Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]i dla TINKI - wredne, małe psinki - czyli JRT :diabloti:[/B][B] (chociaż ten to był najmilszy akurat)[/B][/COLOR]
[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu:
tu tez są jacki: [url]http://img134.imageshack.us/img134/318/obraz009ea1.jpg[/url] :evil_lol::loveu::loveu:
srebrnego staffika też dostrzegłam, ajma dajin :loveu:

[url]http://img522.imageshack.us/img522/6303/zak102pl5.jpg[/url] gdyby nie te pręgi...:loveu:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']:loveu::loveu::loveu::loveu:
tu tez są jacki: [URL]http://img134.imageshack.us/img134/318/obraz009ea1.jpg[/URL] :evil_lol::loveu::loveu:
srebrnego staffika też dostrzegłam, ajma dajin :loveu:

[URL]http://img522.imageshack.us/img522/6303/zak102pl5.jpg[/URL] gdyby nie te pręgi...:loveu:[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]te za moimi plecami były wredne - cały czas się nawalały :evil_lol:
a staffik był błękitny :eviltong: zaś amstaff błękitny z pręgami całkiem fajnie wyglądał ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]właśnie i DLATEGO wolę mieć stadko PSÓW przy sobie :evil_lol:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkorange]staffiki świetnie CHRAPIĄ, poza tym wydają też inne "męskie" odgłosy typu: pierdzenie i bekanie....więc na co mi facet? słoiki sama sobie otwieram i jeszcze mama do mnie w tej sprawie przychodzi :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]te za moimi plecami były wredne - cały czas się nawalały :evil_lol:
a staffik był błękitny :eviltong: zaś amstaff błękitny z pręgami całkiem fajnie wyglądał ;)[/B][/COLOR][/quote]
to wcale nie znaczy, że są wredne : P grami jakby miał siedzieć z jakimś psem w klatce tez by się pewnie z nim nawalał :evil_lol:
ja nigdy nie wiem jak to się nazywa :evil_lol: wyżły weimarskie są srebrne, staffiki i asty błękitne, a maścią się nie różnią :cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Miałam lekkie zaległości i musze stwierdzić, że podobała mi się relacja z wystawy. Choć - nie ukrywam - że trochę krótka...:cool1:

Pzdr.[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]tam były trzy wystawy tak dokładniej :lol: no...ale co ja mogę? nie mam czym się chwalić :roll:[/B][/COLOR]

[quote name='Tinka:)']to wcale nie znaczy, że są wredne : P grami jakby miał siedzieć z jakimś psem w klatce tez by się pewnie z nim nawalał :evil_lol:
ja nigdy nie wiem jak to się nazywa :evil_lol: wyżły weimarskie są srebrne, staffiki i asty błękitne, a maścią się nie różnią :cool1::evil_lol:[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
tak? a jak nazwać fakt, że jeden z tych wszystkich JRT wpadł nam do namiotu i chciał zjeść mi Elite? :mad:

co do maści to dla mnie wyżły weimarskie też są błękitne ;) dogi niemieckie są błękitne :evil_lol: sbt i ast są błękitne...:lol:[/B][/COLOR]

Posted

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:widziałam widoczkowe i wystawowe

sczaśli się ??
[url]http://img78.imageshack.us/img78/889/zakopane2008627eu2.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]tak? a jak nazwać fakt, że jeden z tych wszystkich JRT wpadł nam do namiotu i chciał zjeść mi Elite? :mad:

co do maści to dla mnie wyżły weimarskie też są błękitne ;) dogi niemieckie są błękitne :evil_lol: sbt i ast są błękitne...:lol:[/B][/COLOR][/quote]
ten był akurat wredny :evil_lol: i niewychowany :cool1:

[COLOR=black]wzorzec:
weimarner: [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#800000][COLOR=black][B]Umaszczenie: [/B] srebrzystoszare, srebrzystobrązowe, szaromysie oraz wszystkie pośrednie odcienie.
sbt:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][B]Maść[/B] Czerwone, płowe, białe, [B]błękitne,[/B] pręgowane,
także łaciate z łatami w którymś z wymienionych kolorów.
ast: Umaszczenie: każda maść jednolita, wielokolorowa lub łaciata jest dopuszczalna. Niepożądana jest jednak czarna podpalana, czekoladowa i biała, jeśli biel obejmuje ponad 80% powierzchni ciała.
bez sensu jak dla mnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:widziałam widoczkowe i wystawowe

sczaśli się ??
[URL]http://img78.imageshack.us/img78/889/zakopane2008627eu2.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]nie. to samolot ciągnął szybowiec ;) to świeżo po starcie foto zrobione, akurat przejeżdżaliśmy jak go "holował" :cool1:[/B][/COLOR]

[quote name='Tinka:)']ten był akurat wredny :evil_lol: i niewychowany :cool1:

[COLOR=black]wzorzec:
weimarner: [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#800000][COLOR=black][B]Umaszczenie: [/B] srebrzystoszare, srebrzystobrązowe, szaromysie oraz wszystkie pośrednie odcienie.
sbt:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][B]Maść[/B] Czerwone, płowe, białe, [B]błękitne,[/B] pręgowane,
także łaciate z łatami w którymś z wymienionych kolorów.
ast: Umaszczenie: każda maść jednolita, wielokolorowa lub łaciata jest dopuszczalna. Niepożądana jest jednak czarna podpalana, czekoladowa i biała, jeśli biel obejmuje ponad 80% powierzchni ciała.
bez sensu jak dla mnie :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]wiesz...ja wzorców nie układałam ;) dla mnie niektóre w nich zawarte "wymogi" też są bez sensu...a jeśli chodzi o bullowate to nie czaję...jednego... SBT biały jest OK, BULLEK biały jest OK, AST biały jest "BE", bo biel nie może przekraczać 80% powierzchni ciała...pytanie: DLACZEGO? skoro inne bullowate - całe białe są dopuszczalne...to dlaczego amstaffy - nie? a widziałam kilka bardzo fajnych anatomicznie białych astów - i co z tego, że może miałyby coś dobrego do przekazania, skoro wzorzec je wykreśla przez umaszczenie.....[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='margo001']Foty pikne szczególnie te z Zakopca :loveu: nawet dwa sharpy się załapały :evil_lol:
Zeby nie było że nie oglądałam wszystkich :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]nooo...dobry teścik :evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='margo001']Śledziłam od wczoraj i milczałam :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]TAJNIAK :cool1:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkOrange][B]no..a ja muszę zgrać foty z aparatu przed niedzielą.... :evil_lol:
i skołować skądś klateczkę :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='margo001']Czekałam na te sharpki z Lublina,a tu były ale z Zakopca :mad:[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
no niestety...brat nie cyknął sharpków w Lublinie... :roll:
ja widziałam jakieś osobiście za to :eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jbk']Witam w sobotę :)[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]witam :p

bosh...jutro niedziela....kto ma klateczkę pożyczyć dla trzech staffików? tylko na tą wystawę... :roll: kicha totalna....

[COLOR=Black]margo001[/COLOR] - może Ty masz jakąś klatkę pożyczyć na wystawę?

do tej pory jeździliśmy z jedną suką, która spała sobie w namiocie, ale klateczka praktyczniejsza na takie wyprawy... my mamy tylko Dog V... a to za duża, a poza tym uszkodzona... :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]witam :p[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkorange]bosh...jutro niedziela....kto ma klateczkę pożyczyć dla trzech staffików? tylko na tą wystawę... :roll: kicha totalna....[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange][COLOR=black]margo001[/COLOR] - może Ty masz jakąś klatkę pożyczyć na wystawę?[/COLOR][/B][COLOR=darkorange]

[B]do tej pory jeździliśmy z jedną suką, która spała sobie w namiocie, ale klateczka praktyczniejsza na takie wyprawy... my mamy tylko Dog V... a to za duża, a poza tym uszkodzona... :roll:[/B][/COLOR][/quote]

Niestety nie mogę Ci pomóc, my też nie mamy jeszcze klatki żadnej, dopiero będziemy kupować, żeby na przyszły rok była na jeżdżenie.

Posted

[quote name='jbk']Niestety nie mogę Ci pomóc, my też nie mamy jeszcze klatki żadnej, dopiero będziemy kupować, żeby na przyszły rok była na jeżdżenie.[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]ano..tak to jest jak jest "niewyróba" :roll:

chciałabym pożyczyć klatkę od kogoś "spod nosa", żeby nie narażać nikogo na szarpanie się z tym żelastwem ;) ale nie wiem jak to będzie...jak się nie uda to chyba będę wydzwaniać "po ludziach" czy ktoś by mógł wziąć jedną klatkę więcej...heh...:roll:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka']
[B][COLOR=darkorange]phi...ja od 6:48 :cool1:[/COLOR][/B][/quote]

Phi ;) Ja o 6:48 już stałam pod budynkiem poczty, w którym mieści się moje biuro ;)

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Powinni zabronić pracowania w sobotę :cool1:[/I][/B][/quote]

Szczerze mówiąc wolę w weekend, bo mi nikt nie przeszkadza i mogę się wreszcie pracą zająć ;)