klaudia&Manta Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dzień dobry ... mamy troszkę słońca , słońce świeci .. :multi: Quote
agnethka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Dzień dobry ... mamy troszkę słońca , słońce świeci .. :multi:[/quote] a my mamy słońce pełną gębą :multi: ale fotek new nie będzie...baterie padły :shake: Quote
klaudia&Manta Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 u nas już ućkło :evil_lol: sobie gdzieś.. ale ciepło w miarę jest , więc nie narzekam .. Quote
anilla Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='agnethka'] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/133054/00000028.jpg[/IMG] [/quote] zdradź sekret - na obróżce to gumka do włosów?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześ ma tak samo ;) (zabijcie nie umiem zmieniać zdjęć na linki) a tak wogóle to dzień dobry ;) Quote
agnethka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='klaudia&Manta']u nas już ućkło :evil_lol: sobie gdzieś.. ale ciepło w miarę jest , więc nie narzekam ..[/quote] w końcu..... :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jak u Was by 3 dni z rzędu lało , tak że się z domu wyjść nie chce , a byś musiała przed ósmą rano zapierniczać do szkoły to też byś narzekała .. :evil_lol: Quote
agnethka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='anilla']zdradź sekret - na obróżce to gumka do włosów?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześ ma tak samo ;) (zabijcie nie umiem zmieniać zdjęć na linki) a tak wogóle to dzień dobry ;)[/quote] to jest gumka-recepturka ;) Elita ma gumke do włosów na obroży :lol: Klaudia - a jak lało u nas 3 tygodnie i spłukało nam drogę dojazdową? doły się porobiły i był problem z dojazdem.... :roll: Quote
klaudia&Manta Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No to też nie mieliście wesoło .. :roll: ..klapa kompletna .. Nasze auto teraz na podjeździe u sąsiada stoi , bo da nas na podwórko wjechać nie idzie - od razu się zakopujemy ..:shake: .. na ale coz .. Quote
BeaC Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 i[COLOR=DarkRed][B] tutaj też dopełzłam dzisiaj mam gosci:diabloti::diabloti::diabloti: hellowenowych :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] piękna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://img516.imageshack.us/img516/1631/ag104wx6.jpg[/url] [url]http://img247.imageshack.us/img247/9749/ag092ma2.jpg[/url] nie ma to jak dobrze doopalona posadzić :evil_lol::evil_lol: a my po psacerku w świętym miejscu :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [B]BeaC[/B] jak miło, że przyszłaś ;) [B]Alicja[/B] - ona mnie rozwaliła jak tak usiadła, prawie dostałam ataku śmiechu i w ostatniej chwili zrobiłam to foto :lol: Quote
klaudia&Manta Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ponoć jutro od rana , ok.10 stopni ma byc u Was .. zazdraszczam .. ... dobranoc .. Quote
agnethka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Ponoć jutro od rana , ok.10 stopni ma byc u Was .. zazdraszczam .. ... dobranoc ..[/quote] a ja nawet nie wiem.... jakoś ostatnio prognozy nie oglądam :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ja też nie oglądam ... radio w samochodzie porpostu włączone jest , jak gdzieś jedziemy ..i tak jakoś mi się radiowa prognoza o uszy obiła .. ;) jeszcze raz .. dobrej nocy ..:diabloti: Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]U nas dziś było fajnie ...tylko przez godzinkę kropił deszczyk ...ale ciepło było ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 u nas dzisiaj cały dzień słonko ;) do południa byłam razem z córą i prosiakami na dworze - troche jesiennych porządków trzeba było porobić ;) pochować to i owo, posprzątać...przydałoby się liście jeszcze zgrabić...... ale mi się nie chce ;) był też czas na zabawy ;) Elita z Viki aportowały oponkę :diabloti: strasznie im się spodobała....zwłaszcza jak podnosiłam opone do góry, Elita wbijała się w nią zębami i robiła pompki ;) zaś Viki próbowała ją naśladować :lol: tyle, że ona nie ma co wbijać, bo jest scerbula :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mogę sobie wyobrazic te zabawy z oponka, chociaż lepiej, jakby fotki sie znalazły dla udokumentowania...:evil_lol: Pzdr. Quote
agnethka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Asiaczek']Mogę sobie wyobrazic te zabawy z oponka, chociaż lepiej, jakby fotki sie znalazły dla udokumentowania...:evil_lol: Pzdr.[/quote] no niestety wczoraj bateryjki nie żyły - dzisiaj już są naładowane... może uda się coś cyknąć jak pójdziemy poszaleć - bo znowu jest piękne SŁONECZKO :loveu: tylko, że sama jestem póki co....to najwyżej "zapasy z oponką" porobię ;) myślę gdzie by im powiesić tą opone, żeby mogły do niej skakać ;) chciałabym jeszcze foty ze statyki Arweny i Elity podczas ćwiczeń...no ale cierpię na brak fotografa :roll: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Podobnie jak u mnie; brak drugiej pary rak do robienia fotek... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:doberek w słoneczny ciepły dzień ..... jest jak latem :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:doberek w słoneczny ciepły dzień ..... jest jak latem :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] u mnie też :multi: [B]Asiaczku[/B] - mam jakieś foty ;) zrobiłam na porannym spacerku :multi: i mam filmiki :multi: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No to nie ponaglam, nie przeszkadzam. Grzesznie siedze w kąciku i czekam na fotki i film... Juz teraz się cieszę z mozliwości oglądania! Pzdr. Quote
agnethka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Asiaczek']No to nie ponaglam, nie przeszkadzam. Grzesznie siedze w kąciku i czekam na fotki i film... Juz teraz się cieszę z mozliwości oglądania! Pzdr.[/quote] fotki i filmiki mam już zgrane na kompa ;) zaraz coś postaram się tutaj wrzucić tylko skończę pracować nad jednym zdjęciem ;) Quote
Recommended Posts