Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nestor to śliczny, duży, młody( ma ok.1,5roku) pies. Jest bardzo łagodny, miły, grzeczny, uwielbia pieszczoty, łasi się do człowieka. Na spacerach bardzo ładnie się zachowuje, nie ciągnie. Lubi towarzystwo człowieka. Do schroniska trafił w 2008roku. Siedzi w klatce i bardzo tęskni, nadal nie wie dlaczego tam trafił... Na pewno będzie wspaniałym przyjacielem i towarzyszem zabaw.
Kontakt: [email protected] tel. 606 210 658

Posted

to przystojniak jest drugi w kolejce w takim razie :lol: moze wyrobie sie do konca tygodnia i go poogłaszam ale nic nie obiecuje :p

Edit: juz jest pierwszy w kolejce. w niedziele zrobie mu ogłoszenia :-)

Posted

Wielkie dzięki;) Ja psiaki też ogłaszam....;) zobaczę....moze wystawię go na allegro tylko na razie mam 5psiaków tam i mama nie zbyt chętnie zgadza się na więcej....:razz: ale może coś wymyślę...

Posted

"Strzałek" to super pies! Przesympatyczny do ludzi, pieszczoch. Choć do mężczyzn jest trochę nieufny, no i obawia się np podniesionego kija :roll: czyli życie musiał mieć "fajne".
Wspaniały pies i dlatego trafił do boksu Sofii... żeby miał spacery, taki to miałam plan :p

Posted

morisowa napisał(a):
"Strzałek" to super pies! Przesympatyczny do ludzi, pieszczoch. Choć do mężczyzn jest trochę nieufny, no i obawia się np podniesionego kija :roll: czyli życie musiał mieć "fajne".
Wspaniały pies i dlatego trafił do boksu Sofii... żeby miał spacery, taki to miałam plan :p

Sprytne plany....:eviltong: To naprawdę świetny psiak:lol: jeden z moich ulubieńców;)

Posted

magdyska25 napisał(a):
Ale z Niego jest przystojniak!!!
Tylko jakoś wśród schroniskowych bid do tej pory Go nie przyuważyłam:oops: (gdzie On się chowa??:roll:).

a ładnie to tak Nestorka nie zauwazyc?! :mad::mad: :p

Posted

obiecane ogłoszenia dla Nestora:

* koksy.pl
* gieldaogloszen.pl
* ogloszenia.interpress.net.pl
* pineska.pl
* kupiepsa.pl
* bono-polska.pl
* adopcjapsa.pl
* autogielda.pl
* warszawa.gumtree.pl
* kupsprzedaj.pl
* portal.animalia.pl
* neeon.pl
* eoferty.com.pl
* pajeczyna.pl
* adopcje.org
* ale.gratka.pl

linków niestety nie podam bo dogo znow swiruje i nie moge wkleic :roll:

Posted

magdyska25 napisał(a):
.....którego ja nie mam:eviltong:.

Tygys-ica super!!! Ale dużo ogłoszeń!!!:-o. Trzymam kciuki może ktoś wypatrzy:thumbs:

starość nie radość :diabloti::diabloti:

oj oby wypatrzył. szkoda takiego psa na schronisko skazywac :shake: