klaudia&Manta Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cześć . Boshe , jak ten tydzień szybko zleciał .. 1) ja mam klateczkę ale niestety odległość kilometrowa chyba przerażająca - no chyba że chcesz po nią wlecieć :evil_lol: Mam do wyboru 3 - wielkąąą metalową , wielkąąą materiałową i tą co w Wa-Wie miałam .. 2) Powodzenia dla Arwenki niech to będzie udaany debiucik .:cool2: 3) Powodzenia dla Eli - niech będzie tak jak być powinno :cool2: 4) POWODZENIA , POWODZENIA ,POWODZENIA, POWODZENIA ! ( nie dziękuj :cool1: - bo zapeszymy) :lol: Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]chwilkę mnie nie było i już tyle napisane... co do wstawania - to zostałam dziś brutalnie rano obudzona ;) Klaudia - dzięki za chęci, ale FAKT za daleko ;) klatki - nadal NIE MAM :placz: byłam w kilku miejscach, m.in. poznałam osobiście margo001 :evil_lol: wparowałam jej do zakładu jak do siebie do domu :diabloti: a potem jeszcze Viki przyniosłam :razz:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]chwilkę mnie nie było i już tyle napisane...[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]co do wstawania - to zostałam dziś brutalnie rano obudzona ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Klaudia - dzięki za chęci, ale FAKT za daleko ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]klatki - nadal NIE MAM :placz: byłam w kilku miejscach, m.in. poznałam osobiście margo001 :evil_lol: wparowałam jej do zakładu jak do siebie do domu :diabloti: a potem jeszcze Viki przyniosłam :razz:[/COLOR][/B][/quote] Ja też chcę kogoś poznać! :placz: Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='jbk']Ja też chcę kogoś poznać! :placz:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] to kaman na wystawę :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
SZPiLKA23 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Powinni zabronić pracowania w sobotę :cool1:[/I][/B][/quote] Popieram:cool1: Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]huuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa................załatwiłam sobie klateczkę :multi:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Gdzie ta wystawa i czemu tak daleko? A skąd masz klateczkę? Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='jbk']Gdzie ta wystawa i czemu tak daleko? A skąd masz klateczkę?[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]wystawa w Kielcach ;) nie wiem czemu tak daleko ;) klateczkę mam pożyczoną od hodowli staffików i bullków :loveu:[/B][/COLOR] Quote
Unbelievable Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='agnethka'] [COLOR=DarkOrange][B]wiesz...ja wzorców nie układałam ;) dla mnie niektóre w nich zawarte "wymogi" też są bez sensu...a jeśli chodzi o bullowate to nie czaję...jednego... SBT biały jest OK, BULLEK biały jest OK, AST biały jest "BE", bo biel nie może przekraczać 80% powierzchni ciała...pytanie: DLACZEGO? skoro inne bullowate - całe białe są dopuszczalne...to dlaczego amstaffy - nie? a widziałam kilka bardzo fajnych anatomicznie białych astów - i co z tego, że może miałyby coś dobrego do przekazania, skoro wzorzec je wykreśla przez umaszczenie.....[/B][/COLOR][/quote] no wiem, wiem : P to tak jak Gram z powodu za długich nóg jest dyskwalifikowany, bo jego przodkowie to też były teraźniejsze parsony ;) i bez sensu jest dla mnie to, że już nie można zmienić jego rasy, skoro ma rodowód KW, ale to inna bajka ;) co ciekawe jacki mają we wzorcu że biel powinna przeważać, a są czempiony, co prawda wyjeżdżone zazwyczaj, które są w większości czarne :evil_lol: ot, sprawiedliwość ;) myślę że przy astach na upartego też można by było zrobić repa:razz: Quote
BeaC Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B] phi...ja od 6:48 :cool1:[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]co to jest ja wstaję 5.15 witaj-cie świnki trzy:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Tinka:)']myślę że przy astach na upartego też można by było zrobić repa:razz:[/quote] [COLOR=DarkOrange] [/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]czemu tylko repa? championa najlepiej ;) hihi....[/B][/COLOR] [B]BeaC - Tengusia - [COLOR=DarkOrange]witajcie [/COLOR]:multi:[/B] Quote
margo001 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]chwilkę mnie nie było i już tyle napisane...[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]co do wstawania - to zostałam dziś brutalnie rano obudzona ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Klaudia - dzięki za chęci, ale FAKT za daleko ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]klatki - nadal NIE MAM :placz: byłam w kilku miejscach, m.in. poznałam osobiście margo001 :evil_lol: wparowałam jej do zakładu jak do siebie do domu :diabloti: a potem jeszcze Viki przyniosłam :razz:[/COLOR][/B][/quote] Miło mi było Ciebie poznać :loveu: szkoda tylko że nie było czasu dłużej pogadać ;) ale mama nadzieję że następnym razem odrobimy straty ;) Dobrze że klateczka się znalazła :multi: :multi:Miałam okazję poznać VIKI :multi:śliczne dzieciątko,oczywiście wylizało cioteczkę jak trza po mordeczce :loveu:ciotka w dupsko poklepała,było super :loveu: Quote
margo001 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='jbk']Ja też chcę kogoś poznać! :placz:[/quote] To zapraszam :loveu: Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='margo001']Miło mi było Ciebie poznać :loveu: szkoda tylko że nie było czasu dłużej pogadać ;) ale mama nadzieję że następnym razem odrobimy straty ;) Dobrze że klateczka się znalazła :multi: :multi:Miałam okazję poznać VIKI :multi:śliczne dzieciątko,oczywiście wylizało cioteczkę jak trza po mordeczce :loveu:ciotka w dupsko poklepała,było super :loveu:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]dzisiaj ja w rozbiegach byłam...kurde...teraz powinnam już lulać, bo o 5 wyjazd :roll: a ja zasnąć z emocji nie mogę :lol: zwłaszcza, że chyba się jednak zdecyduję wystawiać sama tą moją niesforną uciekinierkę :lol:[/B][/COLOR] Quote
margo001 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]dzisiaj ja w rozbiegach byłam...kurde...teraz powinnam już lulać, bo o 5 wyjazd :roll: a ja zasnąć z emocji nie mogę :lol: zwłaszcza, że chyba się jednak zdecyduję wystawiać sama tą moją niesforną uciekinierkę :lol:[/B][/COLOR][/quote] Powodzenia :loveu: Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaciskam za dziś :kciuki: Effcia będzie do mnie dzwonić z wystawy ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [COLOR=DarkRed][B]he hehe powodzenia i nie dziekuj:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
anilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 o kurcze dzisiaj ważny dzień :-o to trzymamy kciukasy :p Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja tez mocno trzymam kciuki za Trzy Dziewczyny i za Ciebie - Czwarta Dziewczyna! Daj znac po wystawie, jak i co... Pzdr. Quote
klaudia&Manta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 I co , i co ? No bo ja cały czas się zatanwiam jak tam Eli :roll: .. Wracajcie wreszcie do tego domu ! I relacje zdawajcie :cool3: Quote
margo001 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja też co chwilę zaglądam :cool3: umieram z ciekawości :roll: Quote
Recommended Posts