Unbelievable Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]i dla TINKI - wredne, małe psinki - czyli JRT :diabloti:[/B][B] (chociaż ten to był najmilszy akurat)[/B][/COLOR] [/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: tu tez są jacki: [url]http://img134.imageshack.us/img134/318/obraz009ea1.jpg[/url] :evil_lol::loveu::loveu: srebrnego staffika też dostrzegłam, ajma dajin :loveu: [url]http://img522.imageshack.us/img522/6303/zak102pl5.jpg[/url] gdyby nie te pręgi...:loveu: Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Tinka:)']:loveu::loveu::loveu::loveu: tu tez są jacki: [URL]http://img134.imageshack.us/img134/318/obraz009ea1.jpg[/URL] :evil_lol::loveu::loveu: srebrnego staffika też dostrzegłam, ajma dajin :loveu: [URL]http://img522.imageshack.us/img522/6303/zak102pl5.jpg[/URL] gdyby nie te pręgi...:loveu:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]te za moimi plecami były wredne - cały czas się nawalały :evil_lol: a staffik był błękitny :eviltong: zaś amstaff błękitny z pręgami całkiem fajnie wyglądał ;)[/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]właśnie i DLATEGO wolę mieć stadko PSÓW przy sobie :evil_lol:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]staffiki świetnie CHRAPIĄ, poza tym wydają też inne "męskie" odgłosy typu: pierdzenie i bekanie....więc na co mi facet? słoiki sama sobie otwieram i jeszcze mama do mnie w tej sprawie przychodzi :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Miałam lekkie zaległości i musze stwierdzić, że podobała mi się relacja z wystawy. Choć - nie ukrywam - że trochę krótka...:cool1: Pzdr. Quote
Unbelievable Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]te za moimi plecami były wredne - cały czas się nawalały :evil_lol: a staffik był błękitny :eviltong: zaś amstaff błękitny z pręgami całkiem fajnie wyglądał ;)[/B][/COLOR][/quote] to wcale nie znaczy, że są wredne : P grami jakby miał siedzieć z jakimś psem w klatce tez by się pewnie z nim nawalał :evil_lol: ja nigdy nie wiem jak to się nazywa :evil_lol: wyżły weimarskie są srebrne, staffiki i asty błękitne, a maścią się nie różnią :cool1::evil_lol: Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Asiaczek']Miałam lekkie zaległości i musze stwierdzić, że podobała mi się relacja z wystawy. Choć - nie ukrywam - że trochę krótka...:cool1: Pzdr.[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]tam były trzy wystawy tak dokładniej :lol: no...ale co ja mogę? nie mam czym się chwalić :roll:[/B][/COLOR] [quote name='Tinka:)']to wcale nie znaczy, że są wredne : P grami jakby miał siedzieć z jakimś psem w klatce tez by się pewnie z nim nawalał :evil_lol: ja nigdy nie wiem jak to się nazywa :evil_lol: wyżły weimarskie są srebrne, staffiki i asty błękitne, a maścią się nie różnią :cool1::evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] tak? a jak nazwać fakt, że jeden z tych wszystkich JRT wpadł nam do namiotu i chciał zjeść mi Elite? :mad: co do maści to dla mnie wyżły weimarskie też są błękitne ;) dogi niemieckie są błękitne :evil_lol: sbt i ast są błękitne...:lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:widziałam widoczkowe i wystawowe sczaśli się ?? [url]http://img78.imageshack.us/img78/889/zakopane2008627eu2.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Unbelievable Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]tak? a jak nazwać fakt, że jeden z tych wszystkich JRT wpadł nam do namiotu i chciał zjeść mi Elite? :mad: co do maści to dla mnie wyżły weimarskie też są błękitne ;) dogi niemieckie są błękitne :evil_lol: sbt i ast są błękitne...:lol:[/B][/COLOR][/quote] ten był akurat wredny :evil_lol: i niewychowany :cool1: [COLOR=black]wzorzec: weimarner: [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#800000][COLOR=black][B]Umaszczenie: [/B] srebrzystoszare, srebrzystobrązowe, szaromysie oraz wszystkie pośrednie odcienie. sbt:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][B]Maść[/B] Czerwone, płowe, białe, [B]błękitne,[/B] pręgowane, także łaciate z łatami w którymś z wymienionych kolorów. ast: Umaszczenie: każda maść jednolita, wielokolorowa lub łaciata jest dopuszczalna. Niepożądana jest jednak czarna podpalana, czekoladowa i biała, jeśli biel obejmuje ponad 80% powierzchni ciała. bez sensu jak dla mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:widziałam widoczkowe i wystawowe sczaśli się ?? [URL]http://img78.imageshack.us/img78/889/zakopane2008627eu2.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]nie. to samolot ciągnął szybowiec ;) to świeżo po starcie foto zrobione, akurat przejeżdżaliśmy jak go "holował" :cool1:[/B][/COLOR] [quote name='Tinka:)']ten był akurat wredny :evil_lol: i niewychowany :cool1: [COLOR=black]wzorzec: weimarner: [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#800000][COLOR=black][B]Umaszczenie: [/B] srebrzystoszare, srebrzystobrązowe, szaromysie oraz wszystkie pośrednie odcienie. sbt:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][B]Maść[/B] Czerwone, płowe, białe, [B]błękitne,[/B] pręgowane, także łaciate z łatami w którymś z wymienionych kolorów. ast: Umaszczenie: każda maść jednolita, wielokolorowa lub łaciata jest dopuszczalna. Niepożądana jest jednak czarna podpalana, czekoladowa i biała, jeśli biel obejmuje ponad 80% powierzchni ciała. bez sensu jak dla mnie :evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]wiesz...ja wzorców nie układałam ;) dla mnie niektóre w nich zawarte "wymogi" też są bez sensu...a jeśli chodzi o bullowate to nie czaję...jednego... SBT biały jest OK, BULLEK biały jest OK, AST biały jest "BE", bo biel nie może przekraczać 80% powierzchni ciała...pytanie: DLACZEGO? skoro inne bullowate - całe białe są dopuszczalne...to dlaczego amstaffy - nie? a widziałam kilka bardzo fajnych anatomicznie białych astów - i co z tego, że może miałyby coś dobrego do przekazania, skoro wzorzec je wykreśla przez umaszczenie.....[/B][/COLOR] Quote
margo001 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Foty pikne szczególnie te z Zakopca :loveu: nawet dwa sharpy się załapały :evil_lol: Zeby nie było że nie oglądałam wszystkich :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='margo001']Foty pikne szczególnie te z Zakopca :loveu: nawet dwa sharpy się załapały :evil_lol: Zeby nie było że nie oglądałam wszystkich :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]nooo...dobry teścik :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='margo001']Śledziłam od wczoraj i milczałam :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]TAJNIAK :cool1:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkOrange][B]no..a ja muszę zgrać foty z aparatu przed niedzielą.... :evil_lol: i skołować skądś klateczkę :roll:[/B][/COLOR] Quote
margo001 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Śledziłam od wczoraj i milczałam :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='margo001']Czekałam na te sharpki z Lublina,a tu były ale z Zakopca :mad:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] no niestety...brat nie cyknął sharpków w Lublinie... :roll: ja widziałam jakieś osobiście za to :eviltong:[/B][/COLOR] Quote
margo001 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Czekałam na te sharpki z Lublina,a tu były ale z Zakopca :mad: Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='jbk']Witam w sobotę :)[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]witam :p bosh...jutro niedziela....kto ma klateczkę pożyczyć dla trzech staffików? tylko na tą wystawę... :roll: kicha totalna.... [COLOR=Black]margo001[/COLOR] - może Ty masz jakąś klatkę pożyczyć na wystawę? do tej pory jeździliśmy z jedną suką, która spała sobie w namiocie, ale klateczka praktyczniejsza na takie wyprawy... my mamy tylko Dog V... a to za duża, a poza tym uszkodzona... :roll:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]witam :p[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]bosh...jutro niedziela....kto ma klateczkę pożyczyć dla trzech staffików? tylko na tą wystawę... :roll: kicha totalna....[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][COLOR=black]margo001[/COLOR] - może Ty masz jakąś klatkę pożyczyć na wystawę?[/COLOR][/B][COLOR=darkorange] [B]do tej pory jeździliśmy z jedną suką, która spała sobie w namiocie, ale klateczka praktyczniejsza na takie wyprawy... my mamy tylko Dog V... a to za duża, a poza tym uszkodzona... :roll:[/B][/COLOR][/quote] Niestety nie mogę Ci pomóc, my też nie mamy jeszcze klatki żadnej, dopiero będziemy kupować, żeby na przyszły rok była na jeżdżenie. Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='jbk']Niestety nie mogę Ci pomóc, my też nie mamy jeszcze klatki żadnej, dopiero będziemy kupować, żeby na przyszły rok była na jeżdżenie.[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]ano..tak to jest jak jest "niewyróba" :roll: chciałabym pożyczyć klatkę od kogoś "spod nosa", żeby nie narażać nikogo na szarpanie się z tym żelastwem ;) ale nie wiem jak to będzie...jak się nie uda to chyba będę wydzwaniać "po ludziach" czy ktoś by mógł wziąć jedną klatkę więcej...heh...:roll:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [B][I]:eviltong:A ja nie śpię już od 7 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]:eviltong:A ja nie śpię już od 7 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] [COLOR=DarkOrange][B] phi...ja od 6:48 :cool1:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='agnethka'] [B][COLOR=darkorange]phi...ja od 6:48 :cool1:[/COLOR][/B][/quote] Phi ;) Ja o 6:48 już stałam pod budynkiem poczty, w którym mieści się moje biuro ;) Quote
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [B][I]Powinni zabronić pracowania w sobotę :cool1:[/I][/B] Quote
anilla Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='agnethka'] [B][COLOR=darkorange]phi...ja od 6:48 :cool1:[/COLOR][/B][/quote]wstawanie o tej porze w sobotę to grzech :evil_lol: dzień dobry Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Powinni zabronić pracowania w sobotę :cool1:[/I][/B][/quote] Szczerze mówiąc wolę w weekend, bo mi nikt nie przeszkadza i mogę się wreszcie pracą zająć ;) Quote
Recommended Posts