Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:po wiśnióweczce ??
[url]http://images36.fotosik.pl/32/023dee535cd57bd9.jpg[/url]

i tak powinnaś się cieszyć bo ja na każdym zdjęciu wyglądam że powinnam się leczyć :roll:...a mój kochany TZ podkreśla że fota to zwierciadło rzeczywistości :mad:....bosh jak On Mnie wspiera :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:po wiśnióweczce ??
[URL]http://images36.fotosik.pl/32/023dee535cd57bd9.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Fixedsys][I]
dużo...dużo...przed wiśnióweczką :lol: to foto było robione jako "próba aparatu w hali" na samym początku jeszcze przed ocenami psów :lol:[/I][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka'][FONT=Fixedsys][I]
dużo...dużo...przed wiśnióweczką :lol: to foto było robione jako "próba aparatu w hali" na samym początku jeszcze przed ocenami psów :lol:[/I][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak na próbę to całkiem niexle ;)...ze mną byłoby nie do publikacji :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak na próbę to całkiem niexle ;)...ze mną byłoby nie do publikacji :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Fixedsys][I]
jak się robi MINY to potem się ma zdjęcia :lol: ORYGINALNE... aczkolwiek nie sądziłam, że TAKĄ minę zrobiłam :lol: haha... a tak serio to oczy same mi się często mrużą jak błyska lampa od aparatu ;)[/I][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka'][FONT=Fixedsys][I]doberek - moja mama stwierdziła, że jesteśmy z Elitą do siebie podobne na tym zdjęciu :lol::lol:[/I][/FONT][/quote]

bo pono[ tak jest z psami i wlas[i[ielami:multi:...mnie wszysy mowia ze Bullit podobny do mnie:multi:

Posted

[quote name='Bullila.nl']bo pono[ tak jest z psami i wlas[i[ielami:multi:...mnie wszysy mowia ze Bullit podobny do mnie:multi:[/quote]

[FONT=Fixedsys][I]czyli do wyjątków nie należymy ;)[/I][/FONT]

Posted

[quote name='klaudia&Manta']:evil_lol:odnośnie tego zdjęcie akurat , to ironia była ..

Miła chcialam być , na duchu Cię podtrzymać :eviltong:[/quote]
[I]
[FONT=Fixedsys]hahaha...przecież foto jest BOSKIE :lol:
jedyne w swoim rodzaju ;)[/FONT][/I]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:ja się na beż nie zafarbię ...prędzej Ozzy się na czarno uwali ...:diabloti::evil_lol:

mam weekend:multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']To jak psy i właściciele się do siebie upodabniają, to może se ciachnę włosy na biało? Hmmmm.....[/quote]
[I][B]jak ciachniesz włosy to może na łyso a nie na biało ? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:

Cześć Aguś:loveu:[/B][/I]