Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć .
Boshe , jak ten tydzień szybko zleciał ..
1) ja mam klateczkę ale niestety odległość kilometrowa chyba przerażająca - no chyba że chcesz po nią wlecieć :evil_lol: Mam do wyboru 3 - wielkąąą metalową , wielkąąą materiałową i tą co w Wa-Wie miałam ..
2) Powodzenia dla Arwenki niech to będzie udaany debiucik .:cool2:
3) Powodzenia dla Eli - niech będzie tak jak być powinno :cool2:
4) POWODZENIA , POWODZENIA ,POWODZENIA, POWODZENIA !
( nie dziękuj :cool1: - bo zapeszymy) :lol:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]chwilkę mnie nie było i już tyle napisane...

co do wstawania - to zostałam dziś brutalnie rano obudzona ;)

Klaudia - dzięki za chęci, ale FAKT za daleko ;)

klatki - nadal NIE MAM :placz: byłam w kilku miejscach, m.in. poznałam osobiście margo001 :evil_lol: wparowałam jej do zakładu jak do siebie do domu :diabloti: a potem jeszcze Viki przyniosłam :razz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]chwilkę mnie nie było i już tyle napisane...[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkorange]co do wstawania - to zostałam dziś brutalnie rano obudzona ;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Klaudia - dzięki za chęci, ale FAKT za daleko ;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]klatki - nadal NIE MAM :placz: byłam w kilku miejscach, m.in. poznałam osobiście margo001 :evil_lol: wparowałam jej do zakładu jak do siebie do domu :diabloti: a potem jeszcze Viki przyniosłam :razz:[/COLOR][/B][/quote]

Ja też chcę kogoś poznać! :placz:

Posted

[quote name='jbk']Gdzie ta wystawa i czemu tak daleko? A skąd masz klateczkę?[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]wystawa w Kielcach ;) nie wiem czemu tak daleko ;)
klateczkę mam pożyczoną od hodowli staffików i bullków :loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka']
[COLOR=DarkOrange][B]wiesz...ja wzorców nie układałam ;) dla mnie niektóre w nich zawarte "wymogi" też są bez sensu...a jeśli chodzi o bullowate to nie czaję...jednego... SBT biały jest OK, BULLEK biały jest OK, AST biały jest "BE", bo biel nie może przekraczać 80% powierzchni ciała...pytanie: DLACZEGO? skoro inne bullowate - całe białe są dopuszczalne...to dlaczego amstaffy - nie? a widziałam kilka bardzo fajnych anatomicznie białych astów - i co z tego, że może miałyby coś dobrego do przekazania, skoro wzorzec je wykreśla przez umaszczenie.....[/B][/COLOR][/quote]
no wiem, wiem : P
to tak jak Gram z powodu za długich nóg jest dyskwalifikowany, bo jego przodkowie to też były teraźniejsze parsony ;) i bez sensu jest dla mnie to, że już nie można zmienić jego rasy, skoro ma rodowód KW, ale to inna bajka ;) co ciekawe jacki mają we wzorcu że biel powinna przeważać, a są czempiony, co prawda wyjeżdżone zazwyczaj, które są w większości czarne :evil_lol: ot, sprawiedliwość ;) myślę że przy astach na upartego też można by było zrobić repa:razz:

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]
phi...ja od 6:48 :cool1:[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]co to jest
ja wstaję 5.15

witaj-cie świnki trzy:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Tinka:)']myślę że przy astach na upartego też można by było zrobić repa:razz:[/quote]
[COLOR=DarkOrange]
[/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]czemu tylko repa? championa najlepiej ;) hihi....[/B][/COLOR]

[B]BeaC - Tengusia - [COLOR=DarkOrange]witajcie [/COLOR]:multi:[/B]

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]chwilkę mnie nie było i już tyle napisane...[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkorange]co do wstawania - to zostałam dziś brutalnie rano obudzona ;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Klaudia - dzięki za chęci, ale FAKT za daleko ;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]klatki - nadal NIE MAM :placz: byłam w kilku miejscach, m.in. poznałam osobiście margo001 :evil_lol: wparowałam jej do zakładu jak do siebie do domu :diabloti: a potem jeszcze Viki przyniosłam :razz:[/COLOR][/B][/quote]

Miło mi było Ciebie poznać :loveu: szkoda tylko że nie było czasu dłużej pogadać ;) ale mama nadzieję że następnym razem odrobimy straty ;)
Dobrze że klateczka się znalazła :multi:
:multi:Miałam okazję poznać VIKI :multi:śliczne dzieciątko,oczywiście wylizało cioteczkę jak trza po mordeczce :loveu:ciotka w dupsko poklepała,było super :loveu:

Posted

[quote name='margo001']Miło mi było Ciebie poznać :loveu: szkoda tylko że nie było czasu dłużej pogadać ;) ale mama nadzieję że następnym razem odrobimy straty ;)
Dobrze że klateczka się znalazła :multi:
:multi:Miałam okazję poznać VIKI :multi:śliczne dzieciątko,oczywiście wylizało cioteczkę jak trza po mordeczce :loveu:ciotka w dupsko poklepała,było super :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]dzisiaj ja w rozbiegach byłam...kurde...teraz powinnam już lulać, bo o 5 wyjazd :roll: a ja zasnąć z emocji nie mogę :lol: zwłaszcza, że chyba się jednak zdecyduję wystawiać sama tą moją niesforną uciekinierkę :lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]dzisiaj ja w rozbiegach byłam...kurde...teraz powinnam już lulać, bo o 5 wyjazd :roll: a ja zasnąć z emocji nie mogę :lol: zwłaszcza, że chyba się jednak zdecyduję wystawiać sama tą moją niesforną uciekinierkę :lol:[/B][/COLOR][/quote]
Powodzenia :loveu: