agnethka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Tinka:)']siiiiuuuuuuu:diabloti: podoba mi się ten kolega co jest taki czerwony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] że mam rozumieć, że ten w białym? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='agnethka']że mam rozumieć, że ten w białym? :diabloti:[/quote] tak, jaki patriota :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Tinka:)']tak, jaki patriota :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin: nie podejrzewałam Cie o taką desperacje....:diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='agnethka']:megagrin::megagrin::megagrin: nie podejrzewałam Cie o taką desperacje....:diabloti:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
agnethka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Elo :loveu: Też chce zrobić sobie tatooo [/B][/I][/quote] to w czym problem? :cool3: Quote
Rinuś Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [I][B]Elo :loveu: Też chce zrobić sobie tatooo [/B][/I] Quote
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No to juzzzz;] ja moj drugi juz 2 lata planuje i nadal nie wiem co i gdzie chce miec ;| Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Elo :loveu: Też chce zrobić sobie tatooo [/B][/I][/quote] to w czym problem? :cool3: [quote name='SZPiLKA23']No to juzzzz;] ja moj drugi juz 2 lata planuje i nadal nie wiem co i gdzie chce miec ;|[/quote] ja ten mam "świeży", bo tegoroczny i tak o nim zapominam :lol: ps. mam MULTIcytat :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='agnethka']ja ten mam "świeży", bo tegoroczny i tak o nim zapominam :lol: ps. mam MULTIcytat :multi:[/quote] :D ja o swoim nie migłam zapomniec conajmniej 2 tygodnie bo mam go na plecach i nie mogłam siedziec ani lezec. PS. Tylko do pierwszych dwóch postow multi działa:eviltong: (conajmniej wiekszosci dogomaniakow;)) Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='SZPiLKA23']:D ja o swoim nie migłam zapomniec conajmniej 2 tygodnie bo mam go na plecach i nie mogłam siedziec ani lezec. PS. Tylko do pierwszych dwóch postow multi działa:eviltong: (conajmniej wiekszosci dogomaniakow;))[/quote] też mam na plecach :diabloti: ale pisze, że teraz zapominam o nim :eviltong: no toś mnie pocieszyła z tym cytatem :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Okno szybkiej odpowiedzi tez działa tylko do 2 pierwszysch postow- roboty na dogo:cool1::mad: Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 nie ma to jak wprowadzać ulepszenia i bajery na tak olbrzymim foo :diabloti: Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Tengusia']doberek :hand:[/quote] doberek :multi: Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :p[FONT=Arial][COLOR=Red][B] pizza [url]http://img525.imageshack.us/img525/150/aga031mh1.jpg[/url] a ja se robie tattoo na urodzinki :p...o!![/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Alicja']:p[FONT=Arial][COLOR=Red][B] pizza [URL]http://img525.imageshack.us/img525/150/aga031mh1.jpg[/URL] a ja se robie tattoo na urodzinki :p...o!![/B][/COLOR][/FONT][/quote] moje tattoo było urodzinowe, tylko później wykonane o 3 miesiące :evil_lol: Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='infers1995']Bry:loveu:[/quote] bry :loveu: Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 mała ma CHarakter przez olbrzymie "[b]CH[/b]" - dzisiaj dała mi nieźle popalić :lol::lol: Elita i Arwena razem wzięte to anielice w porównaniu z tym małym Szczylem :lol: było jej pełno WSZĘDZIE - stoły, biurka...to mało...wszyłyśmy na spacerek solidny, żeby staffiki zmęczyć (i mieć te 20 minut spokoju, gdy będą spać) i to wyglądało tak: Elita aportowała buta i nosiły go na spółkę z Arweną, czasem go ciągały, czasem pobiegła za nimi i Viki, ale szybko jej się nudziło....więc wymyśliła sobie zabawę: "wchodzenie wszędzie tam, gdzie nie wolno"... najpierw przebiegła po tarasie i nagle zniknęła...jako, że wychodzę z trzema to muszę mieć oczy dookoła głowy, więc automatycznie weszłam na taras zobaczyć co tym razem Viki psuje....:twisted:...a jej nie było..rozpłynęła się w powietrzu....obeszłam naokoło taras i wołam, aż tu nagle wyskakuje diable SPOD tarasu...bierze rozpęd i leci za płotek, gdzie mamy wydzielone miejsce na suszarkę i psy tam nie wchodzą...traf chciał, że furtka była niedomknięta...a co to dla staffika? jak tornado przebiegła wszędzie...pod wierzbami, różami, szparagiem, magnolią...w ciągu paru sekund wyleciała jak z procy i pobiegła do sadu...nadążyć się za nią nie dało....potem nagle pojawiła się w lasku na podwórku, w iglakach....aby za moment zniknąć na tarasie i zrobić na nim kilka kółek...no i od początku...trwało to mniej więcej półtora godziny...w tym czasie jak ona robiła piruety ja zdąrzyłam trochę zmęczyć dwie pozostałe... gdy wróciłyśmy do domu - Elita i Aruśka swoim zwyczajem poszły spać...a Viki? hehe...ona się bawiła....w złodzieja...co chwila mi coś znikało, a to ciapy, a to zeszyt, a to jakiś ciuch, czapka...dla niej nie ma rzeczy niemożliwych...nawet jak coś schowane to ona i tak sobie znajdzie jakąś "zabawkę"...a jaka jest zdziwiona jak jej zabieram te rzeczy....dzisiaj były trzy "hasające" spacery i co z tego? spokój miałam z Eli i Ari...naturalnie dopóki nie podeszła do nich Viki :twisted: bo staffik zabawy nie odmawia :lol::lol: Viki miała małpkę od mojej córki...niestety...trzech szczęk nie zdołała wytrzymać...i teraz jest dużo małpek :lol: próbowałam robić zdjęcia...ale szczerze wątpię czy coś się nadaje do oglądania :roll: :lol: jak zgram z aparaty to się dowiem :lol: Quote
Unbelievable Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja chcem takiego motorka :loveu: do Grama by mi pasowała :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Wesoła gromadka z duza iloscia małpek :D:D:D Quote
klaudia&Manta Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Wieczór jest, więc dobry wieczór :p U Was też dzis taka śliczna pogoda była ?:cool3: Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 była, była :cool3: nawet coś z tych fotek da się opublikować na foo...tzn. coś widać :diabloti: Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='agnethka']moje tattoo było urodzinowe, tylko później wykonane o 3 miesiące :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja jestem umówiona na dzień urodzin .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... czyli kolejny rok zacznę z nowym image :roll:...dobra no ... zwariowałam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja jestem umówiona na dzień urodzin .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... czyli kolejny rok zacznę z nowym image :roll:...dobra no ... zwariowałam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] u mnie się tak nie da....:roll: Quote
Recommended Posts