Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Dzień dobry ...

mamy troszkę słońca , słońce świeci .. :multi:[/quote]

a my mamy słońce pełną gębą :multi:
ale fotek new nie będzie...baterie padły :shake:

Posted

[quote name='agnethka']
[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/133054/00000028.jpg[/IMG]
[/quote]
zdradź sekret - na obróżce to gumka do włosów?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześ ma tak samo ;)
(zabijcie nie umiem zmieniać zdjęć na linki)
a tak wogóle to dzień dobry ;)

Posted

[quote name='anilla']zdradź sekret - na obróżce to gumka do włosów?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześ ma tak samo ;)
(zabijcie nie umiem zmieniać zdjęć na linki)
a tak wogóle to dzień dobry ;)[/quote]

to jest gumka-recepturka ;) Elita ma gumke do włosów na obroży :lol:

Klaudia - a jak lało u nas 3 tygodnie i spłukało nam drogę dojazdową? doły się porobiły i był problem z dojazdem.... :roll:

Posted

:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] piękna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[url]http://img516.imageshack.us/img516/1631/ag104wx6.jpg[/url]

[url]http://img247.imageshack.us/img247/9749/ag092ma2.jpg[/url]
nie ma to jak dobrze doopalona posadzić :evil_lol::evil_lol:

a my po psacerku w świętym miejscu :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]BeaC[/B] jak miło, że przyszłaś ;)

[B]Alicja[/B] - ona mnie rozwaliła jak tak usiadła, prawie dostałam ataku śmiechu i w ostatniej chwili zrobiłam to foto :lol:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Ponoć jutro od rana , ok.10 stopni ma byc u Was .. zazdraszczam ..

... dobranoc ..[/quote]

a ja nawet nie wiem.... jakoś ostatnio prognozy nie oglądam :diabloti:

Posted

u nas dzisiaj cały dzień słonko ;)
do południa byłam razem z córą i prosiakami na dworze - troche jesiennych porządków trzeba było porobić ;) pochować to i owo, posprzątać...przydałoby się liście jeszcze zgrabić...... ale mi się nie chce ;)

był też czas na zabawy ;) Elita z Viki aportowały oponkę :diabloti:
strasznie im się spodobała....zwłaszcza jak podnosiłam opone do góry, Elita wbijała się w nią zębami i robiła pompki ;) zaś Viki próbowała ją naśladować :lol: tyle, że ona nie ma co wbijać, bo jest scerbula :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Mogę sobie wyobrazic te zabawy z oponka, chociaż lepiej, jakby fotki sie znalazły dla udokumentowania...:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

no niestety wczoraj bateryjki nie żyły - dzisiaj już są naładowane... może uda się coś cyknąć jak pójdziemy poszaleć - bo znowu jest piękne SŁONECZKO :loveu:

tylko, że sama jestem póki co....to najwyżej "zapasy z oponką" porobię ;) myślę gdzie by im powiesić tą opone, żeby mogły do niej skakać ;)

chciałabym jeszcze foty ze statyki Arweny i Elity podczas ćwiczeń...no ale cierpię na brak fotografa :roll:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:doberek w słoneczny ciepły dzień ..... jest jak latem :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

u mnie też :multi:

[B]Asiaczku[/B] - mam jakieś foty ;) zrobiłam na porannym spacerku :multi: i mam filmiki :multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']No to nie ponaglam, nie przeszkadzam. Grzesznie siedze w kąciku i czekam na fotki i film... Juz teraz się cieszę z mozliwości oglądania!

Pzdr.[/quote]

fotki i filmiki mam już zgrane na kompa ;)
zaraz coś postaram się tutaj wrzucić tylko skończę pracować nad jednym zdjęciem ;)