Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']to by tłumaczyło jej obecne zachowanie - próbuje się wyżyć na ogonie :diabloti:

nie - e :shake: ja mam uczulenie na koronki, a suka śpi ze mną :evil_lol:[/quote]

Tylko jedna z Tobą śpi?

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Tylko jedna z Tobą śpi?[/quote]

przeważnie TAK :cool1:

ale, że teraz jest u mnie w pokoju zimno, to moja córa śpi u babci, a Aruśka przyszła do mnie, więc od tygodnia śpię z trzema staffikami, bo Viki zwykle śpi w klatce, ale zimno...to wiadomo...szkoda mi marznąć, a to świetne ogrzewacze są :evil_lol: najpierw 10 minut się układają, bo każda chce być najbliżej mnie...a jak się ułożą to przez 20 minut mlaskają, bo układają do snu jęzory w paszczach :mdleje:

Posted

[quote name='agnethka']przeważnie TAK :cool1:

ale, że teraz jest u mnie w pokoju zimno, to moja córa śpi u babci, a Aruśka przyszła do mnie, więc od tygodnia śpię z trzema staffikami, bo Viki zwykle śpi w klatce, ale zimno...to wiadomo...szkoda mi marznąć, a to świetne ogrzewacze są :evil_lol: najpierw 10 minut się układają, bo każda chce być najbliżej mnie...a jak się ułożą to przez 20 minut mlaskają, bo układają do snu jęzory w paszczach :mdleje:[/quote]

Do nas do łóżka się tylko Fiala wpasowywuje ;) Na szczęście, bo miejsca by już nie było ;) I tak śpię wtedy prawie poza łóżkiem ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23'][URL]http://img356.imageshack.us/img356/8898/aa020yx5.jpg[/URL]

:roflt:[/quote]

co się chachasz z mojej dzieweczki? :mad:
o CZAMPIONY trza dbać :cool1:

[quote name='bonsai_88']Misia na kieszeni też wypatrzyłam :multi:[/quote]

:loveu:

Posted

[quote name='agnethka']co Wy chceta od mojej Czempionki? musi dbać o siebie... :loveu:
jutro jej poszukam piżamkę :loveu:[/quote]
Nie mogę się doczekać na fotki Czempiona w piżamie :lol:

Posted

[quote name='Vectra']Taks , szyje piżamki :cool3: idź na całość , zamów taką jak ma Franek :cool3: :p[/quote]

poka, jaką ma Franek, bo nie pamiętam :cool3:

[quote name='SZPiLKA23']Idz na całosc:laola:[/quote]

PŁAĆ NA RATY :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][URL]http://img356.imageshack.us/img356/8898/aa020yx5.jpg[/URL]
padłam :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

powstań...ja tam nie wiem, co w tym śmiesznego :roll:
wy jej zazdrościcie ciucha :evil_lol: