trochę nieufny, no i obawia się np podniesionego kija :roll: czyli życie musiał mieć "fajne". Wspaniały pies i dlatego trafił do boksu Sofii... żeby miał spacery, taki to miałam plan :p Quote
zonia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 morisowa napisał(a):"Strzałek" to super pies! Przesympatyczny do ludzi, pieszczoch. Choć do mężczyzn jest trochę nieufny, no i obawia się np podniesionego kija :roll: czyli życie musiał mieć "fajne". Wspaniały pies i dlatego trafił do boksu Sofii... żeby miał spacery, taki to miałam plan :p Sprytne plany....:eviltong: To naprawdę świetny psiak:lol: jeden z moich ulubieńców;) Quote
zonia Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Nestor już na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=438810466 Quote
TYGRYS-ica. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja sie troszke spozniam z ogłoszeniam - jak zawsze zreszta :roll: linki podam w wolnej chwili... moze jutro... hoooopaj Nestorek ;) Quote
zonia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Nie ma sprawy;) Zawsze lepiej późno niż wcale;) Quote
magdyska25 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ale z Niego jest przystojniak!!! Tylko jakoś wśród schroniskowych bid do tej pory Go nie przyuważyłam:oops: (gdzie On się chowa??:roll:). Quote
TYGRYS-ica. Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 magdyska25 napisał(a):Ale z Niego jest przystojniak!!! Tylko jakoś wśród schroniskowych bid do tej pory Go nie przyuważyłam:oops: (gdzie On się chowa??:roll:). a ładnie to tak Nestorka nie zauwazyc?! :mad::mad: :p Quote
magdyska25 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):a ładnie to tak Nestorka nie zauwazyc?! :mad::mad: :p Nawet takiego przystojniaka wśród 2 tys. psów trudno dojrzeć;). Quote
TYGRYS-ica. Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 obiecane ogłoszenia dla Nestora: * koksy.pl * gieldaogloszen.pl * ogloszenia.interpress.net.pl * pineska.pl * kupiepsa.pl * bono-polska.pl * adopcjapsa.pl * autogielda.pl * warszawa.gumtree.pl * kupsprzedaj.pl * portal.animalia.pl * neeon.pl * eoferty.com.pl * pajeczyna.pl * adopcje.org * ale.gratka.pl linków niestety nie podam bo dogo znow swiruje i nie moge wkleic :roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 magdyska25 napisał(a):Nawet takiego przystojniaka wśród 2 tys. psów trudno dojrzeć;). wystarczy miec dobre oko :evil_lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a tak swoja droga to on tak jezor zwinął? :diabloti: Quote
magdyska25 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):wystarczy miec dobre oko :evil_lol: .....którego ja nie mam:eviltong:. Tygys-ica super!!! Ale dużo ogłoszeń!!!:-o. Trzymam kciuki może ktoś wypatrzy:thumbs: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 magdyska25 napisał(a):.....którego ja nie mam:eviltong:. Tygys-ica super!!! Ale dużo ogłoszeń!!!:-o. Trzymam kciuki może ktoś wypatrzy:thumbs: starość nie radość :diabloti::diabloti: oj oby wypatrzył. szkoda takiego psa na schronisko skazywac :shake: Quote
magdyska25 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nestorek prosi o wymarzony domek!!!! Quote
Recommended Posts